Astrologie en chocolade

0

Benieuwd naar de relatie tussen chocolade en jouw dierenriemteken? Happyvibes presenteert je dit chocoladeweetje op een blaadje. Geen inspiratie voor een cadeau? Geef iemand de chocolade passend bij zijn teken als origineel geschenk!

Ramvoor deze impulsieve leider boordevol dadendrang en zelfvertrouwen: donkere chocolade gevuld met kersen. Type Mon Cheri. En ook nog: een overheerlijke moelleux. Dit is een chocoladetaart met een hart van nog vloeibare chocolade

Stier: de solide, loyale, betrouwbare naar luxe neigende Stier is dol op truffels van donkere chocolade gevuld met rijke kastanjecrème. Hij/zij zegt tevens nooit nee tegen artisanaal bereide donkere chocomousse of eclairs.

Tweeling:als veranderlijke sociale vlinders kunnen ze maar moeizaam definitief beslissen. Behalve waar het chocolade betreft. Dan kiezen ze truffels gemaakt van witte chocolade met ganachevulling. Of koekjes gedopt in witte en donkere chocolade.

Kreeft: zorgzame, emotionele Kreeften schermen hun soft innerlijk af via een stevig pantser. Daarom gaan ze voor melkchocolaatjes gevuld met fruitige, smeuïge crème. Ook dampende melkchocolade vormt het ideale kopje troost.

Leeuw : koninklijk, gul, warmhartig en magnetisch als ze zijn, gaan deze mensen voluit voor een stevige portie bitterchocolade. Die eten ze liefst onder de vorm van cakejes. Gewoon puur dan of in combinatie met citroen.

Maagd: deze behulpzame, introverte, kieskeurige mensen genieten discreet van eenvoudige maar perfect bereide donkere chocoladetruffels. In het gezelschap van een donkere Javanais laten ze zich af en toe helemaal gaan.

Weegschaal: deze rechtvaardige, romantische en intelligente ziel, ziet altijd beide kanten van de zaak. Die dualiteit zoekt Libra ook in chocolade. Daarom zijn pralines en taarten van donkere chocolade maar afgewerkt met witte chocolade hier favoriet.

Schorpioen: deze intense, mysterieuze mensen blijven geboeid door het leven en de liefde. Alcohol hoort erbij. Ze genieten van een Martini met koffieboontjes van melkchocolade en van melkchocoladetruffels met een zachte vulling rum en rozijnen.

Boogschutter: deze actieve, moedige optimist kiest eenvoudigweg voor de zwartste chocolade. Graag met een gembertoets. Ook grijpt hij/zij regelmatig naar een voedzame, maar donkere notenchocolade of studentenhaver.

Steenbok: ambiteus, gewetensvol en ernstig als ze zijn, hebben zelfs deze mensen een zwakke plek. Ergens in hun bureau bewaren ze stiekem dure, donkere, pittige pralines en gemarmerde chocoladecake van beste makelij.

Waterman: de populaire, speciale, spontane en vrijgevochten Waterman houdt van surprises. Ook in snoep. Hij eet pralines met een donkere vulling verpakt in een laag witte chocola met muntsmaak. Of brownies flink doorspekt met stukjes witte chocola.

Vissen: als mystieke dromers houden de gulle, vriendelijke en flexibele vissen van zachte nagerechten op basis van melkchocolade. Marshmallows in een jasje van melkchocolade en een simpele maar voedzame chocoladepudding scoren hier altijd.

Deel.

Reageer