De schaduwkant van het dierenriemteken Boogschutter

0

We weten het allemaal, waar een voorkant is, moet er ook een achterkant zijn. Omdat elke medaille nu eenmaal altijd een keerzijde heeft. Elk zonneteken heeft dus een schaduwzijde. Lees hier hoe het zit met de verschillende dierenriemtekens en hun grootste werkpunt.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Je schaduwzijde is: lichtgelovigheid.

Jij kwam ter wereld met een ingebakken vertrouwen en optimisme. Dankzij deze tandem kom je tal van moeilijkheden te boven. Toch gaat het ook vaak de richting van lichtgelovigheid uit. Die zorgt ervoor dat je denkt dat mensen altijd menen wat ze zeggen en het goed bedoelen. Wat echt niet zo is. Je idealiseert ook alles en bent er stellig van overtuigd dat alles wel goed komt. Wat evenmin zo is. Op die manier maak je beoordelingsfouten, waardoor anderen je uiteindelijk niet meer geloven.

Onder die lichtgelovigheid zit onvoldaanheid. 

Je bent een ongeruste ziel en hebt een ideaal nodig om in te geloven zodat de wereld een stuk beter kan worden. Je weigert daarbij gewoon de donkere kanten van het leven te zien en kijkt liever de andere, lichtere  kant op. Kan men jou dit verwijten? Neen!  Maar anderen misleiden door je misplaatst optimisme, valt echter niet goed te praten.

Nog meer info over jezelf vind je hier: 10 weetjes over de Rat   –   Boogschutter   –   Astro Horro Show

Deel.

Reageer