De schaduwkant van het dierenriemteken Ram

0

We weten het allemaal, elke medaille heeft nu eenmaal twee kanten.  Een voorkant en een keerzijde. Elk dierenriemteken heeft dus een schaduwkant. Lees hier hoe het zit met de verschillende dierenriemtekens en hun grootste werkpunt.

RAM  (21 maart – 20 april)

Je schaduwkant is: brutaliteit.

Je bent het eerste teken van de dierenriem, Ram. Je bezit dus een behoorlijke dosis primitiviteit  en oerinstinct.  Je optreden is bijgevolg direct, duidelijk, soms zelfs wat onbehouwen. Dat gedrag wordt aangemoedigd door de hoog geladen Mars, de oorlogszuchtige heerser van het teken Ram. Het lijkt erop dat zijn energie alle zachtheid en genuanceerd gedrag in jou probeert te onderdrukken.  Je strijdlustige natuur zorgt immers voor een schild om je heen dat je in staat stelt de hele wereld te lijf te gaan…

Onder deze brutaliteit zit je kwetsbaarheid.

Je wilt naar buiten toe het beeld van een winnaar afficheren. Alleen al de gedachte dat anderen je zwakheden zouden kunnen ontdekken, bezorgt je koude rillingen. Jij bekijkt grote emoties en gevoelens vooral als zwakheden.  Noch min nog meer. Daarom verstop je ze achter je strijdvaardig imago. Je zou je gevoelens en emoties echter beter leren aanvaarden en er zelfs een sterkte van maken. Is echt het proberen waard!

Meer over de kleine kantjes van de RAM lees je hier: Astro Horror Show

Deel.

Reageer