De schaduwkant van het dierenriemteken STIER

0

We weten het allemaal: waar een voorzijde zit, moet er ook een achterzijde zijn. Omdat elke medaille nu eenmaal altijd twee kanten heeft. Elk zonneteken heeft dus een schaduwzijde. Lees hier hoe het zit met de verschillende dierenriemtekens en hun grootste werkpunt.

STIER (21 april tot en met 20 mei)

Je schaduwkant is: hebzucht.

Jij als materialistisch georiënteerd aardeteken, bent dé genieter van de zodiak. Jij drukt jezelf vooral uit via de verwerving van geld en tastbare bezittingen. Dat kan zelfs ontaarden in verzameldrang. In ‘niets kunnen wegdoen’. Maar jij geniet net zo goed middels je culinaire en seksuele gulzigheid. In het beste geval ben jij een bon vivant, een echte levensgenieter. In het slechtste geval een genotzoeker die in excessen verzeilt. Een egoïstische epicurist, die zijn/haar eigen behoeften probeert te bevredigen zonder daarbij aan anderen te denken.

Onder je hebzucht leeft je angst voor het irrationele.

Je grote verbondenheid met het tastbare en het zintuiglijke, duidt op angst. De angst om het contact met de realiteit te verliezen. Je bent bang voor het ongrijpbare, het niet tastbare, voor de waanzin. Je hechte en onvermoeibare relatie met de materie houdt je met beide voeten stevig op de grond. En zo wil jij het ook. Het maakt je niets uit dat men je nuchter noemt. Je schuwt fysiek werk niet, maar … werk toch ook eens aan je bewustwording.

Meer weten over de STIER? Je vindt het hier: Stier    en    Astro Horro Show

Deel.

Reageer