De Stier en creativiteit

0

Creativiteit is belangrijk in het leven van ieder van ons. Creativiteit die tot kunst, verwondering en schoonheid  leidt. Maar evengoed het soort creativiteit dat steeds opnieuw oplossingsgericht werkt in verband met de voortdurende kleine en grote hindernissen in zowel ons privé- als beroepsleven. Lees hieronder hoe de verschillende dierenriemtekens omgaan met creativiteit. Want inderdaad, elk dierenriemteken bezit een bijhorende, aangeboren vorm van creativiteit. En helaas ook een innerlijke, hardnekkige saboteur die de creativiteit vaak verstoort.

STIER

Jouw creativiteit is duidelijk van zinnelijke en materiële aard, Stier!  Want jij brengt je scheppende kracht de wereld in via je authentieke aanpak en/of vaardigheid op het gebied van mode, interieur, muziek, kunst, lifestyle en wellness. En natuurlijk ook middels je groene vingers, je grote sensualiteit en de resultaten van je kookkunst.

Dit kan het resultaat van je creativiteit belemmeren

Luiheid en/of een gebrek aan zelfvertrouwen kunnen meer dan eens ontmoedigend werken. Kop op Stier. Laat je gerust inspireren door de ideeën van anderen. Surf daartoe naar YouTube en Pinterest. Maak je keuze, ga ervoor en verrijk ze met jouw unieke touch. Want we weten het allemaal: je hebt gouden en vaak helende handen, een bijzondere feeling plus een lange adem. De tuin verfraaien? Een moestuin met vergeten groenten en kruiden creëren? Oude meubels een volledig nieuw leven geven? Een doordeweeks gerecht of gebak pimpen via een verrassende twist? Een feestmenu uitdokteren voor een familie jubileum? Je draait er je hand niet voor om en maar goed ook. Want we kunnen hier maar iets aan toevoegen: yes, you can. En hoe!

Zie ook:  De Stier en seks  –   Stier  –  De schaduwkant van het dierenriemteken STIER  –  De Stier en het beroepsleven

 

Deel.

Reageer