De Vissen en het beroepsleven

0

Hieronder lees je meer omtrent de professionele kwaliteiten ( + en -) van de Vissen en over de daarbij horende beroepen. Onderstaande schets is uiteraard niet volledig, maar vormt wel een goede leidraad.

VISSEN (20 februari t/m 20 maart)

Meer dan enig ander dierenriemteken is het Vissentype het resultaat van wat ouders, opvoeders en gebeurtenissen uit de prille jeugd hem/haar bewust of onbewust meegaven. Omdat Vissen zo ontvankelijk en kneedbaar zijn. Jij bent veelal  vriendelijk en gevoelig,Visje. Maar ook toegewijd, behulpzaam en onzelfzuchtig. Je houdt van mensen. Laten we je krachtige intuïtie niet vergeten evenals je grote verbeelding, creativiteit en je duidelijke affiniteit met muziek en ritme. Je hebt een hekel aan partij kiezen, moeten oordelen over iets of iemand, harde beslissingen nemen en aan confrontaties. En toch kan je net zo goed zelfstandig werken als in teamverband. Bepaalde astrologen zijn er zelfs van overtuigd dat meer Vissen dan we denken, taaie en gehaaide zakenlui kunnen zijn. Eén ding is zeker: veel Vissen weten dankzij hun rijke verbeelding bandwerk, de dagelijkse sleur en routinebanen met succes te overleven.

Opgelet: Je houdt je meestal op de vlakte, ventileert geen mening en stemt gewoon in met wat anderen zeggen. Dus weten mensen amper waar ze aan toe zijn met jou. Ook omdat je soms onverwacht op een linke manier uit de hoek kan komen. Wat niet bij iedereen in goede aarde valt.

Passende beroepen voor de Vissen

Artiest (alle kunstvormen, maar vooral muziek, zowel scheppend als uitvoerend) – 3D-artiest – fotograaf (vooral huwelijks- en sfeerfotografie).

Dokter – dierenarts – verpleegkundige – vroedvrouw – zorgkundige.

Dierenverzorger – dierentrainer – opvangen verwaarloosde of oude dieren.

Medewerker reissector.

Welzijnswerker – stervensbegeleider – medewerker bij non-profit organisaties en liefdadigheidsinstellingen – vrijwilliger –  werken met minder- of andersvaliden – pleegouder.

Pedicure –  orthopedist – masseur/masseuse – bewegingstherapeut.

Priester – broeder – non – lekenhelper – mysticus.

Letterlijk alles wat te maken heeft met de wereld van film, theater, televisie en de media.

Barman of barvrouw – cafébaas – alles wat met vloeistoffen te maken heeft – de horeca.

Begenadigd medium –  handlezer – astroloog – kaartlegger – toekomstvoorspeller – iriscopist –  natuurgenezer .

Producent/verkoper/groothandelaar van namaakspullen – HR – aanwerving van personeel (Pisces kiest intuïtief de juiste man of vrouw voor de job) – alle functies in de reclamewereld.

Werk in of op geïsoleerde plaatsen of gemeenschappen zoals ziekenhuizen, gevangenissen, kloosters, kostscholen, verbeteringsgestichten, cruiseschepen, de scheepvaart algemeen of booreilanden.

Meer info over het dierenriemteken Vissen vind je hier:  Vissen   en  10 weetjes over de Kat of het Konijn

Deel.

Reageer