De Boogschutter en creativiteit

0

Creativiteit is belangrijk in het leven van ieder van ons. Creativiteit die tot kunst, verbazing en schoonheid  leidt. Maar evengoed het soort creativiteit dat steeds opnieuw oplossingsgericht werkt in verband met de voortdurende kleine en grote hindernissen in zowel ons privé- als beroepsleven. Lees hieronder hoe de verschillende dierenriemtekens omgaan met creativiteit. Want inderdaad, elk dierenriemteken bezit een bijhorende,  aangeboren vorm van creativiteit.

 

BOOGSCHUTTER

Jouw creativiteit is nauw verbonden met de planeet, Boogschutter. En met haar bewoners, hun verschillende culturen en verder met alles wat leeft (en dat is heel veel). Je bezit het talent om het universum te zien in één enkele druppel water. Daarom kan zowat alles je verwonderen, beroeren, in vuur en vlam zetten en je van daaruit inspireren. Wat dan weer leidt tot creativiteit…

Dit kan je creativiteit belemmeren

Zoals gezegd kan je helemaal overweldigd worden door wie of wat jou allemaal omringt. En daaruit volgt dat je soms de neiging hebt je eigen ideeën en talenten te laten voor wat ze zijn. Bedwing daarom je passionele en al te enthousiaste reacties. Ga zitten of liggen. Sta jezelf es toe je geest te laten rondzwerven in een soort toestand van half waken/half dromen. Dit is de juiste sfeer waarin je diepe hoop en verlangens kunnen komen bovendrijven. Verwelkom ideeën en beelden die anders geen kans krijgen om zich te manifesteren. Dankzij deze techniek leer jij jezelf beter kennen.  Doe jezelf dus regelmatig dit soort gezegende pauzes cadeau. Het is tegelijk een vorm van herbronnen en een bron van bruikbare inspiratie.

Zie ook:  De Boogschutter en seks  –   Boogschutter  –  De Boogschutter en het beroepsleven

Deel.

Reageer