10 weetjes over de Geit

0

Wist je dat onze westerse dierenriemtekens een oosters equivalent hebben? Daarom volgt hier wat info over de Geit, het oosters dierenriemteken dat traditioneel gelinkt wordt aan het westers dierenriemteken Kreeft.

Hier zijn 10 dingen die je misschien nog niet wist over de Geit:

1

Diep vanbinnen verafschuwt elke Geit werken op regelmatige basis binnen een bepaalde structuur. Alleen al de woorden “regelmatig”, “werken”, “moeten” en “discipline”, volstaan om de ontredderde Geit meteen weg te jagen.

2

Geiten hebben veel steun nodig om door het leven te raken. Op alle vlakken. Ze zoeken dus een beschermer die hen ontlast van de dagelijkse zorgen en hen intussen toelaat hun ding te doen.

3

Sta nooit toe dat een Geit zich buigt over jouw financiën en administratie. Of over die van haar- of hemzelf. Dat is gewoon vragen om dikke miserie.

4

Anderzijds kan je punt 1 en 3 wel gebruiken als je van een Geit af wil raken. Verplicht de Geit jullie financiën, administratie en belastingaangifte(n) op zich te nemen en dit op regelmatige basis. Zit het uit, en je zal merken dat hij of zij op een dag spoorloos is verdwenen.

5

Besef dat het vreselijkste wat een doorsnee Geit kan overkomen erin bestaat dat ze gedwongen wordt verantwoordelijkheid op te nemen of beslissende keuzes te maken.

6

Wat kan je dan eigenlijk met een Geit aanvangen, zal je misschien vragen. Wel, de creatieve en artistieke Geit brengt op een ongedwongen manier schoonheid, sfeer en kunstzinnigheid in huis én in elk gezelschap. Soms is haar of zijn verschijning reeds voldoende om de gezelligheid te verhogen en iedereen in de juiste mood te brengen. .

7

Geiten meten “geven en nemen” niet tegen elkaar af en blijven altijd en overal zichzelf. Geiten veranderen niet. Vind je haar/hem fantastisch? Prima. Ben je geen fan van de Geit? Ook goed, dan zoekt ze elders wel een malse, groene wei waarop ze naar hartenlust kan grazen.

8

Wil je Geitje verleiden? Optie 1: Zie het groot. Gooi er genoeg geld en luxe tegenaan. Overdonder haar/hem. Optie 2: Lok haar mee naar een hotelletje of B&B in de volle, bloeiende natuur. Ook dat past helemaal in haar of zijn straatje. Enjoy!

9

Om jou te verleiden zal onze Geit sierlijk van je weg huppelen om zich hier en daar te verstoppen en jou te verwarren. Lekker spannend toch? En voor seks en ander vertier is de Geit tussen de bedrijven door, altijd te vinden…altijd…

10

Als de Geit jou bedriegt, is dat niet opzettelijk. Echt niet, hoe kan je dat nu toch denken! Foei. Het gebeurde simpelweg in een impulsief moment, in een vlaag van zinsverbijstering. En ze was intussen helemaal en helaas, vergeten dat jij bestond. Als jij haar bedriegt, zal ze klagend en stilletjes mekkerend, overal en volhardend jouw imago besmeuren. Reken erop dat zij of hij, daarbij op een onschuldig lijkende manier, geen spaander van je heel zal laten. Je bent hierbij gewaarschuwd.

Deel.

Reageer