10 weetjes over de Haan

0

Wist je dat onze westerse dierenriemtekens een oosters equivalent hebben? Daarom volgt hier wat info over de HAAN, het oosters dierenriemteken dat traditioneel gelinkt wordt aan het westers dierenriemteken Maagd.

Hier volgen 10 bruikbare weetjes over de HAAN

1

De trotse, wat verwaande Haan staat (heel) vaak voor spiegel. Ook de mannelijke Hanen en zelfs de Hanen waar je het niet eens zou van verwachten. Zij doen het stiekem. Omdat Hanen ijdel zijn en veel tijd en moeite besteden aan hun uiterlijk. Haar en kledij moeten nu eenmaal goed zitten. Het imago, nietwaar? Want ze willen kost wat kost indruk maken en al helemaal op het andere geslacht.

2

Mijnheer & mevrouw Haan zijn geboren perfectionisten en criticasters die op alle slakken zout leggen. En van mening zijn dat alles altijd beter kan. Daarom geeft de Haan ook aan jou ongevraagd advies… tot jij er gaat van balen als een stekker.

3

Hoe je een Haan verleidt? Tot de andere sekse behoren en er aantrekkelijk en verzorgd bijlopen, is alvast een prima begin. Als je ook nog met een titel of flink wat geld kan zwaaien, doe je hem of haar zo binnen. Hanen zijn dol op mensen die de juiste status bezitten. En geld maakt het leven zoveel aangenamer, nietwaar?

4

Wil je van een Haan af? Drijf dan de spot met hem of haar. Hun trots en wat gezwollen ego, zijn daar niet tegen bestand.

5

Wil je een Haan een cadeau geven? Een mooie, handige spiegel is altijd welkom. Of een lekker geurtje. Van een duur merk, dat spreekt.

6

Vergeet niet dat Hanen de woorden ‘dank je wel’ amper over de lippen krijgen. Ook kunnen ze ongenuanceerd tot grof uit de hoek komen, zonder het zelf te beseffen. Ze hebben toch alleen maar de waarheid gezegd? De oplossing: kweek een olifantenhuid als je vaak moet omgaan met een Haan.

7

Of je Haan ontrouw is? Wat denk je nu zelf. Want dit is iemand die van de wieg tot het graf onvermoeibaar geïnteresseerd blijft in de potentiële bedpartners. Maar wees gerust: intussen zal het jou en de kinderen nooit aan iets ontbreken.

8

Hanen lijken dus niet echt een supercatch. Momentje, want onder al dat gepoch en mierengeneuk, klopt een hart van zuiver goud. Verkeer jij echt in nood? Dan snelt de Haan als eerste toe om je te helpen en je miserie te verlichten. En dit alles geheel onbaatzuchtig. Jawel.

9

Hanen zijn niet van een kleintje vervaard en durven risico’s nemen. Zeker professioneel. Deze harde werkers hebben stalen zenuwen en blijven altijd bij de pinken. Ze voelen zich goed in de spotlights en kunnen prima aan de top staan.

10

Wat er ook gebeurt, onze Haan is er gewoon niet onder te krijgen. Bij tegenslag veren Hanen terug op, gaan onverstoorbaar verder en zetten net zo lang door tot het doel bereikt is. Een luid applaus voor alle dappere Hanen, is hier dan ook zeker op zijn plaats!

Deel.

Reageer