10 weetjes over de Hond

0

Wist je dat onze westerse dierenriemtekens een oosters equivalent hebben? Daarom volgt hier wat info over de HOND, het oosters dierenriemteken dat traditioneel gelinkt wordt aan het westers dierenriemteken WEEGSCHAAL.

Hier zijn 10 bruikbare weetjes over de HOND

1

Honden (zelfs zij die een hoge graad hebben behaald in een exacte wetenschap) staan open voor mysteries, parapsychologie, het occulte, het bizarre en het paranormale. En daar valt niks, maar dan ook niks aan te veranderen.

2

Honden kunnen niet leven (of leven maar half) zonder liefde en tederheid. Al wie door een Hond wordt bemind, kan rekenen op diens inzet, hulp en oprechte toewijding. Honden zijn goede, trouwe partners en vrienden.

3

Honden dragen het hart op de juiste plaats en worden vrij vaak aangetrokken tot hulpverlening , het medische, liefdadigheid, vrijwilligerswerk of georganiseerde, internationale hulporganisaties.

4

De intelligente Hond is op professioneel vlak eerlijk, plichtsbewust, vlijtig, ernstig en bekwaam. Hij of zij geeft zich hier helemaal en stelt doorgaans het algemeen belang voorop.

5

Onze Hond zal keihard werken om geld te verdienen voor het gezin en de geliefden. Maar fortuin maken op zich, boeit de Hond niet echt. Omdat Honden in wezen onthecht en filosofisch zijn, prima kunnen leven zonder luxe en zich goed zouden voelen in een wereld waar ruilhandel beoefend wordt.

6

Honden kunnen angstig zijn, ongerust, wat paranoïde en eeuwig op hun qui-vive. Maar ze kunnen ook ronduit pessimistisch zijn over het verschijnsel mens en het tranendal waarin wij leven. Uit pure ellende gaan ze dan maar luid blaffen, grommen, janken of bijten.

7

Bij het verleiden geeft de Hond blijk van doorzettingsvermogen, moed en standvastigheid. Omdat de liefde een ernstige zaak is voor elke Hond.

8

De Hond verklaart je zijn/haar liefde met hangende oren, omfloerste stem, vochtige ogen en een trillende snuit. Daarbij legt de Hond uit dat hij/zij het gevoel heeft dat jullie soulmates zijn die door tijd en ruimte heen, voorbestemd zijn om elkaar steeds opnieuw te vinden. Zoals te verwachten is, kan bijna niemand deze magische woorden van vriend Hond weerstaan.

9

Als jij je Hondpartner bedriegt, zal hij/zij de indruk wekken dat het hier een bagatel betreft, een akkefietje. In werkelijkheid is Hondje vanbinnen intussen compleet kapot van verdriet en wanhoop. Als de Hond jou bedriegt, moet je wel iets heel ergs mispeuterd hebben. Onderzoek meteen je geweten, jij schelm.

10

Opgelet, als je een Hond systematisch tegen de poten schopt of onheus behandelt, zal hij/zij op een dag moe getergd zijn. En je uiteindelijk hard, nijdig en gemeen (jawel) terugpakken. Maak je alvast uit de voeten…

Deel.

Reageer