Is jouw kat of hond een Weegschaal?

0

Ook al gemerkt dat de ene hond zus reageert en de ander zo? En dat jouw kat rustig is en die van de buren een stuk speelser of agressiever? We kunnen deze realiteit ook bekijken vanuit de astrologie. Want niet enkel mensen vertonen vaak de eigenschappen van hun dierenriemteken. Onze huisbeestjes ondergaan die vibes net zo goed.  Als je de geboortedatum van je kat of hond kent, weet je gelijk ook onder welk dierenriemteken het valt. Lees dan hieronder meer over zijn of haar karakter.

Maar vergeet volgende volkswijsheid nooit:  Een hond heeft een meester, een kat heeft dienaren.

 

Is jouw huisdier geboren tussen 23 september en 22 oktober?

Dan heb jij een WEEGSCHAAL in huis.

Deze viervoeter is meestal een beminnelijk, elegant, sociaal en ook wel delicaat huisdier.  Dit is een sociaal beestje dat enorm houdt van gezelschap en zich zowat dubbel zal plooien om toch maar ieder lid van het huishouden te plezieren. Hij of zij doet dit door om beurten iedereen zonder onderscheid aandacht te schenken. Uiteraard gebeurt alles hier op een discrete manier.

Weegschaal kat: net zoals de menselijke Libra voelt een Weegschaal kat zich het best met een dagelijkse compagnon. Met zijn tweetjes dus. Indien mogelijk kan je er een 2de katje bij nemen uit hetzelfde nest. Of je kan een kat van de andere sekse introduceren op voorwaarde dat de kater gecastreerd werd of de kattin gesteriliseerd.

Weegschaal hond: deze viervoeter is zonder twijfel het meest sociale beestje van alle dierenriemtekens. Je kan deze hond gewoon (bijna) overal met je meenemen want hij of zij houdt van mensen en van gezelligheid. Bovendien is dit dier helemaal in zijn of haar nopjes indien het nieuwe vriendjes kan maken.

 

 

 

 

Deel.

Reageer