10 weetjes over de Kat of het Konijn

0

Wist je dat onze westerse dierenriemtekens een oosters equivalent hebben? Daarom volgt hier wat info over de Kat of het Konijn, het oosters dierenriemteken dat traditioneel gelinkt wordt aan het westers dierenriemteken Vissen.

Hier zijn 10 bruikbare weetjes over de Kat of het Konijn:

1

Hoewel individualistisch en eigenzinnig is onze Kat meer volger dan leider. Ze is in voor veel, op voorwaarde dat hij of zij het zaakje niet moet organiseren of dat er niet van hem of haar verwacht wordt dat ie de leiding neemt.

2

Katten verafschuwen het om snel beslissingen te moeten nemen. Of liever: ze verafschuwen het hoe dan ook, om keuzes te moeten maken…kleur te moeten bekennen…in extreme situaties of conflicten terecht te komen…

3

Katten voelen zich helemaal verloren in deze wereld zonder een eigen, veilige thuishaven. Want eigen haard, is goud waard, nietwaar? Zeker voor een Kat.

4

Katten hebben heel veel over voor hun gezin. En voor hun kinderen, die ze als regelrechte wonderen der natuur beschouwen.

5

Heb je een Kat als partner? Hij of zij zal zoveel geduld en begrip voor jou opbrengen dat je er tevergeefs de grenzen van zal zoeken.

6

Heb jij een scheve schaats gereden? Dan zal je Katpartner geen grote scène maken maar zijn of haar energie bewaren om in ‘t geniep je zakken, gsm, pc of agenda te doorsnuffelen en op die manier je doen en laten na te gaan. Vergeet niet dat een Kat of Konijnpartner altijd (veel) meer over je weet dan jij vermoedt.
Heeft je Katpartner een scheve schaats gereden? Als je het al ontdekt, want Katten kunnen hun ontrouw uitstekend onder de radar houden, is het compleet zinloos hem of haar te doen bekennen. Omdat de Kat het zal blijven ontkennen tot op het sterfbed.

7

Tot een definitieve breuk zal het met een Katpartner zelden komen. Maar als een Kat eenmaal beslist heeft dat je genoeg met haar fluwelen pootjes gespeeld hebt, zal zij je gewoon loslaten. Zonder veel gedoe, zonder scènes en vooral: zonder rancune. En als het van de Kat afhangt, zullen jullie af en toe nog eens gezellig bijpraten bij een drankje en/of een hapje.

8

Vriendschap staat hoog aangeschreven bij Katten, jawel. Zelf zijn ze trouwens op hun best als vriend of vriendin.

9

De eerlijke, beschaafde maar soms wat omhooggevallen Kat heeft haar financiële zaakjes meestal op orde. Ze is ook een betrouwbare, faire maar geslepen zakenpartner.

10

Tegen een stevige portie luxe zegt geen enkele Kat nee. Grote en comfortabele huizen, chique wagens, goede restaurants, eersteklas reizen, mooie stoffen en kleren, duur tafelgerei en dito juwelen, passen helemaal in haar of zijn straatje!

Deel.

Reageer