10 weetjes over de Os/Buffel

0

Wist je dat onze westerse dierenriemtekens een oosters equivalent hebben? Daarom volgt hier wat info over de BUFFEL, ook wel OS genoemd, het oosters dierenriemteken dat traditioneel gelinkt wordt aan het westers dierenriemteken Steenbok.

Hier zijn 10 bruikbare weetjes over de Os/Buffel:

1

Buffels komen vriendelijk en rustig over en zijn dat natuurlijk ook wel. Maar vergeet niet dat er in zowat elke Buffel een heuse driftkikker woont die altijd gelijk wil halen en alles op zijn/haar manier wil gedaan krijgen.

2

Een Buffel is een gewoontedier dat houdt van tradities en argwanend aankijkt tegen veranderingen.

3

Vooral in het gezin spreiden Buffels dictatoriale neigingen ten toon. Elke Os/Buffel heeft alles over voor zijn gezin dat hij/zij regeert met vaste hand. Niet iedereen is daar altijd even gelukkig mee, maar krijgt uiteindelijk altijd het beste van wat de logisch denkende Buffel maar geven kan.

4

Buffels zijn ambitieus, willen professioneel (en financieel) de top bereiken en zullen daartoe hard en geduldig werken tot ze de gedroomde plaats bereikt hebben. Waarna de bekomen welstand via de nodige statussymbolen op een conventionele manier naar buiten toe getoond wordt.

5

Os/Buffels hebben een prima neus voor investeringen en kunnen uitstekend geld beheren. Helaas springen Buffels zorgvuldig (lees gierig/zuinig/krenterig) om met hun zuur verdiende centen, tot ergernis van hen die de Os het meest nabij zijn.

6

Durf jij tegen een taaie Os/Buffel in te gaan? Weet waaraan je begint. Want de woedende Buffel zal niet rusten tot hij/zij je helemaal onderuit heeft gehaald. Buffels trekken maar al te vaak aan het langste eind. Omdat ze ook de langste adem hebben.

7

Buffels houden van seks. Maar niet van de kinky, avontuurlijke of acrobatische varianten. Te omslachtig of te vermoeiend, toch? De weinig tot niet romantische Buffels gaan direct op het doel (de coïtus) af en slaan het voorspel liefst over. Toch laat de sensuele Buffel via zijn/haar eerder zachte maar doortastende aanpak, de partner doorgaans voldaan achter.

8

Als jij de Os/Buffel bedriegt, zal de gefrustreerde Buffel bergen verzetten om de concurrent uit te schakelen en zijn/haar bezit (jij dus) veilig te stellen.

Als de van nature trouwe Buffel jou bedriegt, dan betekent dit het einde van een lange periode waarin hij of zij tonnen geduld heeft geïnvesteerd in jou en de relatie.

9

Levenspartners, vrienden, collega’s en familie, kunnen vaak genieten van de kurkdroge, maar soms knettergekke (jawel) humor van vriend Buffel. Iets wat je niet zo direct zou verwachten, maar dat echt wel deel uitmaakt van de charme van de Os/Buffel.

10

Dit ter compensatie allicht van het feit dat ze pijnlijk openhartig en ronduit onbeschoft uit de hoek kunnen komen, waarbij de Os/Buffel maar niet snapt dat hij/zij te ver is gegaan.

Deel.

Reageer