10 weetjes over de Rat

0

Wist je dat onze westerse dierenriemtekens een oosters equivalent hebben? Daarom volgt hier wat info over de RAT, het oosters dierenriemteken dat traditioneel gelinkt wordt aan het westers dierenriemteken Boogschutter.

Hier zijn 10 bruikbare weetjes over de RAT

1

Net als zijn westerse tegenhanger de Boogschutter, is de Rat gespleten van aard. Hij/zij houdt zeker van avontuur, risico’s nemen en een regelmatige dosis opwinding. Maar intussen blijft ze altijd ongerust betreffende de toekomst, denkend dat ze niet voldoende zal hebben in haar oude dagen.

2

Ratten zijn fysiek sterk, flexibel, snel, handig en aantrekkelijk. Ze stralen een wat mysterieuze charme uit en bezitten een duidelijke intelligentie. Daarbij bruisen ze als pas ontkurkte champagne. Mijnheer en mevrouw Rat koketteren doorgaans met overgave veelvuldig voor het ander geslacht, teneinde hun marktwaarde te testen.

3

Ratten zijn geboren individualisten en kunnen onverwacht agressief en/of grof uit de hoek komen.

4

Een Rat leeft altijd volgens zijn of haar eigen ritme. Vanzelfsprekend is geen enkele Rat bereid binnen de lijntjes te kleuren of te leven. En daar kan niemand iets aan veranderen. Die karaktertrekken maken het onze Rat moeilijk om professioneel vruchtbaar deel uit te maken van een team. Tenzij onze immer berekende en opportunistische Rat, hoogstpersoonlijk de lakens mag uitdelen.

5

Ratten kunnen niet leven zonder flink wat drama en hartstocht. Omdat passie, zuurstof is voor Ratjes. Ze zijn bijgevolg dol op alle soorten emotionele intriges en complicaties. Wordt het leven met jou, hem of haar te saai? Dan lokt onze Rat wel één en ander uit zodat er algauw een stevige portie spanning en drama op het menu staat.

6

Met geld heeft de Rat een moeilijke relatie. De ene dag smijt de Rat het geld probleemloos langs deuren en vensters buiten, terwijl hij/zij zich de volgende dag gedraagt als een echte vrek. Toch zijn Ratten er altijd op uit om “koopjes te doen” of ergens een slaatje uit te slaan.

7

Alle Ratten zijn avondmensen. En dus houdt dit beestje van nacht en nevel, van geheimen (ook duistere, lekker spannend toch?) en van onbetreden paden.

8

Onderschat de lepe Rat niet, zeker als het je tegenstander is. Elke Rat heeft immers altijd meerdere ijzers in het vuur.

9

Ratten zijn fantasierijke minnaars en zullen je in en uit bed, ongelooflijke momenten bezorgen die je gedurende je verder leven nooit meer zal vergeten.

10

Als de Rat jou bedriegt zal hij/zij alles blijven ontkennen via een trits verwarde excuses, waardoor je niet lang kwaad kan blijven. Tot de maat op een dag vol is, uiteraard. Als jij Ratje bedriegt geeft hij/zij jou gegarandeerd een koekje van eigen deeg.

Deel.

Reageer