10 weetjes over de Slang

0

Wist je dat onze westerse dierenriemtekens een oosters equivalent hebben? Daarom volgt hier wat info over de Slang, het oosters dierenriemteken dat traditioneel gelinkt wordt aan het westers dierenriemteken Stier.

Hier zijn 10 dingen die je nog niet wist over de Slang:

1

Als je goed toekijkt, herken je mijnheer of mevrouw Slang vaak aan zijn of haar behaagzucht en ijdelheid. Twee eigenschappen die hij of zij van nature tot in de perfectie beheerst.

2

Slangen zijn geboren verleiders. En dat doen ze door een individuele mix op anderen los te laten. Mix samengesteld uit vriendelijkheid, magnetisme, een zekere ‘je ne sais quoi’, intelligentie, afstandelijke charme, diepzinnigheid, een dosis beschaving en sensualiteit. Via deze cocktail nemen Slangen anderen voor zich in op een eerder onopvallende, moeilijk te beschrijven maar uiterst doeltreffende manier.

3

Als je voelt dat de Slang het op jou gemunt heeft, verzet je dan onmiddellijk. Want morgen is het te laat, jawel. Dan heeft hij of zij zich reeds om je heen geslingerd en zal je er niet meer in slagen je uit zijn of haar innige, fascinerende greep te bevrijden.

4

Is het al zover en ben je gezwicht voor dit glad en betoverend wezen? Wees dan minstens zo slim voldoende onafhankelijkheid te bewaren en je eigen weg te gaan. Pas dan gaat de Slang jou waarderen. Opgelet: vergeet niet dat de oprechte waardering van een Slang, het effect van een soft drug benadert.

5

Slangen zijn van nature lui en maken zich niet graag moe. Daarom zijn ze zo berekend en zo goed georganiseerd. Deze houding laat hen toe het vereiste werk te verzetten met een minimum aan inspanning en transpiratie. En natuurlijk laten ze, als het ook maar even kan, lastige werkjes graag aan anderen over.

6

Slangen zijn graag thuis. Die thuis moet natuurlijk beantwoorden aan het goed ontwikkeld schoonheidsgevoel van onze Slang. Want Slangen doen het ronduit fantastisch als binnenhuisarchitecten of interieurstylisten. Of als antiquairs of ontwerpers van meubels en huislinnen van betere kwaliteit.

7

Slangen houden van muziek, film en kunst in het algemeen. Daarover kunnen ze eindeloos praten en discussiëren. Bij een goed glas wijn tot stukken in de nacht. Ben jij gevallen voor een Slang? Weet dan dat Slangen ook goede filosofen of psychologen zijn. Ze zullen je ’s nachts wakker houden om eindeloos door te gaan over relaties en de liefde in al haar facetten. Dit alles omkaderd met liefkozingen, sensuele seks en veel hypnotiserend gesis. Be prepared en neem regelmatig vitaminen om dit soort marathons te doorstaan.

8

Heb je genoeg van je bezitterige Slangpartner? Maar…besef je wel hoeveel moeite het je zal kosten om te ontsnappen uit haar wurggreep? Als dat je al ooit zal lukken. Slangen lopen niet graag een blauwtje en blijven niet graag alleen achter. Dus: wees goed voorbereid als je er vandoor wil gaan. Sterkte!

9

Of een Slangpartner ontrouw is, vraag je? Euh…het is een feit dat Slangen passie nodig hebben in hun leven. Eenmaal de passie verdampt is uit een relatie, zoekt hij of zij zonder schuldgevoel een nieuw speelmaatje. Liever dat dan een breuk te forceren, want Slangen verafschuwen breuken. Maar wees gerust. Slangen gaan vreemd op een onopvallende, gladde en behendige manier. Doorgaans zal je het niet eens merken.

10

Slangen slagen er op de één of andere manier altijd in om welstellend en comfortabel te leven. Hoe ze dit bereiken, doet er niet toe. Maar elke Slang verzekert zich van de gewenste portie luxe.

Deel.

Reageer