10 weetjes over het Varken

0

Wist je dat onze westerse dierenriemtekens een oosters equivalent hebben? Daarom volgt hier wat info over het VARKEN, het oosters dierenriemteken dat traditioneel gelinkt wordt aan het westers dierenriemteken Schorpioen.

Hier zijn 10 bruikbare weetjes over het VARKEN:

1

Varkens hebben een nobele inborst en zijn meestal eerlijk en verdraagzaam. Maar besef wel dat ze intussen toch altijd de eigen behoeften voorop stellen.

2

Varkens kunnen niet leven zonder fysieke liefde, hartstocht, lekker eten en drinken, En evenmin zonder schoonheid, kunst, buitenlucht, de natuur…

3

Wil jij een Varken verleiden? Boek dan gewoon een gastronomisch verlengd weekend ergens in de volle natuur. Overgiet alles royaal met erotiek. Voorzie een goede roomservice, want je zal uiteraard vaak op de kamer en in bed vertoeven. Dit teneinde Zwijntje de zevende hemel te laten zien.

4

De verleidingskunsten van Varkens zijn nogal direct. Genre: ik zie jou zitten, jij ziet mij zitten. Zullen we dan nu bij jou of bij mij maar meteen de koffer induiken? En inderdaad, dit valt niet altijd bij iedereen in goede aarde omdat de langzame, spannende opbouw hier overgeslagen wordt.

5

Weet je hoe het Varken jou aan zich zal binden? Het zal levenslang van je houden en je op nummer één plaatsen in zijn/haar persoonlijke top tien. Je zal daarnaast voldoende aandacht, waardering en respect krijgen.

6

Ons gastvrij Varken is een gezelligheids- en familiedier. Vergeet dus alstublieft niet wat belangrijk is voor hem of haar. Zoals verjaardagen bijvoorbeeld, en feestdagen plus alle andere bijeenkomsten met de familie en/of de vrienden. Opgelet: zorg steeds voor veel en lekker eten en drinken!

7

Varkens verlangen dat de partner hun regelmatige behoefte aan afzondering begrijpt. Een eenzame strand- of boswandeling bijvoorbeeld kan Zwijntje heel gelukkig maken. Het geniet dan volop van het geruis van de zee of van de wind in de bomen en van het geluid van vogels en andere beestjes.

8

Niettegenstaande de financiële toestand van veel Varkens op en neer deint, slagen ze er meestal toch in behoorlijk comfortabel te leven.

9

Zwijntje geeft veel. En voor wat hoort wat, nietwaar? Jij kan de Varkens die je lief zijn, in ruil beschermen tegen hun goedgelovigheid en eeuwige naïviteit. Want schijn bedriegt en het kwade bestaat wel degelijk. Helaas is menig Varken hier niet echt van overtuigd. En dat heeft soms spijtige gevolgen.

10

Als het Varken jou bedriegt: onderzoek jezelf. Varkens houden van veel, remember! Heel veel! Vooral in de slaapkamer.

Deel.

Reageer