Welke voorspellende methode past bij de Kreeft?

0

Wereldwijd werden en worden er tussen de 150 en 200 soorten voorspellende technieken gebruikt. Omdat mensen zo graag weten wat hen te wachten staat. Veel mensen zijn gefascineerd door voorspellingen, anderen vinden het maar niks. Boerenbedrog of op zijn best larie en apekool, weet je wel? Behoor jij tot het eerste soort mensen?  Dan heb je misschien zelf wel aanleg om met een voorspellende methode te werken.

Besef dat echte voorspellingen voortvloeien uit dat ene grote energiereservoir en dat ze een weg zoeken langs het kanaal, ook ‘medium’ of ‘voorspeller’ genoemd. De voorspeller brengt de boodschap dan over via een bepaalde methode of bedrevenheid, aan de persoon die voor hem of haar zit. Die methode maakt het makkelijker om de informatie tot bij de vragende persoon te brengen.

Hieronder stellen we per dierenriemteken een methode voor die past bij de energie van het betreffend zodiakteken:

Kreeft:  chiromantie

De chiromantie of het handlezen als voorspellingsmethode, werd reeds 3000 jaar geleden toegepast in China. Ze wordt vandaag via de diverse soorten handtypologie en het bestuderen van de handlijnen, nog steeds overal ter wereld gebruikt.

Veel handlezers nemen tijdens het handlezen spontaan de ene na de andere hand van de vragende medemens in hun handen. Daarbij ontstaat direct een voelbare uitwisseling van energie. Ook dit gegeven kan meespelen in het doen van de voorspelling.

Handlezen vergt extra intuïtie van de handlezer. En dat is dus een kolfje naar jouw hand, Kreeft. Je bent immers van nature intuïtief en ontvankelijk. En zeker een gevoelsmens. Ook is je radar scherp genoeg afgesteld om uit de talloze (en vaak tegenstrijdige) aanwijzingen die je ziet en voelt, de juiste conclusies te trekken.

Deel.

Reageer