Welke voorspellende methode past bij de Schorpioen?

0

Wereldwijd werden en worden er tussen de 150 en 200 soorten voorspellende technieken gebruikt. Omdat mensen zo graag weten wat hen te wachten staat. Veel mensen zijn gefascineerd door voorspellingen, anderen vinden het maar niks. Boerenbedrog of op zijn best larie en apekool, weet je wel? Behoor jij tot het eerste soort mensen?  Dan heb je misschien zelf wel aanleg om met een voorspellende methode te werken.

Besef dat echte voorspellingen voortvloeien uit dat ene grote energiereservoir en dat ze een weg zoeken langs het kanaal, ook ‘medium’ of ‘voorspeller’ genoemd. De voorspeller brengt de boodschap dan over via een bepaalde methode of bedrevenheid, aan de persoon die voor hem of haar zit. Die methode maakt het makkelijker om de informatie tot bij de vragende persoon te brengen.

Hieronder stellen we per dierenriemteken een methode voor die past bij de energie van het betreffend zodiakteken.

Schorpioen: de visuele diagnose

Visuele diagnose is het doen van vaststellingen (en de daaruit volgende prognoses) met het oog op het herstellen van de balans in lichaam en geest.  De visuele diagnose verschaft vooral voorspellingen (of prognoses) op fysiek gebied.

Op basis van de uiterlijke verschijning komt de observator immers tot bepaalde conclusies. Hij/zij baseert zich daarbij op het lichaamstype, de algemene houding en manier van bewegen, de vorm en de kleur van het gelaat en de ogen, de klankkleur van de stem en de intonatie, de temperatuur en vochtigheidsgraad van de handen en de algemene uitstraling.

De visuele diagnose komt ons vooral aangewaaid uit het oosten en past in het kader van het holistisch gedachtegoed zoals de oeroude Indische Ayurveda of de macrobiotiek. Het beoefenen van visuele diagnose vereist een combinatie van een scherp oog en daarnaast van een al even scherp intuïtief aanvoelen. Geknipt dus voor de immer ‘fine tuned’ Scorpio.  De visuele diagnose kan indien gewenst aangevuld worden met de pendel, die de plaats van de blokkade preciezer kan bepalen.

 

Deel.

Reageer