De Tweelingen en seks

0

Seks is een noemer waaronder we heel wat verschillende elementen kunnen samenbrengen. En zo ontstaat er een mix van warme gevoelens, erotiek, libido, (onweerstaanbare) aantrekkingskracht en sensualiteit. Een rijke, werkzame cocktail die in elke mens net iets anders te werk gaat. Maar lees vooral verder en ontdek hier enkele typerende gedragspatronen van de verschillende dierenriemtekens in de bonte, eeuwige afdeling seks, erotiek en sensualiteit.

TWEELINGEN

Voor jou is seks plus eros vooral een leuk spelletje, Gemini. Want schrander en gladjes als je bent, ben je voor alles in zolang het maar helpt om je doel te bereiken. En dat is vaak niet eens zo seksueel getint. Omdat niemand je interesse zo sterk wekt als een partner die geestig is via fijne humor en duidelijk voldoende intelligent is. En hoewel je meer houdt van het verleidingsproces dan van het vrijen zelf, kan jij je prima voordoen als de perfecte minnaar/minnares. Daarbij ga je geen enkel taboe of fantasietje uit de weg. En ook belangrijk: je verbaast je partner omdat het voelt alsof je meer dan twee handen hebt want die lijken wel overal tegelijk aan het werk te zijn.

Je seksuele oriëntatie: hetero, holebi, non-binair of trans, maakt je weinig uit. Zolang de ander maar voldoende sprankelt en dingen triggert in jou, ga je ervoor.

Aantal partners: dat kan veel of weinig zijn. Omdat je lange tijd (of zelfs de rest van je leven)  bij iemand kan blijven die je verstandelijk uitdaagt en waarmee jij je geestelijk verbonden voelt. Maar je moet die ene wel vinden natuurlijk, indien niet kan je lang blijven rondfladderen.

Je zwoele maar gekke zonde: dirty talking oftewel: supergeile praat.

Je grootste fantasie: een triootje misschien? Met top illusionist David Copperfield en stand-up comedian/actrice Miranda Hart bijvoorbeeld? Want je legt de lat hoog!

Het wordt allemaal zoveel leuker met: een vernieuwende en ruimdenkende Waterman, een verleidelijke Weegschaal, een gedreven Ram of een briljante Leeuw.

Deel.

Reageer