Hoe raad je iemands dierenriemteken als hij of zij dronken is?

0

Hier volgt de dronken dierenriem ofwel de zatte zodiac, want zo gedragen de dierenriemtekens zich als ze dronken zijn.
Het gebruik van alcohol verandert mensen. Muren brokkelen af, remmingen sneuvelen en gêne verdwijnt onder invloed van dit goedje. Men beweert wel eens dat alcohol de basiskenmerken van elk dierenriemteken accentueert. Tijd dus om eens te onderzoeken hoe de verschillende dierenriemtekens zich gedragen op bijvoorbeeld een Halloween- of eindejaarsparty! Proost!

Ram

Bezopen Rammen gedragen zich uiteraard nog actiever en uitbundiger dan nuchtere Rammen. Rammannen én Ramvrouwen kunnen op tafel klimmen om er te dansen of een ander showtje weg te geven. Maar ze kunnen evengoed op de vuist gaan met iemand die even of iets langer, “op de foute manier” naar hun partner heeft gekeken. Hoe dan ook, sfeer verzekerd!

Stier

Stieren prefereren goede wijnen en bieren. Ze laten zich dan ook graag verdoven als deze godendranken voorhanden zijn. Wanneer ze teut raken, borrelt direct de behoefte aan gezelligheid plus een comfortabele plek om te zitten of liggen, bij hen op. Wees dus niet verwonderd als je een Stier aantreft in een slaapkamer of sofa alwaar hij of zij een lekker dutje doet.

Tweeling

Misschien verkeerde jij in de overtuiging dat de Gemini’s die je persoonlijk kent, babbelaars zijn. Maar dan heb je nog niet eens kennis gemaakt met licht tot zwaar benevelde Tweelingen. Zelfs bij de meest verlegen exemplaren onder hen, is het gelul in dit geval nog nauwelijks te stuiten. En reken maar dat ze opvallend openhartig uit de hoek komen. Geef toe, lekker spannend toch?

Kreeft

Groggy Kreeften beginnen vaak te knuffelen en te wenen. Wat doorgaans gelijktijdig gebeurt. En het object van die knuffelwoede hoeft niet per se een bekende te zijn. Welnee, voor een Kreeft die wat boven zijn of haar theewater is, steekt het allemaal niet meer zo nauw. Wie voorhanden is, krijgt knuffels plus het voorrecht het verdriet van de Kreeft te mogen delen. Tja….

Leeuw

Leeuwen staan graag “in de picture” nietwaar? Flink wat alcohol versterkt dit verlangen, ook omdat slapende emoties bij Leo nu wakker worden en boven komen drijven. Hou je dus klaar voor tranen en dramatische verhalen of liefdesverklaringen. En alsof dat nog niet volstaat, bestijgen toeterzatte Leo’s daarna gezwind het podium voor een rondje karaoke. Applaus alsjeblief!

Maagd

Voldoende alcohol is nu net wat een Virgo nodig heeft om zijn/haar zelfbewustzijn wat opgepept te krijgen. Een beschonken Maagd wordt dus een echte praatvaar en bovendien meer sociaal vaardig. Probeer niet al te verwonderd te kijken als Virgo je wil voorstellen aan zijn of haar vriendenkring. Grijp de kans, want je zal die nadien wellicht niet zo snel meer krijgen.

Weegschaal

Ben je op een feest en bemerk je plots iemand die onbekenden omhelst met de woorden: “wij zijn de allerbeste maatjes” of “ik hou zoveel van jullie”? Wees er dan maar zeker van dat je net een laveloze Libra gespot hebt. Want, weg met dat formele en rationele, en leve de ontboezemingen en de verbroedering! Dat is het (tijdelijk) credo van menig teut geraakte Weegschaal!

Schorpioen

Een met alcohol geladen Scorpio kan op een party tot vervelens toe een boom opzetten met zomaar iemand omtrent de zin van het leven. Hij/zij kan ook een ex bellen en vragen waarom het in godsnaam tot een breuk kwam tussen hen. Derde optie: Scorpio kan in beschonken toestand doen wat hij/zij toch zo graag doet: seks bedrijven. Voor zover dat nog lukt, tenminste.

Boogschutter

Voor zatte Boogschutters wordt het leven één grote, te gekke competitie die hij/zij uiteraard moet en zal winnen. Wie, ja wie kan het meest drinken, het luidst boeren of het verst (kersenpitten) spuwen? Wie versiert het snelst een lekker ding of wint die armworsteling? Besef dat Schutter in zijn/haar sprint naar de overwinning, niets of niemand uit de weg zal gaan.

Steenbok

Rep je zo snel mogelijk naar een benevelde Steenbok. Daar alcohol de remmingen laat verdampen, zal ook de Steenbok aan deze gang van zaken niet ontsnappen. Hij/zij zal je nu alles in het lang en het breed vertellen waarover in nuchtere toestand gezwegen wordt. Luister goed en doe er later je voordeel mee. Jawel. Want de berekende Bok zou net hetzelfde doen.

Waterman

Aangeschoten Watermannen gaan al snel flirten of vriendjes maken. Want kijk eens hoe hij of zij alles uit de kast haalt om toch maar die knappe barman of barvrouw binnen te doen. En noteer hoe Aquarius daarnaast ijverig de gsm-nummers tracht te verzamelen van al wie bereid is met hem of haar later te verbroederen of verzusteren. Op een gloednieuw feestje uiteraard.

Vissen

Dronken Vissen zijn meestal gelukkige, minzaam glimlachende wezens. Zij kunnen of willen hun roze bril maar niet afzetten zolang de alcohol in hun lichaam rondzwemt. Ze barsten zowat van vreugde en liefdevolle, warme gevoelens. Als jij het geluk hebt dicht bij hem of haar te vertoeven, zal je gegarandeerd denken: ik bestel nu direct het drankje hij / zij aan het drinken is.


Deel.

Reageer