Horoscoop 2014

0

Wat zijn de krachtlijnen in 2014 voor jou volgens de astrologie?

aries ram | 21 maart – 20 april libra weegschaal | 24 – 23 oktober
taurus stier | 21 april – 21 mei scorpio schorpioen | 24 oktober – 22 november
gemini tweeling | 22 mei – 21 juni sagitarius boogschutter | 23 november – 21 december
cancer kreeft | 22 juni – 22 juli capricornus steenbok | 22 december – 20 januari
leo leeuw | 23 juli – 23 augustus aquarius waterman | 21 januari – 20 februari
virgo maagd | 24 augustus – 23 september pisces vissen | 21 februari – 20 maart

ram

Jaar boordevol actie dat bevrijdend werkt, Ram. Maar slechts op voorwaarde dat jij je leven update in 2014 en alles (en iedereen) die niet meer bij je past, bewust loslaat. Delete dus die ballast, maar enkel na zorgvuldig denkwerk. Op die manier raak jij nu vooruit. Op het werk toon je vooral durf via een ongeziene aanpak, nieuwe ideeën of zelfs het opzetten van een eigen business. Bevalt je werk je niet? Dan zoek je zeker een andere activiteit. Met partner? Omdat jullie beiden het laatste woord willen hebben, zijn turbulenties hier te verwachten tot juli. Daarna ervaar je het gevolg van die storing die diverse vormen kan aannemen. Single? Tot en met juli amuseer jij je in je eentje of met onverwachte partners. Daarna is het je menens en kijk je uit naar de juiste partner. Familie en vrienden zijn erg belangrijk dit jaar en doorkruisen nu volop je leven. Voor de zomer durf je financieel wel eens een risico nemen. Daarna kies je toch voor meer stabiliteit.

stier

In 2014 heb je het gevoel alles aan te kunnen en dat is ook zo, Stier. Maar volg a.u.b. onze gouden raad: probeer de beoogde doelen te verwezenlijken voor juli. Succes is dan verzekerd omdat alles rust op een solide basis. Professioneel krijg je een boost via een promotie, bereikte goals, stijgend zakencijfer, opslag of gewonnen rechtszaken. Na juli ligt alles anders en moet je vechten om dat wat verworven is, te behouden. Met partner? De sfeer is hier zwaar en jullie maken de balans op. Er zijn uiteraard verschillende conclusies mogelijk, naargelang jullie leeftijd en de ernst van de zaak. Solo? Hier geen blikseminslag maar wel een groeiende affiniteit met iemand die net als jij op de toekomst mikt. Financieel zit het nu prima. Telkens je de kassa passeert, is het bingo. Ook kunnen er inkomsten komen uit de vereffening van een scheiding of erfenis. Familiaal loopt het goed en dus investeer je emotioneel en materieel. Dit jaar maak je ongewone vrienden. Cool!

tweeling

Het geluk staat aan jouw kant, Gemini, omdat je nu onvoorziene kansen krijgt. Maar neem hier zeker de tijd om grondig over elke kans na te denken. Want het zijn niet de impulsieve maar enkel de doordachte keuzes die je succes garanderen in 2014. Dit geldt om te beginnen op de werkvloer waar de beslissingen die je nu neemt, zeker gevolgen zullen hebben op lange termijn. Met partner? Jullie weten dat jullie het samen goed hebben. Precies daarom vergeten jullie niet elkaar te verrassen en de relatie af en toe een injectie te geven. Solo? Je gaat af op hij of zij die jou bevalt met sterke sensaties als gevolg. En ja, die band kan verder groeien als jij maar achter je keuze blijft staan. In de familie lopen de kinderen nu met alle aandacht weg, zowel in positieve als negatieve zin. Financieel blijft het uitkijken tot eind juli. Pas daarna komt er eindelijk meer geld beschikbaar. Qua vriendschap en sociale contacten ga je nu vooral voor hen die je van dienst kunnen zijn.

kreeft

In 2014 ligt de focus op liefde, vriendschap en genegenheid, Kreeft. Vooral de liefde bloeit omdat sterke llefdesvibes in en rond jou actief zijn tot eind juli. Met partner? Eventuele twijfels verdampen omdat jij je focust op het positieve in je partner en in de relatie. Solo? Op zoek gaan naar liefde is niet nodig, die komt nu zomaar vanzelf naar je toe. Op het werk dienen zich uitdagingen aan en dit is de juiste tijd om erop in te gaan. Met positief gevolg. Je voelt je goed bij je vrienden en omgekeerd. Thuis en in de familie is de toestand ingewikkelder. Er gebeurt hier nu heel veel. Vaak plots. Dat kan even schrikken zijn en problemen geven, maar zelfs dan primeren samenhorigheid en warmte. Geld vormt nu meestal geen probleem. Het rolt zelfs beter en vaker binnen dan verwacht. Loonsverhoging? Geld afkomstig van familie? Winst bij kansspelen? Het kan nu allemaal. Alles samen zorgt dit ervoor dat niet stress maar weerstand en optimisme de boventoon voeren.

leeuw

In 2014 moet je vooruit, nieuwe doelen bepalen, nieuwe overwinningen boeken. En als je werkt en een tandje bij steekt, zal dat nog lukken ook. Zeker professioneel. Tot midden juli bewandel je nieuwe wegen, Leo. Mensen die je onderweg ontmoet en die volop in jou geloven, zullen je daarbij helpen. Op die manier halen ze het beste in je naar boven en dat werpt vruchten af. Daarna kunnen stoorzenders opduiken die je er zelfs toe bewegen een nieuwe werkplek/uitdaging te zoeken. Met partner? Het gaat er hier soms stormachtig aan toe. Dit wegens familiale problemen die pas van de baan raken vanaf juli. Maar geen enkele storm kan de liefde tussen jullie nu stuk krijgen. Geniet er maar van. Single? Je hebt afspraakjes en je verleidt, maar daar blijft het bij. Tot… juli in zicht komt. Dan duikt een vroegere liefde of vriendschappelijk contact terug op in je leven en sta jij plots in vuur en vlam. Financieel wordt het vallen en opstaan tot in juli. Daarna krijg je hier meer armslag.

maagd

2014 doet je vooral ‘persoonlijke groei’ cadeau, Virgo. Want je twijfels verdwijnen en je ontwikkelt een nieuwe kijk op mensen, dingen, het leven en niet onbelangrijk: op jezelf. Dat betekent dat je grotendeels toont wie je echt bent. Op het werk, in de liefde en verder in alle persoonlijke relaties. Professioneel durf je ambitieus te zijn. Je zegt dus geen nee tegen nieuwe verantwoordelijkheden en de daarbij horende bonus. Met partner? Je komt op voor jezelf en dat komt de toch al moeilijke sfeer niet ten goede. Indien jullie nu geen modus vivendi vinden, ligt de band op apegapen. Solo? Iemand komt langs en laat je niet meer los. Jij gaat erin mee, want het lijkt wel alsof je hem/haar al jaren kent. Financieel is het uitkijken tot juli. Daarna heb je de juiste reflexen om uit de gevarenzone te blijven. Alles zit goed met de familie en vrienden. Omdat jij bepaalde houdingen en uitspraken nu anders bekijkt. Je krijgt in ruil voor je ‘oprecht’ begrip, veel warmte en affectie.

weegschaal

2014 betekent voor jou een jaar van verandering, Libra. Want er beweegt hier veel op diverse gebieden. Met partner? Jullie zijn samen toe aan iets nieuws. Verre reis maken, verhuizen, minder werken of uitkijken naar een buitenverblijf(je)? Keuze zat. Is er geen ‘samen’ meer? Dan wordt alles complexer. Single? Jaar met ups en downs, waarin je slingert tussen felle sensaties en ontgoocheling. Omdat de tijd nog niet rijp is voor vastigheid. Blijf financieel waakzaam, een en ander kan hier soms stroever lopen dan verwacht. Op het werk dienen zich diverse opties aan: ingaan op dat aantrekkelijk aanbod van buitenaf, eigen zaak starten, vervroegd met pensioen gaan of ja zeggen tegen een nieuwe uitdaging op je huidige werkplek. Maar niets van dit alles loopt van een leien dakje. In de familie én in de vriendenkring, wordt een en ander herschikt. Hier verdwijnen de oppervlakkige contacten gedeeltelijk of zelfs helemaal uit je leven. Geef toe: opgeruimd staat netjes.

schorpioen

Dit wordt een degelijk, gestructureerd jaar, Scorpio. En als je erin meegaat, blijkt het lang niet zo erg en veel constructiever dan aanvankelijk gedacht. Op liefdesvlak ben je nu veeleisend. Je laat uitgelokte ruzietjes om de relatie op te leuken, voortaan achterwege. Je gaat hier bewust voor goede gesprekken, meer emotionele diepgang en harmonie. Single? Je zoekt niets minder de witte raaf. Dat is hij of zij die jouw passie opwekt en brandend houdt maar tegelijk bereid is zich keurig te settelen. Op het werk drijf je op een cocktail van ambitie, organisatietalent en het aanvaarden van nieuwe uitdagingen. Hierin word je gesteund door de juiste mensen. Geen wonder dat je tegen eind 2014 constateert dat je fors vooruit bent gegaan. Op financieel vlak rolt er aardig wat binnen, waar jij dan weer opvallend verstandig mee omspringt. In de familie ben je nu meer dan ooit de spreekwoordelijke ‘rots in de branding’ voor groot en klein. Met uitlopers tot in je vriendenkring.

boogschutter

2014 staat voor professionele en financiële vooruitgang, Schutter. Op het werk komt alles in een stroomversnelling terecht. Droom je al een tijd hardop van een eigen zaak, een nieuwe uitdaging of zelfs een baan in het buitenland? Dan heb je nu het geluk volledig aan jouw kant want je wens kan realiteit worden. Daarbij komt dat je prestaties top zijn en er zelfs een vleugje bekendheid kan lonken. Ook financieel zit het prima. Zeker vanaf juli, wanneer je inzet duidelijk beloond wordt en het met je levensstijl bergopwaarts gaat. Met partner? Ondanks het feit dat bepaalde personen toenadering zoeken, blijf je gefocust op het essentiële. Dat is de relatie met je vaste gezel(lin) die nu wint aan intensiteit. Solo? Je verleidt, wordt verleid, laat je graag verrassen maar…blijft daarbij zo vrij als een vogel. Pas na juli ben je klaar voor enig engagement. Thuis en in de familie beweegt er veel en dat doorkruist soms je mooie plannen. Eenzelfde patroon is ook te vinden in je vriendenkring.

steenbok

2014 nodigt je uit om overeind te blijven ondanks veranderingen en obstakels en zelfs een nieuw evenwicht te vinden, Steenbok. Op het werk moet je nu het hoofd bieden aan onzekerheden zoals een reorganisatie of (machts)strijd. Hou zeker rekening met financiële en/of wettelijke beslommeringen. Professioneel kunnen er zich ook plotse omwentelingen voordoen. Gedwongen of zelf gekozen. Met partner? Tot midden juli is de sfeer troebel. Vooreerst omdat je de werksituatie voor een stuk mee in de relatie brengt. Verder omdat jij het anders, breder ziet. Daarna keert de rust echter terug. Single? Tegen wil en dank word je meegesleept in een prachtige passie. Let op: in de eerste helft van het jaar rolt het geld vlot binnen maar even vlot weer buiten. Waak erover geen schulden te maken. Na de zomer is je financiële toestand terug onder controle. Thuis en in de familie is zowat alles in beweging. Materiële en relationele ontwikkelingen staan hier voor de deur.

waterman

Al gaat het soms moeilijk, je laat je in 2014 door niets of niemand afremmen, Waterman. Met vaste partner? Tot midden juli loopt alles zoals altijd. Daarna neemt de goede verstandhouding voelbaar toe. Zit de klad al in de relatie? Dan wordt het leven chaotischer. Solo? Met hem of haar die je nu ontmoet, ga je eerst voor pure vriendschap. Omdat jij je nog niet direct wenst te binden. Hier primeren dus het samenzijn en de affiniteit. Op het werk (waar het helaas niet over rozen gaat) blijft de hamvraag: hoe verzoen ik beroep en privé? Maar je wikt en weegt en raakt er uiteindelijk wel uit. Want thuis en in de familie ben je, ondanks alles, sterk aanwezig en blijf je waar nodig beschikbaar. Een ouder iemand kan je hulp nu zeker gebruiken. Alles loopt prima met de vrienden. Zij zijn er voor jou en omgekeerd. Financieel heb je de neiging nu echt meer uit te geven dan verstandig is. En dat betekent dat je vroeg laat de buikriem moet aanhalen. Laat het liever zover niet komen.

vis

In 2014 wordt de liefde het belangrijkste in je leven, Vis. Met vaste partner? Jullie leven in een soort symbiose, zijn zo vaak mogelijk bij elkaar en proberen het elkaar naar de zin te maken. Single? Tot medio juli bestaat de kans dat er iemand langs
komt die ook bereid is zich te engageren. Na juli zal dit contact aan degelijkheid en ernst winnen. En nee, je leeft niet in een coconnetje maar laat voldoende opening naar de buitenwereld toe. Zit er iemand in nood in de familie of vriendenkring? Dan sta je al snel klaar om ouderen en/of jongeren te helpen die een fors steuntje kunnen gebruiken. Via vriendschappelijke contacten kom je nu in aanraking met werelden en milieus waar je nauwelijks weet van had. Professioneel doe je nu je ding in een ontspannen klimaat. Omdat je een goede band onderhoudt met zowel superieuren als ondergeschikten. Kortom: je raakt hier waar je wilt zijn. Attentie: het geld glijdt nu als zand door je vingers. Hou jezelf toch wat in toom, Visje!


Deel.