Horoscoop maart 2021

0

Wat heeft de maand maart 2021 voor jou in petto volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries

Algemeen: maart brengt een emotionele uitdaging met zich mee, Ram.  Zo ontdek je een verborgen schat en worden al je betekenisvolle relaties aanzienlijk versterkt.

Op het werk ben je er deze maand niet echt bij met je hoofd. Daarvoor is er nu teveel emotionele beweging in je leven. Schakel over op de automatische piloot zolang als nodig. Met partner of single? Bij beiden komen vergeten gevoelens opnieuw naar boven. Omtrent een verloren jeugdliefde, een verbroken relatie of een vriendschap met meer potentieel die plots afgebroken werd. En ja, je kan hier verrast worden als jij je hart maar open zet. Schep moed, de emotionele intensiteit zwakt af na de 20ste. Maar ook de relaties met vrienden en familie blijven hoog maar overwegend positief geladen. Vermijd grote en onnodige uitgaven in deze emotionele gemoedstoestand.

Stier

taurus

Algemeen: je merkt hoe stress annex conflicten wegebben, Stier. Zowel op het werk als privé. Je kan weer vrijer ademhalen omdat het leven opnieuw “normaal” aanvoelt.

Professioneel wordt het onderhandelen, je empathisch opstellen en het algemeen belang laten primeren. Doe je dat niet, dan blijven de conflicten onderhuids verder smeulen en kan je een persoonlijke vooruitgang wel vergeten. Met partner? Vanaf de 20ste zien we hier positieve gevoelens die veel mogelijk maken. Single? Ook jij stelt je nu beminnelijker op, wat het veroveren een stuk makkelijker kan maken. In de vriendenkring  ben je behulpzaam en ondersteun jij een vriend/vriendin in nood. Of, investeer je in een gezamenlijk project. Qua geld ben je nu vrij beïnvloedbaar. Neem dus (en zeker vanaf de 20ste ) geen belangrijke of grote financiële beslissingen.

Tweelingen

gemini

Algemeen: Een golf van enthousiasme doorkruist je plannen, Gemini.  Zowel zakelijk als in de liefde, wil je nu geen enkele ervaring uit de weg gaan. Klinkt prachtig,  maar hou intussen wel je beide voeten op de grond.

Het lijkt wel of alle vibes samenwerken om je carrière te boosten. Je kan er zelf nog een flinke schep bovenop doen door naar je intuïtie te luisteren en je relaties te verzorgen. Ook je kennis verdiepen kan nu aan de orde zijn. Wat de liefde betreft: zowel Gemini met een vaste partner als de singles nemen in maart hun lot in eigen handen. In beide gevallen is “vriendschap” hier het sleutelwoord. Via vriendschap kan een bestaande band sterker worden of komt een nieuwe relatie tot stand. De vriendenkring kan bij singles zeker een beslissende rol spelen. Qua financiën dien je te bekijken welke impact je professionele stappen zullen hebben op je budget.

Kreeft

cancer

Algemeen: maart brengt enkele verrassingen, Kreeft. Omdat je aantrekkingskracht verhoogt. En dat wordt zicht- en voelbaar, zowel privé als op het werk. Besef echter dat je het ijzer moet smeden terwijl het heet is. Want mooie liedjes duren niet lang.

Qua werk gaat het pas echt boosten na de 20ste, gezien je populariteit piekt. Jouw  projecten raken dan eindelijk van de grond en je ontvangt onverwachte steun. Ook worden er deals gemaakt in jouw voordeel en/of  krijg je promotie of groen licht. Pers   er het maximum uit!  Met partner? Wees nu gerust ambitieus en tegelijk kwetsbaar.  Want jullie band is solide en positief geladen. Solo? Jij krijgt nu te gekke kansen. Durf dus zelfzeker, moedig en eerlijk zijn. Je zal het je niet berouwen. Zowel in de familie als bij de vrienden loopt het lekker los. Dit is ook de ideale tijd om orde te scheppen in je financiën. Je neemt momenteel de juiste beslissingen in het belang van allen.Leeuw

Leeuw

leo

Algemeen: laat je masker vallen en hou op met alles te willen controleren, Leo! Dan ga je vlotter mee met de actuele veranderingen die jou succes in de toekomst zullen opleveren.

Op het werk slaag je erin evenwichtige  oplossingen te bedenken waarbij iedereen zich goed voelt. Vanaf de 16de pieken je inspiratie, creativiteit en autoriteit. Na de 20ste ga je met de steun van medewerkers en/of partners, over tot actie. Dit is een prima tijd om een contract te tekenen. In de liefde zorgen jouw emotionele littekens voor meer inzicht en maturiteit. Met partner? Jullie zijn verfrissend open en eerlijk tegenover elkaar. Solo? Yep, jij gaat ervoor en dit zonder angst voor een mogelijke tegenvaller. Bravo! Wat geld en goed betref, hou je grote schoonmaak. Je zuivert je schulden aan, verkoopt het overtollige of verdeelt het over familie en vrienden.

Maagd

virgoAlgemeen: stap maart binnen met een open geest, vertrouwen en durf, Maagd. De durf om je gewoontes te doorbreken. In ruil daarvoor krijg je liefde, vriendschap en nieuwe kansen.

Op het werk verhoogt een energiestoot je creativiteit en je kracht om anderen voor je plannen te winnen. Alles loopt goed. Maar wacht, indien mogelijk, tot de 20ste met het plannen van belangrijke afspraken en het tekenen van contracten. De liefde zit in de lift. Met partner? Zoek nieuwe manieren om te communiceren: emotioneel, fysiek of spiritueel. Solo? Een unieke mix van vibes staat klaar om je te helpen. Jij hoeft enkel alert te blijven en langskomende kansen te grijpen. In de familie en bij de vrienden worden problemen uitgepraat. Men vergeeft elkaar en jullie nemen een nieuwe start. Na de 20ste is het veilig om te onderhandelen over geld en contracten af te sluiten.

Weegschaal

libra

Algemeen: ja, in maart durf jij eindelijk je authentieke zelf tonen, Libra. Gedaan met dat pleasen, je laat zien wie je bent. En zie: het levert je goede punten op in de liefde en op het werk.

Op het werk toon jij je charismatisch, diplomatisch en empathisch, waarna de vrede en de samenwerking fors verbeteren. Die nieuwe werksfeer plus de gezamenlijke inspanningen en intelligentie, openen nieuwe, positieve  perspectieven. Met partner? Gedaan met altijd toegeven. Je eist gelijke rechten en gelijke inspanningen. Je partner is overdonderd maar ook verrast door de nieuwe facetten die hij/zij in jou ontdekt. Solo? Je verkent nieuwe horizonten en bezwijkt voor de charme van een uniek iemand. Je besluit om ook bij familie en vrienden lekker jezelf te blijven. Even afwachten wat dit oplevert. Je (her)bekijkt je financiële toestand grondig deze maand

.

Schorpioen

scorpio

Algemeen: de sterren helpen je een handje door je in maart te omhullen met de juiste vibes.  Die buigen zich over je zelfvertrouwen, je verlangens en je motivaties, Scorpio.

Op het werk vertrouw je terecht op je competitiegeest, op je alles of niets energie en op je visionaire aanpak. Zo verleid jij je chef, klanten en/of investeerders. En zo krijg je tegelijk meer werkmiddelen. Met partner? Je krijgt nu alle kansen om samen met hem of haar het verleden achter jullie te laten wat meteen de revival van jullie relatie inluidt. Single? Ook jij laat het verleden voor wat het is en gaat voor een nieuwe start die snel succes kan opleveren. In de familie gaat het meestal goed. Je maakt ook nieuwe vrienden waartussen zich een echte zusterziel kan bevinden. Jawel. Qua geld kies je voor een lange termijnproject. Je onderhandelt hier slim en sluw. Bravo!

Boogschutter

sagittariusAlgemeen: je wordt weer stilaan jezelf, Boogschutter. Je vindt immers je energie, enthousiasme en vertrouwen terug. Een nieuw hoofdstuk breekt aan en je voelt je er goed bij.

Qua werk verandert er concreet weinig. Besteed nu vooral zorg aan je contacten en menselijke relaties, en aan het verbeteren van de werkomstandigheden. Van zodra de communicatielijnen helemaal open staan, zullen je ideeën gehoord worden. Met partner? Je wil de relatie boosten via het maken van toekomstplannen. Je partner staat er open voor en deelt je visie. Dit alles zonder opduikende conflicten. Solo? Tussen de 26ste en de 31ste beleef je een te gekke, superleuke tijd. Ook je familie waar de sfeer gewoon top is, knabbelt aan je tijd en energie. Geen probleem voor jou. Je zoekt en vindt de mogelijkheid om je maandelijkse inkomsten te vergroten.

Steenbok

capricorn

Algemeen: maart zou wel eens de tijd kunnen zijn om nieuwe wegen te bewandelen en je oude aanpak los te laten, Bokje.  Gebruik je verbeelding en tover wat initiatieven uit je hoge hoed.

Op het werk hangt je welslagen af van je bereidheid om het nieuwe te omarmen. Eens je zover bent, zullen je motivatie en plotse flexibiliteit de rest doen. De beste dag om je nieuwe ideeën te verdedigen is de 22ste. Dan kom briljant en overtuigend uit de hoek. In de liefde hangt de sfeer en je succes af van de durf en de helderheid waarmee jij je gevoelens verwoordt. Met partner? Schep moed en verklaar je liefde. Single? Wees duidelijk over wat je verwacht van een relatie. Je herbekijkt je plaats in de familie. Bij de vrienden stel jij je toegankelijk op. Je wil je inkomsten verhogen. Je werkt er naar toe, zonder ooit uit het oog te verliezen wat wel niet te realiseren valt.

Waterman

aquarius

Algemeen: maart wordt rustig en biedt ruimte voor nadenken, gevoelens, creativiteit en verbeelding. Maar goed ook, Waterman, want de komende maanden zal je meer op je bord krijgen.

Op het werk kabbelt alles rustig verder. Overdenk intussen wat echt belangrijk is voor jou qua werk. Maak de balans op van je verworven kennis en van je talenten.  Zo kan je er volgende maand meteen tegenaan gaan. Zowel singles als zij in een vaste band  herbeleven een vrij pijnlijke liefdeservaring uit het verleden. Om die daarna definitief een plaats te geven en verder te gaan. Single? Je wordt nu vaak uitgenodigd en wie weet…  Met partner? Jullie wensen/visies passen moeiteloos in elkaar. Realiseer ze de komende maanden. De communicatie in de familie én bij de vrienden is prima. Maak een bestek/financieel plan op voor de projecten die je straks wil vorm geven.

Vissen

pisces

Algemeen: de in maart voor jou bestemde vibes zijn zo goed als vrij van spanningen en conflicten, Visje. In alle levenssectoren. Tijd dus om jezelf es goed te verwennen.

Op het werk wordt dit een tijd van observatie plus het gebruiken van je intuïtie om allerlei info te vergaren. Omtrent collega’s, chefs, werksfeer en omtrent het werk zelf. Neem nota en gebruik deze info later in dit jaar. Wat de liefde betreft wordt dit een tijd van aparte experimenten, speciale ontmoetingen en soms verboden spelletjes en rituelen. Dit alles gekruid met heel veel betoverende charme. Met partner of single? Maakt niet uit: drijf mee met die mooie liefde. In de familie haal jij een geheim naar boven dat al meerdere generaties meegaat.  Dat doet eerst pijn maar werkt nadien  helend voor iedereen. De liefde bestuurt je bankrekening. Hou toch rekening met je budget

Lentetijd is schoonmaaktijd, ook voor je lichaam. Probeer het met: Het juiste dieet voor jouw dierenriemteken

Deel.