Is jouw kat of hond een Vissen?

0
Ook al gemerkt dat de ene hond zus reageert en de ander zo? En dat jouw kat rustig is en die van de buren een stuk speelser of agressiever?  We kunnen deze realiteit ook bekijken vanuit de astrologie. Want niet enkel mensen vertonen vaak de eigenschappen van hun dierenriemteken. Onze huisbeestjes ondergaan die vibes net zo goed.  Als je de geboortedatum van je kat of hond kent, weet je gelijk ook onder welk dierenriemteken het valt. Lees dan hieronder meer over zijn of haar karakter.

Maar vergeet volgende volkswijsheid nooit:  Een hond heeft een meester, een kat heeft dienaren.

Is jouw huisdier geboren tussen 20 februari en 20 maart?

Dan heb jij een Vissen beestje in huis.  

Deze grote, levende zuignap op vier pootjes is gevoelig en hyper aanhankelijk plus o zo gehecht aan zijn/haar baasje. Dit empathisch huisdier voelt wat jij voelt. Zit je er weer eens flink door of word je overmand door een groot verdriet?  Dan zal hij of zij niet van je zijde wijken en je woordloos troosten. Enkel en alleen door bij je te zitten, te liggen of tegen je aan te schurken.

Vissen kat: in tegenstelling tot veel andere katten, is deze kat in voor water, en graag met wat rustige beweging erin. Als je ooit besluit om een aquarium met vissen aan te schaffen, zal je snel merken dat je kat er uren starend kan bij zitten en zich geen moment verveelt. Want meer moet dat echt niet zijn voor een Vissen kat.

Vissen hond: probeer er te zijn voor hem of haar telkens deze emotionele hond je aandacht en aanwezigheid nodig heeft. En dat kan vrij vaak zijn, want hij of zij wil jou het liefst de hele tijd in de buurt hebben. Het is dus goed dit beestje langzaam te wennen aan de realiteit dat het ook af en toe eens een poosje thuis moet blijven in zijn uppie.

Deel.

Reageer