Is jouw kat of hond een Boogschutter?

0

Ook al gemerkt dat de ene hond zus reageert en de ander zo? En dat jouw kat rustig is en die van de buren een stuk speelser of agressiever? We kunnen deze realiteit ook bekijken vanuit de astrologie. Want niet enkel mensen vertonen vaak de eigenschappen van hun dierenriemteken. Onze huisbeestjes ondergaan die vibes net zo goed.  Als je de geboortedatum van je kat of hond kent, weet je gelijk ook onder welk dierenriemteken het valt. Lees dan hieronder meer over zijn of haar karakter.

Maar vergeet volgende volkswijsheid nooit:  Een hond heeft een meester, een kat heeft dienaren.

 

Is jouw huisdier geboren tussen 22 november en 21 december?

Dan heb jij een Boogschutter dier in huis.

Jouw huisgenoot is een menslievende, meestal goed gezinde en speelse viervoeter. Hij/zij past zich snel aan, is goedaardig en stelt zich beschermend op naar de kinderen toe. Dit beestje is de ideale metgezel, op voorwaarde dat hij/zij genoeg vrijheid en ruimte krijgt. Hem/haar vaak opsluiten, betekent: hem/haar depressief of ziek maken.

Boogschutter kat: deze geboren buurttoerist doet graag meerdere malen per dag zijn of haar rondje in de omgeving. En ja, je weet dus meteen wat je te doen staat als baasje van deze poes. 1) je laat een chip plaatsen en 2) je installeert simpelweg een kattenluik zodat het beestje kan gaan en komen naar believen. En zo is uiteindelijk iedereen tevreden, want voor jou betekent dat: minder snel de kattenbak verversen.

Boogschutter hond: hond die dolgraag in zijn/haar eentje, op zwier gaat. Dan kan ie pas helemaal zijn/haar hartje ophalen. Zorgeloos struinend en snuffelend door graskanten, straten en velden. Controleer deze avonturier regelmatig op vlooien en teken, en laat zo snel mogelijk een chip plaatsen. Zo raakt jouw hond in het slechtste geval (hopelijk) toch weer veilig thuis.

Deel.

Reageer