De Ram en seks

0

Seks is een noemer waaronder we heel wat verschillende elementen kunnen samenbrengen. En zo ontstaat er een mix van warme gevoelens, erotiek, libido, (onweerstaanbare) aantrekkingskracht en sensualiteit. Een rijke, werkzame cocktail die in elke mens net iets anders te werk gaat. Maar lees vooral verder en ontdek hier enkele typerende gedragspatronen van de verschillende dierenriemtekens in de bonte, eeuwige afdeling seks, erotiek en sensualiteit.

RAM

Jij bent meestal helemaal in voor een potje snelle seks.  Voor een vlammend vluggertje, zeg maar.  Geef het maar toe Ram, en je houdt daarbij de touwtjes graag in handen. Het gaat er hier bij voorkeur wat dierlijk, stomend en impulsief aan toe. Eens opgewarmd, demarreer en ontbrand je in geen tijd. Sommige partners vinden je zelfs te vlug gaan. Jammer voor hen, maar jij speelt het spelletje van de langzame opbouw doorgaans niet mee. Puur tijdverlies, toch? Talmt een potentiële partner te lang? Dan kijk je vrij vlug uit naar een andere. Laat je her en der wat steken vallen qua techniek, creativiteit en sensualiteit? So what!  Je compenseert dit immers vlotjes door je vurige, intense aanpak en je gezonde seksuele appetijt.

Je seksuele oriëntatie: overwegend heteroseksueel. Maar indien je om één of andere reden toch met iemand van hetzelfde geslacht in bed belandt, dan is dit avontuur meestal slechts van (zeer) korte duur.

Aantal sekspartners: je amoureuze passie kan veel partners uitputten. Maar of het nu gaat om een one-night-stand, een korte affaire of een vaste relatie: alles begint pas voor jou als de bliksem fors inslaat en jij potentieel vuurwerk voorziet.

Je zwoele zonde: vrijen op zijn hondjes…

Je grootste fantasie: een dominante partner ontmoeten waaraan jij je volgaarne onderwerpt. 

Je amuseert je in bed nog het best met: een avontuurlijke Boogschutter, een warme Leeuw, een originele Waterman of zelfs een grappige Tweelingen.

Meer over de Ram vind je hier: Ram  –  De schaduwkant van het dierenriemteken Ram  – De Ram en het beroepsleven

 

Deel.

Reageer