De Steenbok en seks

0

Seks is een noemer waaronder we heel wat verschillende elementen kunnen samenbrengen. En zo ontstaat er een mix van warme gevoelens, erotiek, libido, (onweerstaanbare) aantrekkingskracht en sensualiteit. Een rijke, werkzame cocktail die in elke mens net iets anders te werk gaat. Maar lees vooral verder en ontdek hier enkele typerende gedragspatronen van de verschillende dierenriemtekens in de bonte, eeuwige afdeling seks, erotiek en sensualiteit.

 

STEENBOK

Koel aan de buitenkant, witheet aan de binnenkant.  Zo kan men je eigenlijk het best omschrijven, Steenbok.  Want onder dat beheerst uiterlijk bevindt zich een seksuele vulkaan, bereid om op elk moment uit te barsten. Je bent gulzig, sensueel, technisch sterk en gezegend met een verbazende conditie.  Jij kan dus zeker een bekwame maar wel veeleisende sekspartner zijn.  Mét bewuste aandacht voor het plezier van je partner, evenwel. Geen wonder dat jij je goed voelt in de rol van gids of mentor qua seks met alles erop en eraan. Toch streef je tegelijk naar uiterste discretie inzake je seksleven. Want in je dagelijks leven is seks niet echt een prioriteit.  En dat wil je graag zo houden.

Aantal partners: toch meer dan doorgaans wordt vermoed. Ongetwijfeld omdat je anderen wil adviseren inzake stevige, volwassen seks…

Je zwoele maar zalige zonde: langdurig copuleren

Je grootste wens: een seksmarathon met alles erop en eraan. Zelfs op de keukentafel, want het mag hard zijn. Dit enkel onderbroken door de regelmatige degustatie van exquise proevertjes en fijne hapjes op basis van je lievelingsgerechten. Om verse energie te tanken, dat spreekt!

Je seksuele oriëntatie: dat op zich maakt hier niet zoveel uit, zolang het maar geen losse contacten zijn. Die verhogen immers de onzekerheid, oncontroleerbaarheid en de kans op loslippigheid.  Drie situaties die je mijdt als de pest wegens te gevaarlijk!

Je doet het graag samen met: een sterke Schorpioen zonder remmingen, een ambitieuze Leeuw, een ernstige maar nieuwsgierige Maagd, een sensuele Vissen of een al even sensuele, genot zoekende Stier.

Deel.

Reageer