De schaduwkant van het dierenriemteken Tweelingen

0

We weten het allemaal: waar een voorzijde zit, moet er ook een achterzijde zijn. Omdat elke medaille nu eenmaal altijd twee kanten heeft. Elk sterrenbeeld heeft dus een schaduwzijde. Lees hier hoe het zit met de verschillende dierenriemtekens en hun grootste werkpunt.

TWEELINGEN (21 mei – 21 juni)

Je schaduwzijde is: manipulatie

Jij bezit verbale overtuigingskracht en behendigheid in het kwadraat, Gemini. Je bent immers gladgebekt en uitgerust met een snel werkend intellect. Zit je fout? No problem. Je praat jezelf in geen tijd de gevarenzone uit. En dit op een manier waarbij je publiek of gesprekspartner er geen speld kan tussenkrijgen. Want de meesten onder ons zijn niet opgewassen tegen de wapens van een ervaren manipulator. En die zijn: duur klinkende maar in werkelijkheid compleet kromme redeneringen, leugens, zaken weglaten, twijfelachtige deducties, laster en roddels. Maar dat zal je worst wezen.

Onder het gemanipuleer zit je angst voor eenzaamheid.

Al jouw verbaal gegoochel en gemanoeuvreer is eigenlijk gericht op het in stand houden van veel sociale en amoureuze interacties. Omdat je dit echt nodig hebt. En achter die nood schuilt grote angst. Angst om alleen te zijn, alleen te eindigen en op jezelf terug te moeten vallen. Zet je vlugge geest daarom in voor meer constructieve doelen. Dat zal je 1) meer voldoening schenken en  2)  je angst om alleen te zijn, afzwakken.

Hier lees je meer over de Tweelingen: Tweelingen     en    Astro Horror Show

Deel.

Reageer