Stier

8

De Stier snel

De Stier is geboren in de periode 21 april tot en met 20 mei.

Pluspunten

Geduldig ★ Kunstzinnig ★ Vastberaden ★ Warm ★ Vreedzaam ★ Betrouwbaar ★ Vruchtbaar ★ Volhardend ★ Sensueel

Minpunten

Koppig ★ Materialistisch ★ Traag ★ Zich moeilijk uitend ★ Gulzig qua eten, drinken en sex ★ Afwachtend ★ Gewoontedier

“Ik heb”

Ben jij een Stier? Dan ben je een vast aardeteken. Je lijkt en bent ook kalm van aard, maar vlak daaronder leeft toch een koppige, opvliegende energie. Stier staat voor bezit. Tastbaar bezit. En om dat te verwerven, zet jij gezond verstand, kracht, geduld en voorzichtigheid in. Je bent bereid hard en lang te werken om materiële zekerheid te verwerven. Je hebt er trouwens het juiste gestel voor. Stieren zijn doorgaans taaie langlevers. Je bent een sensuele levensgenieter die houdt van veel. Op het menu: eten, drinken, seks en knuffels à gogo. Toch presteert de gemiddelde Stier het best, als hij of zij gedragen wordt, door een positieve energie waaruit er kan geput worden.

Meestal zijn Stieren vredelievend, toegewijd en trouw. En traag, ook van begrip. Maar wat ze eens opgenomen en verwerkt hebben, vergeten ze nooit. Ze houden van de natuur en genieten van schoonheid en luxe. Toch zijn ze vaak zuinig, omdat ze materie willen vergaren in het leven. Stieren hebben iets artistieks omdat ze in wezen gevoelsmensen zijn. Verder verkiezen ze vaste gewoonten en routine. Ze zijn erg vasthoudend, wat kan omslaan in koppigheid. Dan gaan ze hardnekkig door op de ingeslagen weg, zelfs al leidt die regelrecht naar een mislukking. Een Stier heb je maar beter niet als vijand, want dan maak je kennis met zijn/haar rancuneuze aard.

Stier en werk

Stieren zijn geknipt voor beroepen waarin routine, geduld, grote inzet en ambachtelijk werk, voorop staan. Voeg daarbij hun materiële oriëntatie en gevoel voor de natuur, schoonheid en kunst.

Passende beroepen voor de Stier

Allerlei administratieve banen, vak- en ambachtslui, land- en tuinbouwers, imkers, groenten- en dierenkwekers. Of parfumeurs, koks, zangers en componisten. De hele bouwsector van bouwvakkers, werfleiders, architecten en ingenieurs tot aannemers, allerhande vaklui en immomakelaars toe.

Ons lichaam is in goede handen bij Stieren die werken als medici en paramedici, in de kleding- en modebranche of in de wellness- en beautysector. Verder kunnen ze actief zijn als stylist. Denk maar aan visagisten, binnenhuisdecorateurs, make-over specialisten en kappers.

Stier en liefde

Hoewel ze ergens wat grof zijn, doen de vruchtbare Stieren het prima bij de andere sekse. Ze zijn sensueel en houden van intimiteit en een stevig seksleven. Vanuit hun conventioneel kantje, zeggen ze ja tegen het huwelijk. Stieren zijn trouw en kunnen het liefdesvuur heel lang brandend houden. Want onder dat rustig optreden smeult immers een hoop passie. Wat er ook voor zorgt dat de bezitterige, jaloerse Stier plots in hevige woede kan uitbarsten. Maak je in dat geval maar snel uit de voeten!

Passende tekens voor de Stier

❤ ❤ ❤ Stier, Maagd, Schorpioen en Steenbok

Goed om weten

  • je kwetsbare punten: hals, keel en borst
  • je grootste kwaliteit: geduld
  • je grootste minpunt: koppigheid
Symbool Polariteit Modaliteit Element Planeet Oosters Totemdier
Stier Negatief Vast Aarde Venus Slang Bever

 

Symbool Geluksgetal Geluksdag Kleur Metaal Edelsteen Aroma
Stier 6 Vrijdag, Maandag Blauw Koper Groene smaragd Jasmijn

 

Bekende Stieren

Belgen

Sabine Appelmans, Sien Eggers, Frank De Winne, Erik Van Looy, Danni Heylen, Toots Thielemans, Mark Eyskens, Franky Van der Elst, Lorenzo Staelens, Erik Van Neygen, Zaza, Etienne Vermeersch, Jacques Rogge, Dirk Draulans, Kamagurka, Marc de Bel, Zangeres Sofie, Hilde De Baerdemaeker, Bart Somers, Stef Wauters, Walter Baele, Leah Thys, Ronny Mosuse, Georges Leekens, Kris Peeters.

Nederlanders

Johan Cruijff, Loretta Schrijver, Koning Alexander, Koningin Maxima, Ex-koningin Juliana, Pieter van Vollenhove, John de Mol, Ruud de Wild, Jan Mulder, Ruud Lubbers, Simone Kleinsma, Ruben Nicolai, Edwin Evers, Dennis Bergkamp, Ilse DeLange, Ron Brandsteder, Nikkie Plessen, Balkenende, Jomanda.

Internationaal

Jack Nicholson, Saddam Hussein, Shakespeare, Barbara Streisand, Al Pacino, David Beckham, Tony Blair, Janet Jackson, Adolf Hitler, Andie MacDowell, George Clooney, Adèle, Linda Evangelista, Channing Tatum, Megan Fox, Dwayne Johnson, Mark Zuckerberg, Pierce Brosnan, Cher, Bob Sinclair, Chris Brown, Penelope Cruz, Queen Elisabeth, Renée Zellweger, Selah Sue, Kirsten Dunst.

Deel.

8 reacties

  1. Pingback: Alles over de Ram als astrologisch sterrenbeeld

  2. Pingback: Astrologie - Lees hier alles over de Vissen

  3. Pingback: Astrologie - Lees hier alles over de Steenbok

  4. Pingback: Astrologie - Alles over de Schorpioen

  5. Pingback: Astrologie - Alles over de Weegschaal

  6. Pingback: Astrologie - Alles over de Maagd

  7. Pingback: Astrologie - Alles over de Schorpioen

Reageer