Tweelingen

2

Tweelingen snel

De Tweeling is geboren in de periode 21 mei tot en met 21 juni.

Pluspunten

Intellectueel ★ Flexibel ★ Levendig ★ Welsprekend ★ Jeugdig ★ Handig ★ Openhartig ★ Nieuwsgierig ★ Gevat

Minpunten

Verstrooid ★ Leep ★ Onstandvastig ★ Rusteloos ★ Vals ★ Bedrieglijk ★ Versnipperd

“Ik denk”

Ben jij een Tweelingen? Dan ben je een beweeglijk luchtteken plus nerveus en bruisend van aard. Jij bent de boodschapper die nieuws brengt en mensen verbindt. Om daarna de benen te nemen. Je bent onstandvastig en lijkt wel kwikzilver omdat je snel, soepel en altijd in beweging bent. Jij bent overal te vinden waar je moeiteloos aanpapt en verbroedert met de meest diverse mensen. Je bent clever tot leep, alert, nieuwsgierig en spitsvondig. Je manipuleert en inspireert. Je bezit gevoel voor taal en bent welsprekend. Je pakt iedereen in met je vlotte, elegante babbel. Je karakter is gespleten en complex, waardoor je andere mensen continu in verwarring brengt.

Tweelingen zijn creatief, handig en van veel markten thuis. Maar ze missen diepgang en uithoudingsvermogen. Ze zijn wat verstrooid en werken weinig af. Tweelingen vertellen altijd de waarheid, maar “hun” waarheid op dat moment. Daardoor lijken ze te liegen, maar ze doen dit niet opzettelijk. Het gebeurt gewoon, snap je? Gemini zijn graag geziene gasten omdat zij een gans gezelschap kunnen entertainen. Jawel! Ook zijn Tweelingen prima in staat om andermans ideeën in te pikken. En die na enkele slimme ingrepen, te presenteren als komend uit hun koker. Het zijn goede vrienden en buren. Maar als puntje bij paaltje komt, hoef je niet op hen te rekenen.

Tweelingen en werk

Tweelingen zijn geknipt voor multitasking. Doen sowieso altijd twee dingen tegelijk. Alles wat met taal en taalvaardigheid te maken heeft, spreekt Gemini aan. Of, met communicatie, de media, bemiddelen, handeldrijven en koerierdiensten. Ook beroepen waar behendigheid, manipulatie en vingervlugheid aan te pas komen. En rationeel denken, want passioneel zijn ze zelden.

Passende beroepen voor de Tweeling

Auteur, journalist, woordvoerder, copywriter, handelaar, teevee- en radiopresentator, tolk, boekhandelaar, sjacheraar, heler, chirurg, stand-up comedian, acteur, goochelaar, illusionist, bedrieger, dief, zakkenroller, fraudeur, bemiddelaars allerhande, acrobaat, elk soort tussenpersoon, croupier, beroepsgokker, stuntman, advocaat, makelaar, vertegenwoordiger, verkoper, pr-man/vrouw en diplomaat.

Tweelingen en liefde

In de liefde is Gemini een gezellige kameraad en partner. Maar ook hier blijft die wispelturigheid actief. Tweelingen zijn verliefd op de liefde en eeuwig op zoek naar de ideale partner. Want ze hebben inderdaad een ideaalbeeld voor ogen. Onrust en een verlangen naar de droompartner, drijft hen voort. Seks hoort erbij maar primeert zelden. Het gaat hen vooral om de verovering van de geliefde. Ontrouw is hier dus vaak van de partij. En Gemini kan er zeker meerdere partners tegelijk op na houden.

Passende tekens voor Tweelingen

❤ ❤ ❤ Weegschaal, Boogschutter
❤ ❤ Tweelingen, Leeuw

Goed om weten

  • Je meest kwetsbare plek: Longen
  • Je grootste kwaliteit: Aanpassing
  • Je grootste minpunt: Versnippering
Symbool Polariteit Modaliteit Element Planeet Oosters Totemdier
Tweelingen Positief Beweeglijk Lucht Mercurius Paard Hert

 

Synoniem Geluksgetal Geluksdag Kleur Metaal Edelsteen Aroma
Gemini 5 Woensdag Oranje, geel Kwik Bergkristal Lavendel

 

Bekende Tweelingen

Belgen

Ex-Koningin Fabiola, Koning Albert II, A Johan Verminnen, Guido Belcanto, Isabelle Adam, Jacques Vermeire, Fred Deburghgraeve, Justine Henin, Pascale Naessens, Urbanus, Kim Clijsters, Herbert Flack, Bart Moeyaert, Gilles De Bilde, Jean-Marie Dedecker, Eddy Merckx, Sven Nys, Freddy De Kerpel, Tom Van Dyck, Tony Van Parys, John Terra.

Nederlanders

Reinout Oerlemans, Tooske Ragas-Breugem, Irene Moors, Tatjana Šimić Kim Holland, Jochem van Gelder, Michael Boogerd, Erik de Zwart, Henny Huismann, Rebecca Loos, Mellie Uyldert, Erica Terpstra.

Internationaal

Kylie Minogue, Boy George, John F. Kennedy, John Wayne, Morgan Freeman, Marilyn Monroe, Anna Kournikova, Prince, Venus Williams, Donald Trump, Chris Evans, Johnny Depp, Nicole Kidman, Angelina Jolie, Neil Patrick Harris, Colin Farrell, Prince William, Heidi Klum.

Deel.

2 reacties

  1. Pingback: Astrologie - Alles over de Weegschaal

  2. Pingback: Astrologie - Alles over de Weegschaal

Reageer