Welke voorspellende methode past bij de Boogschutter?

0

Wereldwijd werden en worden er tussen de 150 en 200 soorten voorspellende technieken gebruikt. Omdat mensen zo graag weten wat hen te wachten staat. Veel mensen zijn gefascineerd door voorspellingen, anderen vinden het maar niks. Boerenbedrog of op zijn best larie en apekool, weet je wel? Behoor jij tot het eerste soort mensen?  Dan heb je misschien zelf wel aanleg om met een voorspellende methode te werken.

Besef dat echte voorspellingen voortvloeien uit dat ene grote energiereservoir en dat ze een weg zoeken langs het kanaal, ook ‘medium’ of ‘voorspeller’ genoemd. De voorspeller brengt de boodschap dan over via een bepaalde methode of bedrevenheid, aan de persoon die voor hem of haar zit. Die methode maakt het makkelijker om de informatie tot bij de vragende persoon te brengen.

Hieronder stellen we per dierenriemteken een methode voor die past bij de energie van het betreffend zodiakteken.

 

Ben jij een BOOGSCHUTTER?  Kies dan voor de  Chinese zodiak

De Chinese zodiak/astrologie is afgeleid van een eeuwenoud (niemand weet precies hoe oud) Chinees landbouwkalender systeem dat evolueerde tot een heuse, volwaardige voorspellingsmethode.

Dit op basis van de 5 elementen (water, vuur, aarde, hout en metaal) elk met hun positieve en negatieve aspecten. Deze kennis wordt uitgebreid met de yin-yang energie plus 12 symbolische jaardieren eveneens met hun positieve en negatieve eigenschappen. Dit levert telkens weer een aparte combinatie op die de astroloog moet interpreteren.

Uit dit samenspel van gegevens en details, moet er uiteindelijk een persoonlijkheid en/of een toekomstbeeld komen bovendrijven van iemand. Boogschutter die half mens/half dier is, slaagt er zowaar in om hier de belangrijkste signalen op te pikken en de grote lijnen bijeen te brengen tot een bruikbaar en zeer individueel infopakket.

Deel.

Reageer