Welke voorspellende methode past bij de Leeuw?

0

Wereldwijd werden en worden er tussen de 150 en 200 soorten voorspellende technieken gebruikt. Omdat mensen zo graag weten wat hen te wachten staat. Veel mensen zijn gefascineerd door voorspellingen, anderen vinden het maar niks. Boerenbedrog of op zijn best larie en apekool, weet je wel? Behoor jij tot het eerste soort mensen?  Dan heb je misschien zelf wel aanleg om met een voorspellende methode te werken.

Besef dat echte voorspellingen voortvloeien uit dat ene grote energiereservoir en dat ze een weg zoeken langs het kanaal, ook ‘medium’ of ‘voorspeller’ genoemd. De voorspeller brengt de boodschap dan over via een bepaalde methode of bedrevenheid, aan de persoon die voor hem of haar zit. Die methode maakt het makkelijker om de informatie tot bij de vragende persoon te brengen.

Hieronder stellen we per dierenriemteken een methode voor die past bij de energie van het betreffend zodiakteken.

 

Leeuw: de I Ching (of I Tjing)

De I Ching is een oud Chinees geschrift dat algemeen beschouwd wordt als het oudste orakelboek ter wereld. Het is zowel een filosofisch als een verhelderend systeem.

De I Ching kende en kent nog steeds veel aanhangers. Onder hen de beroemde Carl Gustav Jung bijvoorbeeld. Jung was een Zwitserse psychiater/psycholoog/filosoof en de grondlegger van de analytische dieptepsychologie. Idem voor Leibnitz, een filosoof en tegelijk de wiskundige die de differentiaalrekening uitvond.

De I Ching is dus een voorspellende en bovenal inspirerende methode om u tegen te zeggen. Wat koninklijk ook en dat past helemaal in het straatje van de Leeuw. Carl Gustav Jung, zelf geboren als Leeuw, had zoveel bewondering voor de I Ching dat hij er regelmatig mee werkte. Ter inspiratie en ondersteuning.  Voor zichzelf en voor zijn patiënten.

Hier kan je alvast kennismaken met de wijsheid van de I Ching:  I Ching

 

 

 

Deel.

Reageer