Welke voorspellende methode past bij de Stier?

0

Wereldwijd werden en worden er tussen de 150 en 200 soorten voorspellende technieken gebruikt. Omdat mensen toch zo graag weten wat hen te wachten staat. Veel mensen zijn gefascineerd door voorspellingen, anderen vinden het maar niks. Boerenbedrog of op zijn best larie en apekool, weet je wel?  Behoor jij tot het eerste soort mensen?  Dan heb je misschien zelf wel aanleg om met een voorspellende methode aan de slag te gaan.

Besef dat echte voorspellingen altijd voortvloeien uit een verbinding met dat ene oneindige energiereservoir en dat ze een weg zoeken langs het kanaal, ook ‘medium’ of ‘voorspeller’ genoemd. De voorspeller brengt de boodschap dan over via een bepaalde methode of bedrevenheid, aan de persoon die voor hem of haar zit.  Het gebruik van een methode maakt het makkelijker om de informatie tot bij de vragende persoon te brengen.

Hieronder stellen we per dierenriemteken een methode voor die past bij de energie van het betreffend zodiakteken.

Ben jij een STIER?  Kies dan voor de Runen!

Het werpen van Runen als voorspellende methode, bestond aanvankelijk uit het werpen van 24 platte keien/stenen waarin telkens een teken van het Oud-Germaanse  ‘Futhark’ alfabet stond gegrift. De Vikings werkten met Runen vanaf de 11de eeuw. Elke Rune staat voor een begrip zoals familie, de zon, een behoefte, een bepaalde periode…

Vandaag zijn er volop houten, stenen en kartonnen Runen te koop. Het gaat van  een simpel houten setje tot een duurdere en meer gesofistikeerde uitvoering van de tekens gegraveerd in amethist. Je kan natuurlijk ook zelf experimenteren met stevig karton en een pak stiften, tot je vertrouwd raakt met de Runen. Want de kartonnen versie werkt net zo goed, maar oogt helaas wat povertjes.

Jij, Stier, houdt als aardeteken dat eerder behoudend en traditioneel is ingesteld, van de natuur. Geen wonder dus dat voorspellen met Runen en hun duidelijke symboliek, je wellicht kan aanspreken.

Deel.

Reageer