Welke voorspellende methode past bij de Tweelingen?

0

Wereldwijd werden en worden er tussen de 150 en 200 soorten voorspellende technieken gebruikt. Omdat mensen zo graag weten wat hen te wachten staat. Veel mensen zijn gefascineerd door voorspellingen, anderen vinden het maar niks. Boerenbedrog of op zijn best larie en apekool, weet je wel? Behoor jij tot het eerste soort mensen?  Dan heb je misschien zelf wel aanleg om met een voorspellende methode te werken.

Besef dat echte voorspellingen voortvloeien uit dat ene grote energiereservoir en dat ze een weg zoeken langs het kanaal, ook ‘medium’ of ‘voorspeller’ genoemd. De voorspeller brengt de boodschap dan over via een bepaalde methode of bedrevenheid, aan de persoon die voor hem of haar zit. Die methode maakt het makkelijker om de informatie tot bij de vragende persoon te brengen.

Hieronder stellen we per dierenriemteken een methode voor die past bij de energie van het betreffend zodiakteken.

 

Ben jij een Tweelingen? Kies dan voor de Cartomantie.

Cartomantie of kaartleggen met gewone speelkaarten zonder meer, ontstond vanaf de late 17de en in de 18de eeuw.  Kaartlezen kan speels, eenvoudig en algemeen zijn maar ook verrassen diepgaand en ingewikkeld. Het is de mix kleur – cijfer – symbool die het ‘m doet.

En ja, Gemini. Een set van 52 doodgewone speelkaarten volstaat hier. Meer heb jij als vingervlug en snel associërend type niet nodig. Als je ook maar een greintje aanleg hebt, zal je mits voldoende oefening snel goede resultaten boeken.

Je kan jezelf de verschillende legpatronen (makkelijke en meer complexe) aanleren. Maar het ideale scenario bestaat erin bij een ervaren kaartlegger/kaartlegster in de leer te gaan. Via het stellen van veel vragen en het geduldig en opmerkzaam  toekijken terwijl hij of zij aan het werk is. Dit kan en moet je vanzelfsprekend aanvullen met zelfstudie. Waarna de weg naar een zinvolle activiteit voor je open ligt.

Deel.

Reageer