Welke voorspellende methode past bij de Weegschaal?

0

Wereldwijd werden en worden er tussen de 150 en 200 soorten voorspellende technieken gebruikt. Omdat mensen zo graag weten wat hen te wachten staat. Veel mensen zijn gefascineerd door voorspellingen, anderen vinden het maar niks. Boerenbedrog of op zijn best larie en apekool, weet je wel? Behoor jij tot het eerste soort mensen?  Dan heb je misschien zelf wel aanleg om met een voorspellende methode te werken.

Besef dat echte voorspellingen voortvloeien uit dat ene grote energiereservoir en dat ze een weg zoeken langs het kanaal, ook ‘medium’ of ‘voorspeller’ genoemd. De voorspeller brengt de boodschap dan over via een bepaalde methode of bedrevenheid, aan de persoon die voor hem of haar zit. Die methode maakt het makkelijker om de informatie tot bij de vragende persoon te brengen.

Hieronder stellen we per dierenriemteken een methode voor die past bij de energie van het betreffend zodiakteken.

 

Ben jij een WEEGSCHAAL?  Werk dan met de Tarotkaarten van Rider-Waite

Deze set Tarotkaarten is niet enkel kleurrijk maar ook duidelijk. Je kan er als voorspeller mee aan de slag op een manier die de vraagsteller meeneemt in het verhaal of de voorspelling.

Het Rider-Waite tarotdeck is het meest populaire en meest gebruikte tarotspel van deze tijd. Deze set kaarten is opgedeeld in de Grote Arcana die uit 22 kaarten bestaat en de Kleine Arcana die 56 kaarten telt. Dat leidt tot ontelbare combinaties waaruit de logische denkende en snel associërende Libra, via wikken en wegen natuurlijk, de juiste conclusie zal trekken.  Een Libra houdt eveneens van methodisch werken en hier kan je een keuze maken uit voldoende en vrij gevarieerde leggingspatronen.  Het is aan te raden een tijdje in de leer te gaan bij een geoefende kaartlegger of kaartlegster die met deze Tarot werkt.  Daarnaast  moet je gewoon flink oefenen, want oefening baart kunst.

De 22 kaarten van de Grote Arcana staan voor evenveel archetypen of grote thema’s. Van zodra men het in de vingers krijgt, kan er dus zelfs met een legging van enkel de Grote Arcana al een vrij substantiële voorspelling tot stand komen. De Kleine Arcana verschaft dan weer meer details en vult de Grote Arcana aan.

Zie ook:  Trek Tarotkaart

 

Deel.

Reageer