Welke voorspellende methode past bij de Ram?

0

Wereldwijd werden en worden er tussen de 150 en 200 soorten voorspellende technieken gebruikt. Omdat mensen toch zo graag weten wat hen te wachten staat. Veel mensen zijn gefascineerd door voorspellingen, anderen vinden het maar niks. Boerenbedrog of op zijn best larie en apekool, weet je wel?  Behoor jij tot het eerste soort mensen?  Dan heb je misschien zelf wel aanleg om met een voorspellende methode aan de slag te gaan.

Besef dat echte voorspellingen altijd voortvloeien uit een verbinding met dat ene oneindige energiereservoir en dat ze een weg zoeken langs het kanaal, ook ‘medium’ of ‘voorspeller’ genoemd. De voorspeller brengt de boodschap dan over via een bepaalde methode of bedrevenheid, aan de persoon die voor hem of haar zit.  Het gebruik van een methode maakt het makkelijker om de informatie tot bij de vragende persoon te brengen.

Hieronder stellen we per dierenriemteken een methode voor die past bij de energie van het betreffend zodiakteken.

 

Ben jij een RAM ? Kies dan voor de pendel!

Pendelen is afgeleid van de aloude kunst van het wichelroedelopen waarbij men wateraders opspoorde. Vandaag pendelt men met een pendel die aan een draad, touwtje of ketting hangt. Sommigen pendelen zelfs met goed resultaat met een effen trouwring of een andere gladde ring.  Maar doorgaans is de pendel vervaardigd uit steen, metaal of hout en heeft hij de vorm van een omgekeerde druppel. Al of niet gestileerd.

Bij pendelen moet er steeds een vraag gesteld worden die met een eenvoudig ja of nee kan beantwoord worden. De vraag moet dus juist en duidelijk geformuleerd worden. Men kan ook informatief pendelen boven een voorwerp of over het plan van een huis, een perceel of zelfs een hele regio. Verder kan men ook pendelen over allerhande lijsten, kruiden, voedings- en geneesmiddelen. En natuurlijk ook over het menselijk lichaam om afwijkingen/kwalen te detecteren.

De pendel kan uiteraard een voorspellende en/of verhelderende waarde hebben. Geen omslachtig gedoe hier maar wel een snel en duidelijk resultaat, bekomen via een ter zake doend antwoord. En geef toe: snelheid en duidelijkheid zijn nou net twee eigenschappen die helemaal in het straatje van onze Ram passen.  Waar wacht je nog op, beste Ram?

Deel.

Reageer