Je energie en conditie voor maart 2018

0

Hoe is het gesteld met jouw energie en conditie in maart 2018?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Deze maand heb je levensvreugde en energie te koop, Ram. En dat maakt je ook superactief en geeft je zin om te bewegen. Je stort je op je lievelingssport(en) of op ritjes/wandelingen of trektochten in de natuur. Maak het niet te bont, want letsels of kleine accidenten kunnen nu voorkomen. Ook kan je gevoelig zijn voor besmetting of voor voedselintolerantie.

Stier

taurus
Je kan het zelf niet helpen, maar deze maand voel jij je nog sterker en nog beter geaard dan anders. En dus bestaat het gevaar dat je overdaad gaat plegen. Vooral door (te)veel te eten en te drinken. Wees daarom niet verbaasd als je spijsvertering protesteert en je uit pure miserie je gekende kalmte verliest. Ga voor een complete lichaamsmassage. Die maakt je weer rustig, Stier.

Tweeling

gemini
Tja, je kende inderdaad al veel betere maanden qua conditie en welbevinden, Gemini. Je kan je afgepeigerd voelen en zelfs wat ontmoedigd raken. Bovendien heb je last van gevoelige spieren en van enkele kleine ontstekingen. Raap je moed samen, verzorg je en leef gestructureerd. En als het even kan, strek de benen en maak een deugddoende wandeling.

Kreeft

cancer
Het lijkt wel of al de sterren het op jou gemunt hebben, Kreeft. Want kijk wat ze je serveren in maart: onverwacht bezoek aan de dokter, hormonale problemen en een voelbare emotionele instabiliteit. Wat jij eraan kan doen? Bitter weinig. Behalve dan wachten tot deze vervelende bui voorbij trekt en jij opnieuw je gewone zelf kan zijn. . Sterkte gewenst.

Leeuw

leo
Maart belooft goed nieuws en slecht nieuws, Leeuw. Eerst het goede dan maar: je barst van vitaliteit zonder dat je ook maar één vitamientje geslikt hebt. En dus kan je werk, gezin, sport en avondjes met de vrienden moeiteloos combineren. En nu het slechte nieuws: je kan last krijgen van je rug en beenderen, van je tanden en/of van je bloedsomloop. Tja…

Maagd

virgo
We zeggen het liever meteen: je kan te maken krijgen met enkele dipjes op diverse niveaus, Virgo. Vooreerst kan je lever nu gevoelig zijn, let dus op je voeding die je best licht verteerbaar houdt. Verder gaat je gemoedstoestand op en neer als gevolg van hormonale schommelingen, wat een depri gevoel kan opleveren. Ga even bij de huisdokter langs voor een controle als je het te lastig krijgt.

Weegschaal

libra
In maart ben je in staat om razendsnel te reageren op mensen, omstandigheden en situaties, Libra. Probeer dus vooreerst kalm te blijven in het verkeer, maar ook tijdens het sporten en/ of bij het klussen. Moet je beroepshalve machines hanteren? Wees dan extra alert. Je spijsvertering is nu zeer gevoelig en laat je direct weten indien een bepaald soort voedsel je niet goed bekomt.

Schorpioen

scorpio
Deze maand pieken zowel je weerstandsvermogen als je optimisme, Scorpio en geef toe: dat is goud waard. Je bekijkt het leven dus door een roze bril en dat geldt dubbel voor hen geboren tussen 9 en 16 november. Zoveel euforie kan je natuurlijk overmoedig maken. En omdat haast en spoed zelden goed is, loop je ook het risico op een accidentje. Blijf alert!

Boogschutter

sagittarius
Enerzijds barst je in maart van vitaliteit, Schutter, anderzijds verhoogt ook de kans op stress en een klein accident. Sport je regelmatig? Overdrijf niet en vergeet niet je goed op te warmen vooraleer er tegenaan te gaan. Kwestie van jezelf pijn en scheurtjes in spieren en gewrichten te besparen. En gezien gulzigheid je niet vreemd is, kan ook je spijsvertering voor problemen zorgen…

Steenbok

capricorn
Ga je regelmatig gebukt onder een migraineaanval, Bokje? Zet je dan schrap, want dit kan weer het geval zijn in maart. Maar er kunnen helaas ook problemen rijzen met je tanden, gewrichten en/of bloedsomloop. Maar er is hier hoopgevend nieuws. Waar je ook mee worstelt deze maand, je zal merken dat je in no time recupereert. Geef toe, dat is toch mooi meegenomen.

Waterman

aquarius
Ondanks het feit dat je in een prima stemming verkeert, kunnen kleine lichamelijke klachten toch de kop opsteken, Waterman. Zo kan je bijvoorbeeld last krijgen met je ogen, je huid of je spijsvertering. Maar al deze stoorzenders zouden moeten verdwijnen vanaf midden maart. Daarna kan niets of niemand je ervan weerhouden om er alsnog een topmaand van te maken.

Vis

pisces
Hoewel er geen echte problemen zijn, kunnen er toch opduiken, Visje. En wel omdat je deze maand de neiging hebt om de boel de boel te laten en jij jezelf geen grenzen of discipline oplegt. Je gaat laat naar bed en slaapt een gat in de dag. Je eet om het even wat en wanneer, rookt stevig en gaat nog steviger drinken. Tot je geen energie meer hebt om ook maar iets te doen. Herpak je!
 

Deel.