Horoscoop april 2015

0

Wat brengt de maand horoscoop april 2015 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart – 20 april weegschaal | 24 september – 23 oktober
stier | 21 april – 21 mei schorpioen | 24 oktober – 22 november
tweeling | 22 mei – 21 juni boogschutter | 23 november – 21 december
kreeft | 22 juni – 22 juli steenbok | 22 december – 20 januari
leeuw | 23 juli – 23 augustus waterman | 21 januari – 20 februari
maagd | 24 augustus – 23 september vissen | 21 februari – 20 maart

Ram

aries
April heeft brengt jou verrassingen plus plotse wendingen, Ram. En dat allemaal onder een helderblauwe hemel, want alles loopt meestal prima. De klemtoon ligt deze maand op het familiale en op de vriendenkring. Twee sectoren waarin je nu volop het initiatief neemt. Op het werk ga je vooruit. Financieel eveneens, vooral indien je als zelfstandige actief bent. Met partner in een goede relatie? Jullie zoeken een nieuwe uitdaging. Zwakke band? Dan kan het breekpunt nu bereikt zijn. Single? Je amuseren, staat voorop. Engagement is iets voor later.

Stier

taurus
Tijd vol kansen en mogelijkheden, Stier. Let op: je voelt je zo sterk en levendig, dat je bijna vanzelf over je grenzen gaat. Wat kleine ongelukken of een onrustige slaap meebrengt. Voor het overige: enkel goeds. Op het werk en financieel draait alles lekker rond. Idem wat de familie en vrienden betreft. Met partner? Prima sfeertje hier. Zo goed zelfs dat een huwelijk overwogen wordt,(nog) een kind nu welkom is of dat jullie besluiten er vaker met twee op uit te trekken. Single? April wordt een warme, sensuele maand, maar zeker geen keerpunt.

Tweeling

gemini
Vrij mooie maand waarin echter weinig beweegt. In de meeste sectoren is er zelfs stagnatie en dat voelt niet eens zo slecht aan, Gemini. Want zelfs jij hebt af en toe een rustpauze nodig. Je financiën zijn stabiel. Met partner? Eventuele fricties verdwijnen vanaf midden april als sneeuw voor de zon. Single? Bereid je voor op de ware liefde, die nu jouw kant op komt. In de familie en in de vriendenkring primeren de warme contacten. Op het werk komt heel wat vast te zitten. Je kan enkel geduld oefenen, wat helaas niet je sterkste punt blijkt.

Kreeft

cancer
Complexe maand, waarin je beslissende stappen moet zetten. Op het werk duiken nu tal van stoorzenders op. In de familie krijg je te maken met weerstand, misverstanden en onbegrip. Wat een weerslag heeft op de sfeer in je gezin. En op de relatie met je vaste partner. Indien de band op losse schroeven staat, worden er nu ingrijpende besluiten genomen. Solo? Amor laat in april helaas wat op zich wachten. Intussen vind je zeker verstrooiing bij je vrienden. Financieel zijn daar plots die onverwachte uitgaven. Dat wordt dus even doorbijten, Kreeft.

Leeuw

leo
Het kan moeilijk beter dan wat april je nu cadeau doet, Leo. Om te beginnen voel jij je fit en beresterk. Op het werk steek je een tandje bij, wat net genoeg is om te krijgen wat je wilt. Met vaste partner? De samenhorigheid is groot en jullie pakken samen tal van familiale en huiselijke kwesties aan. Meer geld nodig? No problemo. Je haalt het snel binnen en het kan letterlijk overal vandaan komen. Solo? Je legt gemakkelijk contact, waaronder eentje dat kan uitgroeien tot (veel) meer. Je straalt nu ook extra warmte uit en dat trekt je vrienden aan.

Maagd

virgo
Bundel je energie, als je april zonder al te veel kleurscheuren wilt doorkomen, Virgo. Geld nodig? Zolang je, voorzien van de juiste info, op zoek gaat naar centen zal je die vinden aan gunstige voorwaarden. Op het werk krijg je nu te maken met verschuivingen die niet per se slecht uitdraaien voor jou. In de familie rijzen er problemen die doorwerken tot in je vaste relatie. En er voor onduidelijkheid zorgen. Solo? Een nieuw of al bestaand contact, groeit uit tot meer en laat je opnieuw in de toekomst geloven. Met de vrienden loopt alles op wieltjes.

Weegschaal

libra
Probeer in april vooral te relativeren, Libra. En besef dat de soep nooit zo heet gegeten wordt als ze wordt opgediend. De vele stoorzenders die zich nu manifesteren tasten vooral je werk, je vaste relatie en je vriendschappen aan. Op deze drie vlakken kunnen plotse provocaties van jouw kant, voor problemen zorgen. Solo? Dat blijft nog even zo. Je hebt het lastig om je budget in evenwicht te houden. Een re aliteit, die een forse invloed uitoefent op de sfeer thuis en in je vaste relatie. Dit alles vormt een mix die af en toe tot een dipje leidt.

Schorpioen

scorpio
Je staat mentaal en fysiek op scherp. Een toestand die overigens vernietigend vuurwerk kan opleveren, Scorpio. Professioneel bijvoorbeeld, waar alles verder kabbelt zolang jij niet over de rooie gaat. Anderzijds kan je die extra energie wel gebruiken omdat je wat obstakels aan te pakken hebt. In de familie bijvoorbeeld of in de relatie met je vaste partner, waar er een rancuneus of jaloers sfeertje hangt. In de vriendenkring beweegt er nu heel weinig. Idem als je nog single bent. Financieel word je op een streng dieet gezet. En dat is niet naar jouw zin.

Boogschutter

sagittarius
De positieve vibes van maart zetten zich verder. Je bent ondernemend, hebt energie zat en ontspoort dus hier en daar, echter zonder grote gevolgen. Professioneel krijg je een boost, Schutter. Het gevolg? Promotie, meer werk plus meer verantwoordelijkheid, vruchtbare ideeën en/of stimulerende projecten in de lift. In de sectoren familie en vriendschap is er nu veel positieve beweging. Je financiën blijven stabiel. Vaste partner? Jullie kijken elk in een andere richting. Let hier ook op voor jaloezie. Single? Je hebt even geen tijd voor de liefde.

Steenbok

capricorn
Je beleefde al betere tijden, Bokje. Je uithoudingsvermogen blijft intact, maar stress steekt de kop op. Vooral op het werk waar plotse veranderingen, misverstanden en vertragingen, hoogtij vieren. Maar je houdt vol, vastbesloten je doel(en) te bereiken. Tussen jou en je vaste partner loopt het stroef. Omdat jij aldoor de lakens wilt uitdelen. En dat is niet anders bij je vrienden. Solo? Er staat in april, hoe dan ook, verleiding op het menu. Thuis sta je voor bemoeienissen van buitenaf, slabakkende werken in huis of problemen rond een erfenis.

Waterman

aquarius
April is niet vrij van problemen, Waterman, en toch krijg je kansen om ontdekkingen te doen, te evolueren en je actieterrein uit te breiden. Zeker op het werk, op voorwaarde dat je klaar bent voor een omschakeling. Wat geld betreft: kijk uit. Gouden zaakjes blijken algauw waardeloos, en als je nu geld leent aan iemand zie je het niet meer terug. In de familie rijzen er gezondheidsproblemen of conflicten. Met partner? Hier primeert samen genieten. Single? Vanaf 15 april kan je verwikkeld raken in een intense romance met toekomstperspectief.

Vis

pisces
Gemengde maand, Vis. Met partner? Ofwel heerst er twijfel tussen jullie, ofwel stijgt de romantiek ten top. Afwachten dus. Solo? Eerst is er die vriendschap die wel liefde lijkt te worden. Liefde, die echter snel verdampt. Op het werk is er vertraging en toch krijg jij er je project of voorstel doorgeduwd. Het geld stroomt nu vlot binnen en net zo vlot weer buiten. Zowel in de familie- als in de vriendenkring, is de sfeer hoffelijk en welwillend. En ben jij, zoals zo vaak, een luisterend oor en een toevlucht voor hen die er grote nood aan hebben.


Deel.

Reacties zijn niet mogelijk.