Horoscoop april 2016

0

Wat brengt de maand april 2016 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart – 20 april weegschaal | 24 september – 23 oktober
stier | 21 april – 21 mei schorpioen | 24 oktober – 22 november
tweeling | 22 mei – 21 juni boogschutter | 23 november – 21 december
kreeft | 22 juni – 22 juli steenbok | 22 december – 20 januari
leeuw | 23 juli – 23 augustus waterman | 21 januari – 20 februari
maagd | 24 augustus – 23 september vissen | 21 februari – 20 maart

Ram

aries
April wordt een mooie maar emotioneel fors geladen maand, Ram. Vooral de kwaliteit van je persoonlijke relaties garanderen groei en zon in je leven. Dit geldt zowel in de familie als in je vriendenkring. Op het werk loopt alles soepel omdat je jezelf en je ideeën zo vanzelfsprekend weet te verkopen. Financieel kan er een investering komen of raak je in een gulle bui. Met partner? Hier is uitbreiding te zien: nieuwe baby? Nieuw huisdier? Solo? Zeg ja tegen de grote liefde die nu je pad kan kruisen.

Stier

taurus
Stieren kijken aan tegen een prima maand. Op het werk ga je, stapje voor stapje, duidelijk vooruit. Dit, via de juiste contacten en meer verantwoordelijkheid. En financieel is daar die meevaller dankzij onverwachte inkomsten. Je stelt je vanzelf op als steun en toeverlaat voor familie en vrienden. Met partner? Eén of meer redenen scheppen tijdelijk afstand tussen jullie. Single? Er kan nu beslist iemand opduiken die je bevalt. Maar ook hier verkies je de stap-voor-stap methode en je hebt groot gelijk.

Tweeling

gemini
Gemengde maand, Gemini. Geboren tussen 21 maart en 7 juni? Besef dat niets zal lopen zoals verwacht op professioneel vlak. Dat frustreert je uiteraard. Gelukkig krikt de goede sfeer in de familie en de vriendenkring je humeur op. Wees voorzichtig op financieel vlak. Vermijd risico’s nemen. Thuis werk je verder aan de verfraaiing van je interieur. Met partner? Jullie verdragen elkaar maar net in april. Single? Amor verrast je. Iemand uit je vriendenkring kan je zowaar zijn/haar liefde verklaren of omgekeerd.

Kreeft

cancer
Je had al betere tijden, Kreeft. Je staat op scherp, want nu eens val je aan terwijl je daarna alweer in de verdediging gaat. Professioneel blijf je gefocust en drijven er bruikbare nieuwigheden langs. Financieel sta je voor uitgaven zoals een verdeling van goederen of een vastgoedaankoop. Een erfeniszaak blijft maar aanslepen. Met partner? De sfeer tussen jullie is troebel en heeft zijn weerslag op je gezin en familie. Single? Je probeert te forceren wat er (nog) niet is. Voor fun moet je bij je vrienden zijn.

Leeuw

leo
Vurige maand, Leeuw, waarin je liefde wil krijgen én geven. Op het werk gooi jij je persoonlijke charme plus een lange adem in de strijd. Wat volstaat om mooie resultaten te boeken. Met partner? Jullie zijn er voor elkaar en jij tracht je partner te plezieren. Solo? Je voelt je klaar voor een passionele affaire, maar enkel indien er toekomst in zit. Financieel heb je nu een neus voor zaken. Vergeet echter niet de kleine lettertjes te lezen. In de familie zit alles goed, terwijl je van je vrienden meer had verwacht.

Maagd

virgo
Wat lastige maand, Virgo, waarin je zowel op het werk als financieel moet vechten. Maar je houdt stand en sleept zelfs nog een en ander uit de brand. Dit dankzij je nuchtere kijk en je talent om tijd te winnen. Bravo! Met partner? Bewolkte hemel hier, wat zelfs tot ingrijpende besluiten kan leiden. Solo? Een coup de foudre is mogelijk, waarna jullie elkaar helaas bitter weinig te vertellen hebben. In de familie kunnen er zorgen zijn om een ouder persoon. Jouw vlucht naar de vriendenkring is begrijpelijk.

Weegschaal

libra
Alles lijkt te bewegen in april, Libra, wat je uiteindelijk helpt evolueren. Met partner? De relatie kabbelt verder, terwijl jij hier de initiatieven neemt. Solo? Je stapt recht op je doel af, waarna er pittige ontmoetingen volgen die je algauw gaan vervelen. Op het werk hangt er verandering in de lucht die alle kanten uit kan. In de vriendschap ga je voor echt en eerlijk. De rest kan de boom in. In de familie komen nu bedenkelijke realiteiten bovendrijven. Het financiële luik kan onverwacht lastig worden.

Schorpioen

scorpio
Op persoonlijk vlak blijkt april voor jou niet vrij van ergernissen, Scorpio. Op het werk ben je op je best én sleep je er nog heel wat voor jezelf uit. Dat verloopt echter niet zonder stress die je meeneemt in je professionele contacten. Met partner? Hier zijn stoorzenders actief. Solo? Je verleidt moeiteloos, zweeft zowaar de zevende hemel in, maar belandt algauw weer op de grond. Het financiële draait niet uit zoals gehoopt. Thuis is de sfeer cosy en relaxed. Bij je vrienden daarentegen stel jij je vrij kritisch op.

Boogschutter

sagittarius
April maakt je energiek, ondernemend en doeltreffend, Schutter. Een gedrag dat jou vooral professioneel, puike resultaten oplevert. Spring verstandig om met je centen, elke misstap word je nu immers aangerekend. In de familie sta je voor allen klaar, terwijl je sociaal leven doorspekt is met nieuwe contacten. Met partner? Twee mogelijkheden: het zit goed en de band wordt nog inniger. Of, het zit fout en een machtsstrijd barst los. Single? Dit kan een maand zijn waarin je soulmate je pad kruist.

Steenbok

capricorn
Maand met blokkades, Bok, gezien je in beerputten allerhande gaat roeren. En dus komen troep/conflicten bovendrijven. Het goede nieuws: je financiën zijn gezond. Op professioneel vlak echter voeren rivaliteit en grofheid de boventoon. Met partner en geboren tussen 1 en 10 oktober? Hier zijn conflicten actief of… grote passie. Voor andere Bokken kabbelt alles rustig verder. Solo? Je beleeft opwinding, maar daar eindigt het. Met familie heb je geen geduld. Je engagement gaat nu vooral naar je vrienden.

Waterman

aquarius
April betekent voor jou snel leven, veel bewegen en nieuwe contacten leggen. Mooie maand overigens waarin alles kits zit tussen jou en je vaste partner waarbij de liefde hoogtij viert. Single? Je leert iemand kennen die in de toekomst van grote betekenis voor je zal zijn. Op professioneel vlak breng je zowel zware als lichte opdrachten tot een goed eind. Kijk uit op het financieel vlak. Want door omstandigheden moet je misschien een tijd soberder gaan leven. Je familie stelt je gezelschap zeer op prijs.

Vis

pisces
Op de werkvloer kan de toestand in april gecompliceerd worden, Vis. Tracht de zaak steeds vanop afstand te bekijken. Met partner in een goede band? Hier zingt de harmonie. Minder goede band? Je vertoont vluchtgedrag. Single? Een leuk contact kan zich voordoen, maar verwacht er ook niet direct teveel van. Laat je financieel niet kaalplukken door hen die slachtoffertje spelen. Zelfs al zijn dat vrienden waar je het beste mee voor hebt. In de familie is de sfeer oké, terwijl er thuis meer ruimte wordt gecreëerd.


Deel.

Reacties zijn niet mogelijk.