Horoscoop april 2017

0

Wat brengt de maand april 2017 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Energieke en vrij mooie maand, Ram, waarin de adrenaline rijkelijk vloeit. En geef toe, zo heb je het graag. Professioneel valt er enkel goeds te melden. Haal er het maximum uit. Met partner en in een sleur beland? Jij brengt er de schwung weer in. Bravo! Single? Je kiest voor jagen en verleiding, want voor grote gevoelens is er nu geen plaats. In je familie en vriendenkring is de communicatie top en zet je graag je beste beentje voor. Je uitgaven en inkomsten tenslotte, zijn in april mooi in evenwicht.

Stier

taurus
Je bent nu fysiek op je best, Stier. Op het werk laat je snelheid en goede reflexen zien, hoewel je best iets diplomatischer uit de hoek mag komen. Met partner? Je legt nu helaas op alle slakken zout. Single? Intense tijd waarin jij je marktwaarde test of je slapende driften loslaat. Thuis en in de familie ben je impulsief en eisend, wat niet iedereen accepteert. Voor de vrienden ben je echter beschikbaar en vol begrip. Tegen je aard in, neem je in april razendsnel belangrijke financiële beslissingen. Kijk uit!

Tweeling

gemini
Toffe maand, Gemini. Je zit prima in je vel en bent helemaal je flitsende zelf. Op het werk gaat het dus vooruit behalve voor hen geboren tussen 16 en 21 juni. Hou hier rekening met vertraging. Met partner? Alles loopt lekker, maar geboren tussen 16 en 21 juni? Ja, jij krijgt met stoorzenders te maken. Solo? Je bent superkieskeurig nu. En gelijk heb je. Je financiën blijven stabiel. In april wordt een bepaalde familieband weer aangehaald. Qua vriendschap, geniet je zowel van beproefde als van nieuwe contacten.

Kreeft

cancer
Je hikt aan tegen een stressy maand, Kreeft. Qua werk ga je voor een nieuwe baan of krijg je te maken met een reorganisatie. Met partner? Jaloezie, machtsspelletjes of twijfel tasten de band aan. Streef naar meer evenwicht. Solo? Als vanzelf evolueert een bestaand contact of vriendschap naar echte liefde. In de familie ben je steeds beschikbaar en zijn daar die verhuis of werken rond of in de woonst. Dit of andere veranderingen (pensioen, nieuwe wagen, tijdelijk werkloos) tasten je koopkracht aan.

Leeuw

leo
De sterke energie van april steunt je, Leo, maar hou toch rekening met obstructies. Zeker op het werk. Met partner? Omtrent de dagelijkse zaken denken jullie gelijk en al helemaal als het om een gezamenlijk project gaat. Zoals een kind of een huis. Solo? Jij gaat niet over één nacht ijs. Thuis en in de familie promoveer jij jezelf tot chef. Bij de vrienden ben jij dan weer de grote ambiancemaker. Qua geld is de situatie dubbel. Enerzijds ken je nu echte meevallers, anderzijds geef je uit zonder veel nadenken.

Maagd

virgo
In april werk je nu eens efficiënt en planmatig, dan weer verstrooid en afgaand op je buikgevoel. Met partner? De toestand is onduidelijk, zeker als familiale moeilijkheden gaan meespelen. Solo? Wat er gebeurt, kan het product zijn van je fantasie. Daarna terug op aarde landen, doet flink wat pijn. In de familie is een bepaald persoon de oorzaak van veel spanning. Je hernieuwt het contact met een vroegere vriend/in. Je vindt een manier om snel aan meer geld te komen. Wel opletten voor foute informatie hier.

Weegschaal

libra
Zowel op het werk als privé laat je in april niet me je sollen, Libra. Je reageert (vaak) te snel en/of lokt botsingen uit. Single? Verleiden en je marktwaarde uittesten, dat zeker. Vastigheid zoeken? No way! In de familie zijn er provocaties, confrontaties, harde standpunten plus onduidelijkheden omtrent geld. Sterkte! Zelfs bij de vrienden raak jij je diplomatische aanpak tijdelijk kwijt. Deze maand ontbreekt het je zeker niet aan de nodige centen, maar je let helaas niet voldoende op hoe je er mee omgaat.

Schorpioen

scorpio
April laat op het werk twee tendensen zien, Scorpio? Ben je creatief? Dan loop je over van inspiratie. De andere Scorpio’s hebben het nu minder makkelijk maar bijten dapper door. Met partner? Op het menu: ruzie, jaloezie, verwijten en onbegrip. Solo? Hier geven grote emoties je leven opnieuw zin. Thuis en in de familie vergeef je niets of niemand, behalve de kinderen. Ook bij je vrienden zie je niets door de vingers. Qua geld zijn er die hoge uitgaven. Helaas gaan je inkomsten niet mee de hoogte in.

Boogschutter

sagittarius
April staat voor snelheid en energie, Schutter, want je surft gezwind verder op de goede vibes van maart. Je werkt hard en haalt er voordeel uit, omdat je inzet wordt opgemerkt. Met partner? Het zit prima tussen jullie, tot leuke activiteiten voor twee toe. Single? Voor passie of de ware, moet je wel nog even wachten. Maar dankzij je vrienden en kennissen verveel jij je niet. Het financiële ligt moeilijker deze maand. Er zijn veel uitgaven, terwijl bepaalde inkomsten op zich laten wachten. Even doorbijten dus…

Steenbok

capricorn
Moeilijke maand, Bok. Zo zijn er de stoorzenders op het werk via vertraging, plotse veranderingen of afwijkende visies. En er is de bewolkte hemel thuis. Dit door een adolescentencrisis, huiselijk knelpunt of problemen met de woonst of ander vastgoed. En laten we die onverwachte uitgaven niet vergeten. Met partner? Al deze wanklanken maken je kribbig en veeleisend naar je partner toe die dit niet blijft slikken. Gelukkig zijn er de vrienden om je op te vangen. Single? Jij trekt aan en verleidt, zowel fysiek als intellectueel.

Waterman

aquarius
April verhoogt je charme, Waterman. Op het werk zorgt dit alvast voor deuren die opengaan en/of voor sterke steun. Met partner? Geen vuiltje aan de lucht hier. Onweer dreigt enkel rond familiezaken. Single? Opwindende en intense tijd vol directheid, verleiding en sensualiteit. In de familie rijzen er wel problemen rond geld of familiebezit. In de vriendenkring is het aangenaam druk. Opgelet wat geld betreft. Die veelbelovende investering blijft zonder gevolg. Leen nu aan niemand geld. Aan niemand…

Vis

pisces
In april voert de liefde in al haar vormen de boventoon, Vis. Op het werk heb je ideeën zat en ben je populair. Maar let op voor afgunst en verraad. Met partner? Het kan superamoureus worden tussen jullie of…wat mistig. Single? Een beginnende liefde kan zich aftekenen. Maar onderzoek eerst of het geen whishfull thinking van jouw kant is. Zowel in de familie als bij de vrienden gaat het er hartelijk aan toe. Kijk toch uit en laat je niet gebruiken. De centen stromen nu net zo vlot binnen als buiten.


Deel.