Horoscoop april 2018

0

Wat brengt de maand april 2018 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Net als vorige maand wordt ook april een tijd vol energie en mooie kansen, Ram. Op het werk hangt er zeker verandering in de lucht, waar jij vlotjes op inspeelt en er zelfs je voordeel mee doet. Met vaste partner? Geen probleem indien alles goed gaat tussen jullie. Maar zit de klad erin? Dan zou het nu wel eens tot een breuk kunnen komen. Solo? Je amuseert je zonder twijfel maar het blijft niet duren. Zowel in de familie als in de vriendenkring ben jij de motor die iedereen aandrijft. Je geeft teveel geld uit deze maand of kiest voor een twijfelachtig zaakje.

Stier

taurus
Met partner? In april deint het op en neer, Stier. Er zijn botsingen maar even later vallen jullie elkaar alweer in de armen en vice versa. Single? Bereid je voor op een ontmoeting met iemand die de grond onder je voeten doet beven. Zowel familiaal als bij de vrienden is de sfeer vriendelijk en ontspannen. Je plant veranderingen in of rond je huis. Op het werk loopt niets zoals voorzien maar je ploetert dapper door. Wil je naar het buitenland? Dan is dit een geschikt moment. Op financieel vlak ga je over je budget en/of maak je een inschattingsfout.

Tweeling

gemini
In april haal je vlot het beste uit elke situatie, Gemini. Met partner? Het overgrote deel van de tijd heb je het gevoel (echt of vermeend) dat je er alleen voor staat. Single? Een bekende verklaart jou zijn of haar liefde of omgekeerd. Er wachten je deze maand leuke uitjes met de vrienden. Thuis en in de familie neem jij de leiding. Op het werk ben je in topvorm met als gevolg: meer verantwoordelijkheid, een promotie of een uitbreiding van je actieterrein. Op financieel vlak krijg je te maken met een vertraging van inkomsten en/of onvoorziene uitgaven.

Kreeft

cancer
April betekent stress, Kreeft en je reageert nu eens aanvallend, dan weer defensief. Op het werk ga je slechts moeizaam vooruit maar blijf je wel gefocust waardoor je toch scoort. Met partner? Het wordt moeilijk om elkaar te begrijpen en te verdragen. Solo? Je loopt tegen iemand op die je bevalt, maar je neemt de tijd om uit te vlooien wie hij of zij is. Thuis en in de familie kunnen de kinderen volledig op je rekenen. Met de vrienden vlot het minder goed. Er komen zware financiële transacties aan. Is er een proces mee gemoeid? Reken dan op complicaties.

Leeuw

leo
Maand waarin je energie piekt, Leo. Professioneel haal je nu alles uit de kast en de timing is perfect om er nieuwe projecten door te duwen of steun naar je toe te halen. Met partner? Jullie willen elkaar vooral plezieren en dat lukt wonderwel. Single? In april blijft dat nog even zo. Oude of nieuwe banden verstevigen? Het lukt allemaal in de vriendschap. In de familie daarentegen doen zich tal van akkefietjes voor. Wat het financiële betreft: wees vooral niet te gul voor iemand die het niet verdient. En kijk hier ook uit voor inschattingsfouten.

Maagd

virgo
April is geen makkelijke maand, Virgo. En toch omarm je de mooie kant van het leven. Op het werk is het moeilijk om de juiste stand van zaken in te schatten. Blijf alert. Met partner? De goede verstandhouding is hier duidelijk zoek. Solo? Je gaat voor verleiden,veroveren, passie. En dat is het zowat. Bij je vrienden en in je sociale kring ben je erg populair. Thuis word je aangenaam verrast. Want de kleintjes redden zich prima en je pubers gedragen zich plots volwassen. Je financiën lopen goed. Zo goed dat je zelfs op zoek gaat naar een investering.

Weegschaal

libra
Wat turbulente maand, Libra. Op het werk zit je vol vechtlust, klaar om voor jezelf op te komen. Want er werden je loze beloften gedaan of werkcondities verzekerd die nu teruggeschroefd worden. Misschien vertrek je wel met slaande deuren. Met partner en zit de klad erin? Jij neemt leuke initiatieven. Single? Een aanvankelijk onbeduidend contact groeit plots uit tot meer. Bij de vrienden is het al beter geweest. Laat de zaak bekoelen. Thuis word je uitgedaagd en dat kan je niet over je kant laten gaan. Het financiële levert nu geen problemen op.

Schorpioen

scorpio
Alles gaat lekker in april, Scorpio. Behalve de liefde. Met partner? Elk akkefietje is goed om een ruzie te starten en dat ondermijnt het vertrouwen. Single? Je moddert maar wat aan omdat er zich niks concreets aftekent. Op het werk ben je de ideale medewerker. Men vertrouwt je en rekent op je en jij stelt niemand teleur. Wat zeker positieve gevolgen kan hebben voor jou. Zowel in de familie als bij de vrienden waardeert men je inzet en dat zal je zeker voelen. Geld heb je nu voldoende, maar je geeft het wel uit zonder erbij na te denken.

Boogschutter

sagittarius
Je batterijtjes worden continu opgeladen in april, Schutter, want je gaat er fors tegenaan. Op het werk beweegt er veel en jij loopt vaak op kop. Werkzoekend? Wel, een leuk aanbod zit er zeker aan te komen. Met partner? Jullie staan altijd klaar voor elkaar en dat is jullie geheim ingrediënt. Single? Je bent “in the mood for love” zolang jij je vrijheid maar niet moet opgeven. In de sector vriendschap -echt of virtueel- zit heel wat actie. Thuis en in de familie primeren dan weer zorgeloze wanorde en veel warmte. Qua geld tenslotte loopt alles gesmeerd.

Steenbok

capricorn
April betekent verandering, Bokje! Op het werk word je niet naar waarde geschat. En als je voor een dossier of project gaat, moet je ervoor knokken. Maar net dat maakt je sterker en in staat de eindmeet te halen. Met partner? Vraag je eerlijk af: hoe zie ik mijn toekomst? Solo? Je ontmoet de ware, ook als je er niet meer in gelooft. Andere Bokken maken een bestaande band officieel. Je geduld en flexibiliteit raken op en dat laat zich zowel voelen in de vriendenkring als in de familie. Wat geld betreft: inkomsten, ook lang verwachte, rollen nu binnen.

Waterman

aquarius
In april primeert de goede relatie met geliefden, vrienden en kennissen, Waterman. Professioneel is het helaas een ander verhaal. Hier ontmoet je meningsverschillen, vuile trucjes en problemen met je superieuren. En je baalt ervan. Met partner? Jullie hebben het goed samen. Single? Indien je een interessant iemand ontmoet, geniet dan van het moment want dit blijft helaas niet duren. Zowel bij de vrienden als in de familie is de sfeer warm en ontspannen en wordt er stevig bijgepraat. Let op je geld indien je werksituatie verandert.

Vis

pisces
April is een 5 sterrenmaand, Visje. Want professioneel krijg je spontaan heel wat steun om een moeilijke opdracht of zwaar project af te werken. Ook een bijkomende opleiding volgen wordt nu mogelijk. Met partner? Jullie zijn zo verliefd en zwelgen in sensualiteit. Single? Tot 25 april haalt Cupido alles uit de kast om de ware voor jou te strikken en dat moet en zal lukken. In de vriendenkring en de familie ben je een en al affectie en vriendelijkheid. En deze mildheid trek je door naar het materieel niveau want je schenkt met gulle hand. Eén tip: overdrijf niet!

 

Deel.