Horoscoop april 2019

0

Wat brengt de maand april 2019 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
In april ligt de nadruk op vitaliteit en levensvreugde, Ram. Dat merk je zeker op het werk waar je wel vleugels lijkt te hebben, zaken voor elkaar krijgt en kansen grijpt die jouw kant uitkomen. Met partner? De zon schijnt warm over jullie relatie en het familiale is hier nooit ver weg. Single? Alles is mogelijk. Hoe dan ook: de liefde, sterk en vanzelfsprekend, is van de partij en geeft je leven een nieuwe impuls. In jouw vriendenkring zit alles kits. Let op je financiën. De vaste en onverwachte kosten evenals die prijzige impulsieve aankopen, overtreffen je inkomsten.

Stier

taurus
Reken in april op een flinke portie verandering, Stier. Zeker qua werk want daar wacht je iets nieuws. Denk altijd goed na bij plotse situaties en wendingen. Zo kan je die best het hoofd bieden. Met partner? Er kan iets verschuiven. De relatie kan een boost krijgen of je denkt diep na over deze band. Single? Het zal hier vooral over spel en verleiding gaan en niet over gevoelens. In de vriendenkring zit flink wat actie. Oude vrienden duiken weer op, nieuwe dienen zich aan en/of laten je hart soms sneller slaan. Maar je financiële toestand, die is al beter geweest.

Tweeling

gemini
April staat voor actie, Gemini. Op het werk loopt niets zoals voorzien. Maar je zet door en gaat vooruit, gedragen door kracht en motivatie. Werkzoekend? Ook hier is de motivatie groot. Met partner? Je bent nu niet de makkelijkste om mee te leven en dat zal je partner (verdiend of niet) zeker voelen. Solo? Je amuseert je zonder twijfel. Maar op de ware moet je nog even wachten. In je vriendenkring zit veel schwung en fun. Net wat jij nu nodig hebt. Qua geld krijg je momenteel te maken met een eerder beperkt budget. En dat kan meerdere oorzaken hebben.

Kreeft

cancer
In april beweegt er veel, Kreeft. Op het werk komen er veranderingen, waardoor jij een stuk zekerheid kan verliezen. En misschien ga je nu wel in op die mooie kans die zich aandient. Met partner? Hier wordt het zoeken naar een nieuw evenwicht omdat je leven verandert via een verhuis, ander werk of pensioen. Solo? De liefde sluipt stilletjes je leven binnen, maar het is wel gelijk raak. Qua vriendschap scheid je de bokken van de geiten en sta je dus open voor nieuwe contacten. Wat geld betreft: je leven verandert en dus je financiële toestand ook. Blijf daarom alert.

Leeuw

leo
In april loop je zowaar over van energie en wilskracht, Leo. Wil je professioneel promotie maken, de juiste steun of een beter statuur krijgen? Komt voor de bakker. Met partner? Het zit prima tussen jullie en er is bovendien een vanzelfsprekende eensgezindheid omtrent de dagelijkse, huiselijke zaken. Single? Geen spielerei hier want je legt de lat hoog en hoopt op iets degelijks. De omgang met familie, vrienden en kennissen is vriendelijk en vertrouwelijk. Deze maand probeer je meer inkomsten te genereren. En met de hulp van een familielid lukt dit nog ook.

Maagd

virgo
April staat voor diverse vibes, Maagd. Op het werk vind je de nodige energie om obstakels te overwinnen. Maar goed ook, want er komen conflicten en gekonkel achter je rug om. Met partner? Mistige situatie hier. Iemand ontvlucht het huis of denkt erover uit de relatie te stappen. Solo? Ofwel kies je voor dat ernstig contact of voor passie en opwinding. Let op voor de emotionele rollercoaster. Heb je kids? Die primeren nu duidelijk op de rest van de familie en de vrienden. Jij springt meestal nuchter om met geld. Maar in april lijk je een gat in je hand te hebben…

Weegschaal

libra
In april zijn er nog steeds stoorzenders, Libra. Daarom: denk op je werk eerst goed na vooraleer iemand aan te vallen of over te gaan tot impulsieve acties. Met partner? Er heerst spanning in de relatie, mogelijk te wijten aan het chagrijnig gedrag van één van jullie. Single? Jij kiest voor opwinding en pret. Enjoy! Problemen met je partner kunnen tevens de rest van de familie aantasten. Schep vooral helderheid, dan keert de rust het snelst terug. Financieel is de toestand wat chaotisch. Je bezit voldoende geld, maar springt er nu niet altijd even doordacht mee om.

Schorpioen

scorpio
April brengt verandering plus nieuwe sensaties, Scorpio. Op het werk ga je zeker vooruit. Je voorstellen worden aanvaard en je wordt opgemerkt door de juiste lieden. Ook kan een promotie versneld worden. Met partner? Jullie staan tegenover elkaar. Het wordt dus buigen of barsten. Solo? Jij ondergaat een sterke sensatie die je leven een boost kan geven. In het gezelschap van familie en vrienden beleef je toffe tijden. Wat het financiële betreft: er zijn onverwachte uitgaven. Let op: je kan benadeeld worden bij het uitbetalen van premies en overuren.

Boogschutter

sagittarius
Prima maand gevuld met positieve wendingen, Schutter. Op het werk ben je erg gemotiveerd en zit de kans om te evolueren er dik in. Maar je moet er wel zelf naar op zoek gaan en eerst enkele obstakels overwinnen. Met partner? Wat herrie is nooit ver weg, maar de plooien worden vlotjes glad gestreken. Solo? Een ontmoeting met toekomstperspectief is nu zeker mogelijk. Vooral omdat je sociaal leven een echte revival beleeft. Wat geld betreft: een vroegere investering/inzet kan nu onverwacht gaan renderen. Trouwens, je inkomsten vermeerderen hoe dan ook.

Steenbok

capricorn
Goed gevulde maand, Steenbok. Op het werk ben je erg ambitieus en is het tijd om gebruik te maken van je netwerk. Succes verzekerd want nieuwe deuren gaan voor je open. Met partner? De sfeer is conflictueus. Iemand zal dus toegevingen moeten doen. Solo? Tot 20 april kan je forse emoties beleven. Ga naar buiten, want daar wacht de ware op jou. Vanaf medio april rijzen er spanningen in de familie, daar alles nu een reden is om te bakkeleien. Qua financiën zit het zeker goed. Maar er duiken wel kosten op in of rond het woonhuis of een ander vastgoed.

Waterman

aquarius
Je charisma is nu zo groot, Waterman, dat je het op het werk kan inzetten om jezelf in de kijker te plaatsen en te netwerken. Zo slaag je erin promotie te maken, meer geld te vangen of onderhandelingen succesvol af te ronden. Solo? Iemand blaast je van je sokken. Intensiteit verzekerd. Met partner? Er is respect voor elkaar en jullie steunen elkaar waar nodig. En wat je ook wenst te doen, er is altijd wel iemand in de familie, vriendenkring of buurt die bereid is om erin mee te gaan. Financiële beloftes die je gedaan werden, worden niet waargemaakt. Leen nu aan niemand geld.

Vis

pisces
In april primeert de liefde, Visje. Op het werk ben je geïnspireerd en populair. Ideaal om te tonen wat je allemaal kan en om vooruit te gaan. Wel uitkijken voor jaloerse of onbetrouwbare collega’s en/of medewerkers. Met partner? Jullie leven in symbiose en raken (opnieuw) verliefd. Single? Iemand kan je hart veroveren. Maar laat je niet overweldigen en kijk de kat uit de boom. Zowel in de familie als in de vriendenkring worden er zoete broodjes gebakken. Opgelet: laat je niet gebruiken. Ook financieel. Want je geeft deze maand gemakkelijk veel meer uit dan er binnenkomt.

 

Deel.