Horoscoop mei 2020

0

Wat brengt de maand mei 2020 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Je voelt hoe in mei de voorbije werkstress eindelijk wat afneemt, Ram. Maak gebruik van deze welkome pauze om je wensen kenbaar te maken en eventuele conflicten uit de weg te ruimen. Met partner? Jullie communiceren prima. Conflicten worden nu opgelost met humor en rake uitspraken. Single? Zet de eerste stap via goed gekozen zinnen die weg openen naar een leuke babbel. En zelfs meer… Je familie komt deze maand vol op het voorplan. Qua financiën word je nu gesteund door krachtige en positieve vibes. Want wat je wil bekomen, zal je ook krijgen!

Stier

taurus
Mei staat voor problemen op het werk, Stier. Toch pak je deze stoorzenders op een intelligente en elegante manier aan. Met partner? Oefen vooral geen druk uit indien die wat meer tijd voor zichzelf nodig heeft. Solo? Neem gerust een risicootje en ontdek de leuke die surprise die eraan vastzit. Qua familie zit alles kits, zelfs al werk je teveel. Vooral de vriendschap staat nu voorop. Een nieuwe vriend/in overrompelt je volledig. Zeker afduwen indien hij/zij zich probeert op te dringen. Onderteken niets na de 14de. Denk sowieso tweemaal na alvorens ergens financieel voor te gaan.

Tweeling

gemini
In mei balanceer je tussen een drukke professionele agenda en relaties gedrenkt in een explosief emotioneel sausje, Gemini. Ben je zinnens om je huidige job nu in te ruilen voor een andere? Rond de deal af voor 14 mei. Dan krijg je de beste condities. Met partner? Je hebt genoeg van opgesloten in je kot, nanny te spelen. Tracht het hele plaatje te zien. Je bent veeleisend thuis en pittig bij de vrienden terwijl je roept dat je niet overal (en alles) tegelijk kan zijn. Solo? Hier is alles mogelijk dankzij de opties online. Qua geld heb je geen zorgen omdat je tegen een stootje kan.

Kreeft

cancer
Op het werk keert de rust deels terug, Kreeft. Maar blijf alert. Men probeert je immers te benadelen door op je gevoel te werken. Trap niet in die val. Met partner of solo? Voor beiden geldt: voel je niet schuldig als je cocoont en weinig doet. Want dit is een tijd van inkeer. Van het loslaten van oude liefdes en oud zeer. Van jezelf en anderen vergeven. Idem wat familie en vrienden betreft. Je vindt de juiste woorden om dingen uit te praten en te vergeven. Om wonden te helen en een nieuw verhaal te schrijven. Qua geld één advies: wees nederig nu en volg de raad van experten.

Leeuw

leo
Stroop in mei de mouwen op, Leeuw. En ga zowel projecten als obstakels met gelijke energie en zwier te lijf. Succes verzekerd! Met partner? Hier is vijandigheid actief of gekheid. Het evenwicht keert maar terug na 14 mei. Single? Cupido staat je bij als je iemand wil veroveren. Good luck! In de familie zit het goed. Wat vrienden betreft: tot de 14de is ook daar alles koek en ei. Vanaf 15 mei moet je elk woord wikken en wegen. Want één verkeerde uitspraak kan tot een heuse botsing leiden. Qua geld dien je belangrijke zaken te regelen voor 14 mei. Daarna verzeil je in risicogebied.

Maagd

virgo
Zet in mei (ongeveer) alles opzij voor de liefde, Virgo. Jawel. Op het werk komt het erop aan zoveel mogelijk te delegeren omdat bepaalde collega’s je zin voor perfectie en neiging tot controle scheef bekijken. Met partner? Laat alle remmen maar los en geniet met plezier op alle vlakken van elkaar. Single? Veel kans dat je nu iemand ontmoet die betrouwbaar en goudeerlijk is. In de familie heerst een prima sfeertje en dat komt vooral door de kinderen. Bij de vrienden wacht jou een fijne verrassing. En ja, je raakt zonder financiële dip de mooie meimaand door.

Weegschaal

libra
Op het werk is er stilte voor de storm, Libra. Storm die opsteekt vanaf de 14de en bij jou emotionele onrust oproept. Vermijd het je gal te spuwen tegen chefs of collega’s. Met partner? Amor is in mei van de partij. Geniet dus zoveel mogelijk van/met elkaar. Solo? Neem zo mogelijk verlof. Want nu kan alles en iedereen, ook de ware, op je pad komen. Sta klaar om elkaar te verkennen. In de familie en bij de vrienden is de sfeer welwillend en warm. Er beweegt veel qua geld maar het is positief. Eindelijk geregelde erfeniskwestie? Schenking? Vastgoedtransactie? Alles kan.

Schorpioen

scorpio
In mei loopt alles op het werk meestal van een leien dakje, Scorpio. Jij hoeft maar toe te kijken en kundig in te grijpen indien nodig. Met partner? Die ligt net voldoende dwars om met jou een machtsspelletje te spelen dat jij natuurlijk wint. Om daarna alle remmen los te gooien. Solo? Idem, maar jij kan je fantasie en creativiteit wel volledig de vrije loop laten. In het gezin woedt een conflict omtrent autoriteit en vrijheid. Maar na de 14de sterft het een stille dood omdat iedereen water bij de wijn doet. Luister niet naar de mooipraters die je hoge winsten beloven indien je investeert.

Boogschutter

sagittarius
Mooie meimaand, Schutter, waarin de liefde primeert. Op het werk doe je wat je moet doen. Gelukkig is hier weinig druk want in gedachten ben je elders. Met partner en al jaren samen? De relatie wordt overspoeld door positieve vibes. Recenter gevormde koppels beleven een verdieping van de band. Single? Dit is een prima tijd voor een oprechte en beslissende ontmoeting. Vergeet bij al dat moois de achterban niet. Er is nog zoiets als familie en vrienden, nietwaar? Financieel heb je alles onder controle. Probeer eventuele contracten/overeenkomsten te laten bezegelen op 9 mei.

Steenbok

capricorn
Mei duwt je uit je comfortzone, Bokje. Vooreerst professioneel. Gebruik eens een voor jou ongebruikelijke tactiek. Wees dus duidelijk, geef complimentjes en stel je soepel op. Probeer het eens en bekijk de mooie resultaten van deze aanpak. Met partner? Open je hart voor haar of hem en alweer: evalueer de warme resultaten van deze aanpak. Solo? Je fantasie maakt deze maand bokkensprongen en als je haar volgt kan dat tot iets prachtigs leiden. Blijf je onderweg haperen? Je vrienden staan klaar om je het juiste advies te geven. Durf nu ook financieel een risico te nemen.

Waterman

aquarius
Woelige maand, Waterman. Op het werk lijkt alles oké terwijl onderhuids toch een malaise smeult die moeilijk te detecteren is. Zoek en elimineer via je sterke antennes -en in ieders belang- de oorzaak ervan. Met partner? Vanaf 14 mei doe je krasse uitspraken die je partner hard kunnen kwetsen. Solo? De rij interessante contacten droogt medio mei op. In de familie verkondig je luid je ideeën omtrent tolerantie en vrijheid. Besef echter dat anderen de zaken anders zien. Ook qua geld is 14 mei een keerpunt. Er komen onvoorziene kosten of je krijgt een gat in je hand.

Vis

pisces
Gemengde maand, Visje. Op het werk is het superrustig en slaat de verveling snel toe. Tracht deze tijd liever nuttig te gebruiken. Dezelfde verveling kleurt je relaties. Met partner of solo? Boring, want je wil aandacht/liefde die er maar niet komt. Na de 14de keert het tij. Laat je partner wat wachten en smachten. Verkoop net voldoende drama om de ander te prikkelen waarna alles alsnog losloopt. Met de familie verloopt het contact stroef omdat jullie andere dingen verwachten. Met vrienden daarentegen ben je close. Verspil je geld niet aan de zinloze hebbedingetjes die je online koopt.

Deel.