Horoscoop april 2020

0

Wat brengt de maand april 2020 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
In april krijg je op het werk een hoop gedonder over je heen, Ram. Maar je motivatie en optimisme blijven intact en behoeden je gelukkig voor erger. Met partner? Hier wordt een grote eensgezindheid voorspeld en dat betekent veel goeds. Solo? Dag emoties en vastigheid maar leve het amusement via verleiding. En daartoe zet je al je fysieke en intellectuele troeven in. Je verwent met plezier je familie, vrienden en zelfs de rest van je netwerk. Qua geld vloeit er zeker voldoende binnen, maar jij hebt nu helaas een gat in je hand. Herpak je snel voor het te laat is!

Stier

taurus
Mooie maand, Stier. Op het werk ga je volledig mee met de vernieuwing die vooral van technologische aard is en je danig bevalt. Ook omdat je bij problemen steeds kan rekenen op de juiste mensen. Met partner in een goede band? Die band fleurt nu helemaal op. In een kwakkelband? Het gaat van kwaad naar erger tot ontrouw toe. Single? Je gaat voor sensuele en intellectuele uitwisseling. Helaas raak jij je partners snel beu. Gelukkig beleef je met je vrienden toffe tijden. Je laat het geld rollen en dat kan probleemloos. Want je krijgt zelfs geld uit een onverwachte hoek.

Tweeling

gemini
In april zet je sterke prestaties neer op het werk, Gemini. Dit dankzij je charisma en natuurlijke flair. Werkzoekend? Je solliciteert en eindigt bovenaan. Met partner? Jullie zijn twee handen op één buik, iets waar jullie om benijd worden. En er zit zelfs een verrassing aan te komen. Baby? Nieuw huis? Of is het die mooie reis! Single? Ja, je ontmoet iemand die zowaar zorgt voor een tsunami in je leven. Verder zijn er de vrienden, collega’s, buren en kennissen nog. Weet dat allen van je houden. Op het financieel vlak loopt alles soepel. Gun je zelf nu zeker een pleziertje.

Kreeft

cancer
Complexe maand, Kreeft. Op het werk zijn er stoorzenders, maar je geeft niet op en sleept er precies uit wat jij wilt. Creatief bezig? Jij voelt je als een vis in het water want de inspiratie vloeit rijkelijk. Met partner? In het beste geval proberen jullie elkaar te herontdekken. In het slechtste, is er veel kans op een scheiding. Besef dat elk einde, de kiem van een nieuw begin in zich draagt. Solo? Jij wordt positief verrast via een nieuwe liefde die zich aandient. Je sociale kring wordt vernieuwd. Qua geld is er veel beweging en evenveel gepalaver omdat het over grote bedragen gaat.

Leeuw

leo
Op het werk slaat de stress hevig toe, Leeuw. Blijf zen en tracht soepel in te spelen op de actuele en komende veranderingen. Met partner? Jouw rothumeur brengt het slechtste in hem/haar naar boven en dat heeft gevolgen. Probeer water bij de wijn te doen indien je een zware relatiecrisis wilt vermijden. Single? Je kiest voor plezier. Je plaagt, flirt, lokt uit en verleidt en wacht af hoe het uitdraait. Spannend! Qua geld zijn er 2 opties 1: Alles lukt je financieel of 2: Je gaat er flink op achteruit door die foute inschatting of het lenen van geld aan de verkeerde persoon.

Maagd

virgo
Ingewikkelde maand, Virgo. Op het werk navigeer je tussen obstakels en verborgen vijanden door. Toch laat je niet met je sollen via je sterke wil en je optimisme. Met partner? Als vanzelf ontstaat er afstand tussen jullie. Dit kan vanzelf overwaaien of daarentegen het einde inluiden van de relatie. Solo? Je hebt de neiging om te vaak te daten of kort na elkaar diverse relaties te hebben. Wat je teleurgesteld achterlaat. Vertel nu aan familie/vrienden/kennissen/collega’s niets wat nadien tegen je gebruikt kan worden. Op financieel vlak hoef jij je gelukkig geen zorgen te maken.

Weegschaal

libra
Behoorlijk woelige maand, Libra. Op het werk reik je nieuwe ideeën en bruikbare strategieën aan en zo maak jij je onmisbaar. Zolang je niemand frontaal aanvalt, wel te verstaan. Met partner? Beslis niets op familiaal en financieel vlak zonder hem/haar erbij te betrekken. Solo? Je gaat lachend door het leven dankzij een liefdesverklaring of die toffe berichtjes van een ex. In je familiale en sociale kring verschil je nu met meerdere personen van mening. Je financiële toestand is al beter geweest, Er zit dus niet anders op dan je verstandig aan je budget te houden.

Schorpioen

scorpio
April wordt intens en dat juich je toe, Scorpio. Op de werkvloer ga je er totaal voor, ben je supergemotiveerd en heb je duivels veel geluk. Er zijn natuurlijk die plotse verandering en/of dat hevig conflict, maar je gaat sowieso flink vooruit. Met partner? Je doet je ding en houdt weinig rekening met haar/hem. Je komt te vaak te laat thuis, spreekt in je eentje af met vrienden, enz. En dat wreekt zich. Solo? Je gaat voor fun en kiest dus voor die spannende verboden of gewaagde affaire. Qua financiën is het top. Er komen meer inkomsten dan voorzien. Laat je maar es goed gaan!

Boogschutter

sagittarius
Je motivatie is groot op veel vlakken, Schutter. Qua werk is april een prima tijd om iets nieuws te starten. Vooral omdat je nu de steun kan krijgen van de juiste mensen. Met partner? Hier zien we egospelletjes plus onenigheid over tal van zaken. Tracht alles wat objectiever te bekijken. Solo? Hoera, want je lijkt de ideale partner ontmoet te hebben. Die helaas snel verandert in een engerd, waarna je ijlings de plaat poetst. Familie en vrienden zijn nu zeer aanwezig in je leven. En wat je financiën betreft is er dat lang verwachte geld of die onverwachte financiële meevaller. Enjoy.

Steenbok

capricorn
Succesvolle maand, Bokje. Op het werk zet je de zaken naar je hand. Natuurlijk krijg je tegenwind, maar je laat je niet uit het veld slaan en realiseert wat je voor ogen had. Dat lukt het best door je tempo wat te matigen. Met partner? Samen staan jullie sterk en reken maar dat anderen afgunstig zijn op jullie kracht en eensgezindheid. Solo? Een ontmoeting is er zeker, maar je twijfelt eraan of jullie wel op dezelfde vibes surfen. Misschien geef je hem of haar toch een kans. En ja, in april sta je paraat voor familie en vrienden. Qua financiën loopt alles deze maand van een leien dakje.

Waterman

aquarius
April wekt de slapende krijger in jou, Waterman. Op het werk kan niets of niemand je imponeren. Je gaat door, denkt en handelt doelgericht en neemt intuïtief de juiste beslissingen. Zo overtuig je anderen van je capaciteiten. Met partner? Jullie huidige relatie, goed of slecht, gaat gewoon verder. Solo? Je lijkt nu echt je soulmate te vinden, inclusief vonken en vuur. Maar let op en ga vooral niet te snel. Je sociaal netwerk is een mix van toffe vrienden en bruikbare contacten. Helaas wordt je budget ontwricht omdat je onverwacht geld moet uitgeven dat … je niet hebt.

Vis

pisces
Mooie maand, Visje. Op het werk lijkt het alsof je wordt gedragen door krachten die je doorheen delicate situaties gidsen. Je bent ook supercreatief in het bedenken van zowel bruikbare ideeën als oplossingen. Met partner? Het is hier één en al liefde en geluk. En dat laten jullie gul afstralen op familie en vrienden voor wie jij altijd klaar staat. Solo? Je ontmoet een intrigerend iemand maar jullie kijken niet in dezelfde richting. En daar stopt het dus. Qua geld zijn er geen problemen. Maar probeer niet iedereen financieel te helpen. Omdat niet iedereen correct terugbetaalt.

Deel.