Horoscoop april 2022

0

Wat heeft de maand april 2022 voor jou in petto volgens de westerse astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries

Algemeen:  je voorvoelt dat je er weldra helemaal zal kunnen voor gaan, Ram. En je zit juist. Het komt er nu dus op aan je energie te doseren en te bundelen. Zo zal je later sterker en gefocust, het beste kunnen maken van de kansen die voorbij drijven.

Overhaast niets op het werk. Stort je niet halsoverkop in een nieuw project dat eerst nog meer aandacht behoeft zodat ook de valkuilen kunnen ingeschat worden. Met partner? Ook hier zijn er nieuwe impulsen en kansen en wil jij de touwtjes in handen houden.  Maar als je nu niet eerst nadenkt over jullie reeds afgelegd traject, zal je er niet het beste kunnen van maken. Solo? De liefde is actueel geen prioriteit voor jou. Gebruik april om je relatietraject te evalueren en te leren van je vergissingen. April lijkt een tijd te zijn waarin je veel nadenkt over geld en hoe er meer binnen te halen. En dat lukt nog ook. En als je intussen een kansje ziet voor ontspanning, zeker doen!

Stier

taurus

Algemeen:  je staat onder grote druk, Stier. Via zelfonderzoek zal je beseffen dat je teveel werkt, wat je gezondheid, relatie en je familiaal/sociaal leven aantast. Gelukkig ben je nuchter genoeg om gas terug te nemen en meer te genieten van je privéleven.

Je bereidt al geruime tijd projecten voor die nu moeten van start gaan. Vanaf  20 april kan het zover zijn. Je weet de juiste mensen in te palmen en te mobiliseren en zo raken je projecten nu, maar ook in mei, uit de startblokken. Bravo! Met partner? Het zit uitstekend tussen jullie, dus geniet er maar van. Solo? Je bent toe aan een vaste partner maar hoe pak je het aan? Vertrouw op het lot dat jou op het juiste moment bij de juiste persoon kan brengen. Je droomt hardop van financiële vrijheid. Toch blijft het voorlopig slimmer je met de juiste mensen te omringen omdat je verder raakt met hun steun. Dat levert je direct meer op. Ontspan je met familie, vrienden of collega’s.

Tweelingen

gemini

Algemeen: april lijkt een prima tijd om zowel je professionele als je sociale status te verbeteren, Gemini. Je voelt je strijdvaardig en helemaal klaar om hen die je daarbij kunnen helpen, in te pakken en volledig aan jouw kant te krijgen. En het lukt je wel!

Als je op het werk een project moet verdedigen dat tegelijk als een missie aanvoelt, is het nu of nooit. Je charme en overredingskracht zijn nu groot en je chefs, collega’s en eventuele partners lijken je graag te geloven. Twijfel niet en ga ervoor, want dit kan een keerpunt worden in je loopbaan én leven! Met vaste partner? Omdat je werk nu primeert, wil jij je partner toch laten zien hoe jij als persoon gegroeid bent. Zet je charme in, die klaart de klus wel. Solo? Dat blijft nog even zo want jij kan je nu, door niemand gehinderd, focussen op je werk. Geld vormt in april echt geen prioriteit voor jou. Stoom afblazen wel en dat doe je in de fitness of via boksen of een luchtsport.

Kreeft

cancer

Algemeen: in april kies je voor een betere communicatie, Kreeft, en durf jij je ideeën én wensen te uiten. Want je wil meer, zowel in de liefde als zakelijk. Gedaan dus met blij zijn met een dooie mus. Je gaat voor ander en beter. Voor respect en erkenning.

Wees blij omdat je nu de nodige energie, visie en durf bezit om een nieuw project te starten. Of, om dat lopend project te versnellen. Want je ziet alles nu groter en meer toekomstgericht en dat helpt je op het werk vooruit. Met partner? Je wil graag  meer tijd nemen voor hem/haar en de band verstevigen, maar er is ook nog je werk. Naar eind april toe, lukt alles zoveel beter en voel jij je ook happy in de relatie. Solo? Je zoekt nu een zusterziel die samen met jou een avontuur wil starten. iemand die rustig verder soest in zijn/haar comfortzone, hoef je niet. Qua geld zit het goed. Want tegen jouw betonharde argumenten en sterke aanpak kan niemand immers nee zeggen.

Leeuw

leo

Algemeen: prima maand, Leo. De in maart begonnen transformatie gaat door in  april.  Het kan hier een verandering van baan, functie, levensfilosofie, partner of zelfs levenswijze betreffen. Gelukkig word je in dit proces begeleid door de juiste, positieve vibes.

Op het werk aarzel je niet om zaken in je voordeel te versnellen of te veranderen. Je gebruikt hier een handige mix van charisma en overtuigingskracht waarmee je chefs en collega’s inpalmt. Met partner? De sleur moe, wil je samen met hem/haar wel es ondeugend buiten de lijntjes kleuren, weet je wel? En dat kan op diverse manieren. Een weifelende partner weet je dankzij je huidige aura, toch te overhalen. Solo? Jij gaat nu vooral voor uitdaging, avontuur, verleiding, passie… Je charme en piekend libido, zorgen ervoor dat jij je zin krijgt. Op professioneel of zakelijk vlak krijg je in april qua geld, wat je vraagt. Privé kan jou dan weer een stevig extraatje te beurt vallen.

Maagd

virgoAlgemeen:  in april valt, hoe dan ook, de nadruk op communicatie via een goed gesprek, Virgo. Tijdens de  1ste 2 weken van de maand breng jij je boodschap op een zachte manier over. Daarna ga je steviger tekeer om mensen effectief te overtuigen.

Qua werk zit het prima. Ga je voor een nieuwe activiteit, promotie of partnerschap? Of ga je toch maar voor die nieuwe baan? No problem! Want via je durf en krachtige présence smeed je direct banden en wek je vertrouwen. Met vaste partner? Je probeert die ervan te overtuigen meer pit te brengen in de relatie. En je slaagt erin hem of haar ervoor warm te maken. Solo? Je sterk focussen op wie je hart sneller doet kloppen, levert resultaat op. Wel op tijd dimmen, want na medio april pak je het vrij heftig aan. Je wil nu ook grenzen verleggen en dit zowel in jezelf als in je gezin, familie en vriendenkring. Je financiën zijn oké. Je haalt nu immers meer geld binnen.

Weegschaal

libra

Algemeen: april wordt voor jou een tijd van uitwisseling en dialoog, Libra. Je draait je focus weg van jezelf en doet wat goed is in het belang van iedereen. Professioneel én privé. Privé kan je een fout maken die niet zonder bedenkelijke gevolgen blijft.

Je bent plichtsbewust en neemt je werk ernstig. Je houdt meestal rekening met het  algemeen welzijn. Maar je bent erachter gekomen dat dit evengoed kan in een baan die jou beter ligt. Het zaadje is geplant, wordt vervolgd… Met partner? Bij een partner hoort vaak een gezin, en jij ontpopt je hier tot grote chef. Je partner hoeft enkel mee te gaan in de veranderingen die jij doorvoert. Of hij/zij daarmee tevreden is, blijft de hamvraag. Solo? Er beweegt weinig. Je krijgt dus tijd om jezelf en je relatietraject te evalueren op affectief vlak. Doen, je zal er nadien de vruchten van plukken. Van geld lig je nu echt niet wakker. Relaxen kan tijdens een ongedwongen uitje met familie of vrienden.

Schorpioen

scorpio

Algemeen:  april wordt een topmaand, Scorpio. Je zelfvertrouwen en charisma zijn groot. Je snakt naar liefde en erkenning en je zal die krijgen ook. Je slaat je vleugels uit, gaat op jacht en verleidt moeiteloos wie je op het oog hebt. Zowel professioneel als privé.

Op het werk kan je nu flink wat voordeel halen uit de opstoot van overredingskracht en creativiteit die je overvalt. Ga ervoor en tover je tegenstanders om tot volgzame   medestanders. Met partner? Je wenst meer uit de relatie te halen, zoals de vlam weer aanwakkeren en de passie heruitvinden. Dwing hem/haar niet via je charme maar doe moeite. Gevoelsmatig en via kleine (of grote) attenties. Solo? Jij kan je charme wel inzetten om een partner te strikken. Maar gebruik ze niet om de vis finaal binnen te halen. Want het moet vrijelijk van twee kanten komen. Meer geld krijgen, is nu niet je doel. Maar als het gebeurt, bekijk je dit als een vorm van waardering.

Boogschutter

sagittariusAlgemeen:  april 22 staat voor een verhoogde ondernemingszin, aantrekkelijkheid en creativiteit, Boogschutter. Je kan deze krachtige en prachtige vibes zowel gebruiken in je beroepsleven als in je privéleven. En voor de durvers: zelfs in beide. Jij kiest!

Er moet vermeld worden dat bijna alle Boogschutters durvers zijn. Wellicht zet ook jij je dus volledig in op het werk én op het thuisfront. Je bent alert en gebruikt je energie om de werkomstandigheden én de leefomstandigheden thuis, te optimaliseren. Toch kan je intussen stilletjes dromen van een nieuwe job die nog beter aanleunt bij jouw capaciteiten en mindset. Met partner? Hoewel je de plak probeert te zwaaien, is de sfeer tussen jullie open, leuk en warm. Solo? Je bent nu begeerlijk en hoopt op een vaste relatie, type huisje, boompje, beestje.  Als jij je zo opstelt, wordt alles mogelijk. Qua geld: je bent nu bereid veel uit te geven om je geliefden meer comfort te bieden.

Steenbok

capricorn

Algemeen: april staat voor hard en toegewijd werken, Steenbok. Je zal in staat zijn om duidelijk te maken wat je verlangt en waar je naartoe wilt. Minpunt hier is dat jouw privé, familiaal en professioneel leven teveel met elkaar zullen verstrengeld raken.

Op het werk gooi je hangende klussen/dossiers/projecten weer op tafel met het doel die nu af te ronden. Jij neemt de leiding en kaart je nieuwe invalshoek of aanpak op een diplomatische en heldere wijze aan bij chefs/collega’s. En je neemt ook de critici vlot voor je opzet in. Met partner? Bij hem/haar (en de rest van het gezin) pas je dezelfde tactiek toe. Vriendelijk en duidelijk blijven en niets forceren. En ook hier bijt de vis want iedereen waardeert wat je voor ze doet. Solo? Zelfs hier kan je dezelfde aanpak gebruiken om de juiste persoon vanaf de 20ste, binnen te doen. Geld is nu geen prioriteit, maar je harde werk verdient minstens financiële meevaller of bonus.

Waterman

aquarius

Algemeen: in april dender je er met een alziend oog en een ijzeren wil tegenaan op het werk, Waterman, waarbij je over je grenzen gaat. En dat kan zeker invloed hebben op je welbevinden. Maar je vecht voor meer erkenning en meer geld en je krijgt het allebei.

Je gooit je helemaal op je werk en oogst uiteindelijk goede tot zelfs prima resultaten. Je deskundigheid en visie krijgen een luid applaus. Maar voor wat hoort wat, toch? Vandaar dat je niet aarzelt om voor je volgende projecten meer budget vragen. Eens dat van tafel is, bepleit je voor jezelf een grotere vergoeding. Wat vrij snel lukt. En meer geld betekent ook: meer privéprojecten realiseren. Dus ga je zelfs thuis aan de slag. Met partner? Gezien je meer geld scoort, krijgt ook je partner een deel van de koek, net als de andere gezinsleden. Solo? Het blijft hier rustig. Bij jou primeert nu eveneens de zorg voor hen die dicht bij je staan. En daarvoor krijg ook jij terecht applaus. 

 Vissen

pisces

Algemeen: maand met ups en downs, Visje. Zowel qua energie als qua emoties. En toch slaag je erin in de kijker te lopen. In de familie of vriendenkring, op het werk of via de sociale media. Dat voelt als een positieve injectie die prima vibes meebrengt.

Op het werk ga je er na de 15de fors tegenaan. Je stelt eisen, toont wie je bent en waar je naartoe wilt. Vermijd echter elke vorm van opdringerigheid. Dan zal je eind april groen licht krijgen voor dat tof idee dat je zo graag wilt uitwerken. Met partner? Je wil de relatie een extra dimensie geven. Dat kan en nog wel via een gezamenlijk project dat jullie dichter bij elkaar brengt. Solo? Jij bent nu zo bekoorlijk dat je kan verleiden wie je maar wilt. Het moet dus mogelijk zijn nu een leuke vangst te doen. Wil je meer geld krijgen via je werk? Dat kan. Gebruik daartoe een mix van charme en gegronde argumenten om diegene die daarover beslist, over de streep te trekken.

Doe de test:  Paranormaal begaafd?

Deel.

Reageer