Horoscoop april 2024

0

Ontdek hieronder de belangrijkste tendenzen voor jouw sterrenbeeld in april 2024.

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries

April 2024 brengt de nodige veranderingen mee, Ram. Bepaalde gezins- en/of familiezaken zullen nu een stuk vlotter verlopen. Dat komt vooral omdat je tot nieuwe  inzichten komt, jawel. Je beseft dat veel problemen mits wat goede wil oplosbaar zijn en zelfs groeikansen bieden. Je beseft ook hoe snel de tijd vliegt en dat je die dus maar beter goed kan benutten. Maar Ram zijnde, zoek je desondanks naar snelle en makkelijke oplossingen die helaas nieuwe stoorzenders kunnen scheppen. Op het werk moet je vooral rekening houden met verplaatsingen die je in contact brengen met interessante mensen en situaties. Hiervan steek je heel wat op. Met partner? Je wil geen verstoppertje meer spelen maar jezelf zijn. En vooral je ding doen. Het wordt afwachten of je partner (financieel) akkoord gaat met je grootse plannen. Solo? Jij zou wel es tegen je zusterziel kunnen oplopen. Maar jaloezie (terecht of niet) kan flink wat roet in het eten gooien. Qua geld kabbelt alles rustig verder, die onverwachte meevaller niet meegerekend. Want die is er ook nog…

Stier

taurus

In april voel je een sterke drang om op het voorplan te treden, Stier. Je wil gezien en  gehoord worden en ook wil je mogelijkheden zoeken om je ideeën te realiseren. Dit privé en/of qua werk. Je krijgt hierbij de steun van de juiste, welwillende vibes. Maar let op, want je zou immers te impulsief en voortvarend te werk kunnen gaan, wat problemen kan creëren. Beroepsmatig krijg je zeker kansen. Je carrière kan een vlucht nemen dankzij invloedrijke relaties. Overhaast niets en hou vooral je gewoon, bedachtzaam ritme aan. Succes verzekerd maar hou rekening met afgunst. Vooral omdat je niet zo vlot communiceert met collega’s en/of chefs. Met partner? Het was al beter. Je doet immers je ding zonder rekening te houden met je partner en andere gezinsleden. Dat laat de harmonie op een wel heel laag pitje branden. Single?  Een partner vinden is momenteel niet je grootste behoefte. Daarvoor ben je te druk bezig met jezelf in de kijker te zetten. Financieel: je kan het eventjes wat krapper krijgen. Maar besef dat dit de voorbode is van veel meer dat na de 25ste jouw kant op komt.

Tweelingen

gemini

Je doet je uiterste best om een andere weg in te slaan en je professionele ambities  waar te maken, Gemini. En dat gaat niet zonder slag of stoot, waardoor je luchtige aard tijdelijk naar de achtergrond verdwijnt. Om die ambities te realiseren, moet je immers de discipline opbrengen om je te houden aan een strakke planning. Indien niet zal je er niet in slagen de vereiste nieuwe skills onder de knie te krijgen. Ook ga je zelf de grenzen van je eigen kunnen opzoeken en indien mogelijk, verleggen. Met partner of single? Inderdaad, voor beiden geldt krek hetzelfde. Je bent nu qua werk zo intens bezig dat je privéleven er bij inschiet. Dat zullen je partner, gezin, familie en vrienden wel merken. Want ze krijgen je nog amper te zien. Maar je strijkt de plooien weer glad en haalt de banden opnieuw aan naar eind april toe. Meer bepaald vanaf de 25ste. Financieel: in april genereer je naast je maandelijks inkomen, extra geld en dit via een persoonlijk initiatief. Je gaat als freelancer aan de slag. Dat kan alle richtingen uitgaan tot wanneer je voelt dat het genoeg geweest is voor jou.

Kreeft

cancer

In april 24 kan er veel energie en denkwerk naar de liefde vloeien, Kreeft. Hierdoor   onderga je een golf van emoties. Daarbij komt dat je nog steeds van richting en job wenst te veranderen. Je wilt je horizon verruimen, wat versneld kan worden door plotse voorvallen. Maar ook je privéleven kan veranderen door een onverwacht voorval. Volg hierbij vooral je intuïtie want je zal je stevig moeten aanpassen. Wat moeite kan kosten. Qua werk is er dus een evolutie die niet altijd loopt zoals jij het graag wou. Maar je gaat vastberaden obstakels te lijf of je onderhandelt tot je een gunstige deal krijgt. Met partner? Ondanks het feit dat je het druk hebt, is dit toch de tijd waarin jij je wat lusteloze relatie nieuwe impulsen kan geven, inclusief  passie. Solo? Dit is een prima periode om nieuwe relaties aan te gaan. Tintelende dates zullen je seksuele appetijt opdrijven. Maar ook een voorbije relatie kan nu vol vuur hervat worden. Hou je sociale kring liefst klein maar betrouwbaar. Financieel zit je veilig, zolang jij je maar geen geld laat aftroggelen door hen die je emotioneel bespelen.

Leeuw

leo

In april 24 kan je te maken krijgen met diverse energieën. Het zou kunnen dat je de wijze waarop je relaties aanpakt, wilt verfijnen. Of je moet voldoende snel en scherp  zijn om te beslissen of je al of niet meegaat in onverwachte kansen of situaties. Kort  gezegd: je worstelt met ingrijpende voorvallen die nu in je leven actief kunnen zijn. Als gevolg daarvan kan je in een dipje raken, waar je spontaan weer uit klimt, Leo. Op het werk boek je succes, maar vermijd egotripperij. Je hoeft immers niet altijd perfect te zijn en je mag heus wel een keer zwak zijn. Dat maakt je net menselijker en toegankelijker. Met partner? De combi werk-privé vraagt nu echt (te)veel van jou. Het is daarom beter je thuisfront vooraf tekst en uitleg te geven zodat ze weten waarom ze geduld moeten oefenen. Na midden april komt er stilaan meer tijd voor elkaar. Solo? Veel single Leo’s houden nu de datingboot af. Je gaat eerst voor  professionele zekerheid vooraleer je iemand met zwier en stijl kan versieren. Maar wat niet is, kan nog komen. Qua geld zit je veilig, zolang jij je maar gedraagt als een teamspeler.

Maagd

virgo

April 24 draait vooral rond relaties en je dagelijks leven, Virgo. Want er zijn hier veranderingen op til. En daarbij wordt van jou toewijding gevraagd. Het is mogelijk dat je hierdoor op je grenzen botst en er zelfs over gaat, waarbij je weerstand en angst moet overwinnen. Maar uiteindelijk doet dit zaken, situaties en jezelf evolueren in positieve richting. Qua werk zijn er uitdagingen zoals vertragingen en problemen  veroorzaakt door collega’s, chefs of zelfs officiële instanties. Jij weet ze echter prima te omzeilen waardoor je de schade kan beperken. Met partner? Oude problemen tussen jullie (of in het gezin) kunnen nu weer boven komen, waardoor jij de pedalen  verliest en agressief uit de hoek komt. Probeer je kalmte terug te vinden. Solo? Er kan een persoon opduiken in je omgeving waarmee je een interessante ontmoeting hebt. Dit kan de start van een romance zijn die veelbelovend uitdraait. Ook financieel kunnen er vertragingen en problemen opduiken. En ook hier weet je alles met flair te ontwijken waardoor je financiële toestand mooi in balans blijft.

Weegschaal

libra

Het is lente, Libra, en alles wordt weer nieuw. Tijd dus voor de grote schoonmaak en ook jij gaat erin mee. Je gaat door je spullen, maar ook door troep en losse eindjes in je leven. Je maakt komaf maken met relaties die nergens toe leiden of toxisch zijn. Je wilt gedane beloften alsnog nakomen en vanaf nu praktischer in het leven staan. Let op: kijk in april uit voor hen die jou wel ‘lijken’ te mogen maar eigenlijk dubieuze bedoelingen hebben. Qua werk krijg je het druk met het afwerken van routinezaken. Maar je creativiteit die voor prima ideeën zorgt, piekt en dat merken je partners/chefs ook. Dat brengt je vooruit. Met partner? Het zat al beter tussen jullie. Je voelt dat er iets moet veranderen. Maar er kan nu zomaar wat gebeuren waardoor alles plots een andere draai neemt. Solo? Je vraagt je af waarom je altijd in dezelfde val trapt in liefde en partnerkeuze. Ook jij beseft dat verandering nodig is. Maar rond de 20ste kan er iets of iemand opdagen die de verandering triggert en versnelt. Qua geld: moet je onderhandelen over je verloning op het werk? Wees hier niet te gulzig, dat zou in je nadeel kunnen werken. Wacht de juiste tijd af om meer voordelen te eisen.

 Schorpioen

scorpio

In april 24 is je grootste uitdaging: het beheersen van je impulsiviteit. Vooral privé, Scorpio. Omdat vooral daar de mix van wisselende stemmingen en heftige emoties  actief wordt. Zo kan je plots sterke besluiten nemen waarvan de gevolgen nog (heel) lang kunnen nazinderen. Ook kan een te hoog gevoel van eigenwaarde je inzichten en objectiviteit aantasten. Het is dus nodig dat je iets onderneemt om jezelf terug in balans te brengen. Op het werk resulteren conflicten met collega’s in klachten over jou. Onderzoek van bovenaf zal echter uitwijzen dat je onberispelijk werk en je grote expertise je van alle blaam zuiveren. Waarna je geprezen wordt om je wilskracht en kunde. Met partner? Slepende problemen tasten de sfeer aan tussen jullie en het gezin. Je kan bepaalde dingen niet langer negeren en ziet nu maar één uitweg: het thuisfront mijden. Wat uiteraard meer nog problemen kan creëren. Single en in een beginnende band? Je voelt dat er te weinig raakvlakken zijn tussen jullie en dat de contactmomenten schaarser worden. Wat de relatie steeds brozer maakt. Geld staat nu niet in de focus. tenzij het de bron is van een probleem in je privéleven.

Boogschutter

sagittarius

In april 24 zit je vol  optimisme en zelfvertrouwen, Schutter. En wel zozeer dat je in een luchtige bui verkeert waarbij je vaak zaken over het hoofd ziet. Het gaat meestal om details die als puntje bij paaltje komt, toch belangrijk zijn omdat ze de doorslag kunnen geven in één of andere richting. Je vrolijke stemming kan dus problemen uitlokken, zoals op het werk waar je meer op je boterham krijgt dan normaal.  Het komt er hier dus op aan rustig te blijven en het hoofd koel te houden. Moeilijke projecten en conflicten met partners, collega’s of chefs zorgen ervoor dat je veel tijd en energie verliest. Maar je volhardt, brengt de zaak of zaken tot een goed einde waarna jou een opwaardering wacht. Met partner?  Er staat een conflict tussen jullie in maar jij kiest bewust voor een open communicatie als oplossing. Waarna het probleem van de baan raakt en de hemel opklaart. Solo? Met je zonnige aard kan je nu zowat iedereen verleiden. Ook de man of vrouw waar je hart naar uitgaat. Maar overhaast niets en neem je tijd. Qua geld: je inzet op het werk is niet onopgemerkt voorbij gegaan en wordt beloond via een promotie en/of een loonsverhoging.

Steenbok

capricorn

In april heb je, net als altijd, de neiging om de touwtjes van je leven stevig in handen te houden. Wat nu niet lukt. Omdat enkel een tactvol en transparant gesprek je deze maand uit netelige situaties kan redden. Doe je best, Steenbok. Ook komen mensen   die je nauw aan het hart liggen in april vaker in beeld. Op het werk hou je een hoog tempo aan en kan jij je voordeel doen met de kennis van collega’s. Het is mogelijk dat je qua werk van baan en/of woonplaats moet veranderen. Reizen zit er hier vaak in. Dat garandeert je op termijn prima resultaten die slechts de start zijn van een professionele revival. Met partner? Er zijn fricties tussen jullie. En je partner fysiek of materieel verwennen, levert in dit geval geen blijvende oplossing op. Wat wel werkt, is eerlijk met hem/haar communiceren en je grote nood aan een hechte band duidelijk uitspreken. Solo? Je wilt je zinnen verzetten en gaat de versiertoer op. Dat kan zeker want je bent nu best aantrekkelijk. Qua geld is alles oké. Je bespaart via je nuchtere benadering van geld. Zo kan je grote winst boeken in april omdat je er in slaagt meer dan één kostbare zaak tegen een belachelijk lage prijs aan te kopen.

Waterman

aquariusDe aprilse lentelucht brengt verandering, Waterman. Vooral in jezelf waar je op zoek gaat naar jouw authenticiteit en daarna probeert om de nieuwe versie van jezelf te accepteren. Daarop volgt je behoefte om privé en/of professioneel te gaan voor een transformatie. Die verloopt niet schokvrij en kan zelfs versneld worden door acute invloeden van buitenaf. Je werk primeert terwijl vrienden en familie er maar wat bij hangen. Qua werk gooi jij je originaliteit, profetische visie en creativiteit in de strijd. Prima besluit, zolang je maar niet overdrijft of overhelt naar het extreme. Want dan zal de steun van je bondgenoten snel slinken. Met partner? Er kunnen privé zware beslissingen genomen worden. Zoals het wijzigen van het leefpatroon, een plotse verhuis of je losmaken uit te beklemmende partner-, gezins- of familiebanden. Solo? Je bent in staat om je, geleid door je intuïtie, open te stellen voor anderen. Daarom zal het voor jou makkelijk zijn om een verwante ziel te spotten. Je kordate aanpak kan ervoor zorgen dat jullie samen in passionele vibes belanden. Qua geld dien jij de situatie juist in te schatten en binnen je budget te blijven. Zo voorkom je problemen.

Vissen

pisces

Creativiteit, inspiratie en improvisatie zijn de 3 toverwoorden die jou in april 24 verder kunnen brengen, Vissen. Privé, op het werk en financieel. Maar om met dit gouden trio te kunnen werken, moet je diep in jezelf duiken want ze laten zich niet makkelijk vinden. Maar het lukt je wel, wat bewijst dat je een vechter bent. Ook is het nu nodig je prioriteiten te bepalen op diverse vlakken. Daarna zal alles op de juiste plek vallen en zal je vooruitgang boeken. Qua werk moet je het vooral hebben van waardevolle connecties. Die zullen je helpen om je puike ideeën vorm te geven en om toegang te krijgen tot de fondsen die dit mogelijk maken. Investeer daarom in je sociale en professionele kring via inventiviteit en een gevatte communicatie. Met partner? Die is even niet je grootste zorg. Maar gezien je nu communicatief bent en vol fantasie zit, kan je wat scheef loopt tussen jullie wel wat bijsturen. Gooi er daarnaast wat centen tegenaan en de ander zal verleid worden. Solo? Een toevallige ontmoeting kan uitgroeien tot een hevige romance met toekomstperspectief, jawel. Bereid je voor!  Over geld kunnen we kort zijn. Een stijging van je inkomen is voorzien in april.

Aansluitend bij het Paasgebeuren: Astrologie en chocolade

 

Deel.

Reageer