Horoscoop augustus 2015

0

Wat brengt de maand horoscoop augustus 2015 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart – 20 april weegschaal | 24 september – 23 oktober
stier | 21 april – 21 mei schorpioen | 24 oktober – 22 november
tweeling | 22 mei – 21 juni boogschutter | 23 november – 21 december
kreeft | 22 juni – 22 juli steenbok | 22 december – 20 januari
leeuw | 23 juli – 23 augustus waterman | 21 januari – 20 februari
maagd | 24 augustus – 23 september vissen | 21 februari – 20 maart

Ram

aries
Augustus is je op het lijf geschreven, Ram! Want ze brengt pit, actie en kans tot verandering. Professioneel ligt de (positieve) nadruk vooral op je zelfstandige activiteit. Met partner? Hier kunnen turbulenties ontstaan, gezien vooral jij een nieuwe uitdaging zoekt. Al dan niet gezamenlijk. Solo? Je bent vrij, in topvorm en helemaal in voor wat vuurwerk…dat er zeker komt. In de familie en de vriendenkring loopt alles als een trein. Let op je financiën. Hier rolt het verwachte geld maar niet binnen, terwijl je uitgaven zwaarder uitdraaien dan verwacht.

Stier

taurus
Maand met stoorzenders, Stier, hoewel de hemel uitklaart rond medio augustus. Op het werk draait alles rond en is je inzet groot. Ook financieel zit alles goed. Je zou zelfs een verbouwing of de aankoop van een onroerend goed kunnen overwegen. Het venijn zit in de afdeling relaties. Met partner? Jullie visies lopen sterk uiteen indien er over iets moet beslist worden. Solo? Je loopt warm voor iemand, waarmee er te weinig raakvlakken zijn. In het gezin zijn er meningsverschillen, terwijl je vriendschappen nu op een erg laag pitje branden.

Tweeling

gemini
De uitdaging in augustus zal zijn, om niet alle kanten tegelijk op te springen, Gemini. Zet nu vooral je charme in. Overal. In de liefde ervaren zowel de Tweelingen met partner als de singles, forse sensaties. Maar ook in de familie en in de vriendschap gaat het er warm aan toe. Nieuwe vrienden bieden zich aan, maar blijken uiteindelijk geen blijvers. Op het werk verlopen de contacten veelbelovend en vruchtbaar. Blijf alert op het financieel vlak. Vooral als je geld moet ontvangen of terugkrijgen. Sta op je strepen, en let op de kleine lettertjes.

Kreeft

cancer
Balancerend tussen verandering en stabiliteit, vind je nu de kracht om de juiste beslissingen te nemen, Kreeft. Op het werk loopt alles goed en je blijft een oogje in het zeil houden, zelfs al ben je met vakantie. Je gedraagt je als de chef van de familie en haalt intussen ook de banden met je vrienden aan. Tussen jou en je vaste partner botert het niet en vanuit deze toestand kan de relatie alle kanten uit. Solo? Augustus kan jouw droom waar maken. Hou de vinger aan de knip, want je geeft teveel geld uit. Vastgoed kan nu ook je aandacht opeisen.

Leeuw

leo
Topmaand, Leeuw, behalve op familievlak. Opgelet hier voor stormachtige discussies en definitieve uitspraken. Zorgen rond een ouder familielid of een verdeling, gooit olie op het vuur. Voor de rest: alles kits. Dankzij je charisma en zelfvertrouwen gaat je inzet op het werk niet onopgemerkt voorbij. Desondanks droom je van verandering. Met partner? Jullie handelen in overleg omdat de liefde alles overvleugelt. Solo? Je bent een blikvanger en dat heeft gevolgen… Financieel loopt alles goed en bij je vrienden ben je nu opvallend populair.

Maagd

virgo
Behoorlijke maand, Virgo, waarin eigenlijk weinig speciaals te melden valt. Akkoord, het start allemaal een beetje in mineur, maar het tij keert sowieso vanaf midden augustus. Vooral in de afdeling liefde. Met vaste partner? Spanning en verwarring wisselen hier af, waarna de hemel dan toch uitklaart. Single? De tijd die anders naar een partner gaat, besteed je aan jezelf. En dat voelt goed. Er zijn meer inkomsten dan verwacht, deze maand. Zowel in de familie als bij je vrienden, wachten je mooie, onvergetelijke momenten. Geniet!

Weegschaal

libra
Redelijke maand, Libra, waarin je best niet teveel piekert en probeert je te ontspannen. Op het werk geef je alles en krijg je ook de juiste steun. En toch droom je van verandering. Thuis krijg je te maken met grimmige buren, tegendraadse pubers en alles wat een mens verder maar kan enerveren. Gelukkig kan je ontsnappen via je vriendenkring. Met partner? Jullie moeten opboksen tegen sleur en verveling. Met iemand uit je naaste omgeving gaat het heen en weer tussen vriendschap en liefde. Financieel krijg je niet wat je eigenlijk toekomt.

Schorpioen

scorpio
Modale maand, Scorpio. Ben je met vakantie? Zelfs in dat geval kan je maar moeilijk je werk loslaten. Misschien wel goed ook, want rivaliteit en machtsstrijd worden hier momenteel actief. Laat je de kaas niet van je brood eten. Augustus brengt geen financiële zorgen. Wel buig jij je nu over investeringen of een levensverzekering. Verder loopt het ook thuis en in je vriendenkring wel los. Met vaste partner? Je neemt zelfzeker de leiding en daar is niets mis mee zolang je maar niet overdrijft. Single? Oefen wat geduld, jouw beurt komt heus nog wel.

Boogschutter

sagittarius
Behoorlijke maand, Schutter, waarin veel van wat je aanpakt en tegenkomt, een goede afloop kent. Op het werk krijg je steun van mensen die in jou geloven en je kansen geven. Financieel zit het goed, maar blijf alert omdat er toch veel beweging in deze sector zit. Met partner? Het is zalig toeven bij elkaar. Single? Hier is de kans op een blikseminslag vrij groot. Thuis en in de familie, heerst een heerlijk ontspannen sfeertje, idem in de vriendenkring. Je bent vooral in trek bij hen die graag jouw vriend(in) willen worden, maar nog niet zover zijn.

Steenbok

capricorn
Er hangt verandering in de lucht, Bokje. Je aandacht draait wat weg van de sectoren geld en werk, en concentreert zich op de afdeling relaties. Financieel loopt alles zo goed dat er een pak geld kan geïnvesteerd worden. Op het werk lijkt de tijd rijp voor nieuwe bevoegdheden. Met partner? Jullie gaan momenteel door een wat kritieke periode. Alle scenario’s blijven nu open. Single? Weinig actie hier, maar des te meer denkwerk. Onverwachte wendingen duiken op in de familie. In de vriendschap, word jij nu nog een pak selectiever dan voorheen.

Waterman

aquarius
Augustus draait uit als een maand waarin tal van stoorzenders opduiken, Waterman. Maar goed dat je sterk en wendbaar genoeg bent om die aan te pakken. Op het werk word je niet gehoord of ontbreekt de juiste steun. Of word je bedankt voor je diensten. Beperk financiële risico’s of grote uitgaven nu tot een minimum. Met vaste partner? Jullie zitten niet op één lijn. Maak de zaak bespreekbaar. Solo? Iemand stelt je erg teleur. In de familie is het druk en chaotisch. Je leert nieuwe, vaak interessante lui kennen. Maar het ebt allemaal vrij snel weg.

Vis

pisces
Augustus port jou aan tot actie, Vis. Gedaan met passiviteit en mijmeringen, met verdwalen in je fantasie. Op het werk zien we enerzijds de stress en de vaak moeilijke communicatie, en anderzijds je plotse populariteit en kracht om uit de impasse te raken. Met vaste partner? Misverstanden, disputen en koppigheid vertroebelen de sfeer. Solo?Je bent strijdvaardig en gaat op je doel af. Zowel in de familie als in vriendschap ga je voor eerlijkheid. Voor mensen zien, zoals ze werkelijk zijn. Let op met geld. Je schat bepaalde risico’s nu totaal verkeerd in.


Deel.

Reacties zijn niet mogelijk.