Horoscoop augustus 2016

1

Wat brengt de maand augustus 2016 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart – 20 april weegschaal | 24 september – 23 oktober
stier | 21 april – 21 mei schorpioen | 24 oktober – 22 november
tweeling | 22 mei – 21 juni boogschutter | 23 november – 21 december
kreeft | 22 juni – 22 juli steenbok | 22 december – 20 januari
leeuw | 23 juli – 23 augustus waterman | 21 januari – 20 februari
maagd | 24 augustus – 23 september vissen | 21 februari – 20 maart

Ram

aries
In augustus bloei jij zowaar helemaal open, Ram. Professionele obstakels werk je in een wip weg. Maar de mooiste vibes zijn nu toch vooral actief in je gezin, familie en sociaal netwerk. Thuis staan de kinderen voorop. Met partner? Alles draait hier lekker rond. Solo? Je uitstraling is momenteel zo sterk, dat je hem of haar gewoon voor het kiezen hebt. In de familie is er die helende verzoening of dat ander heuglijk feit. En op sociaal vlak tenslotte, beweegt er veel via buren, kennissen, vrienden en collega’s.

Stier

taurus
Er komt een prachtmaand aan waarin de liefde voorop staat, Stier. Met partner? Jullie maken tijd voor elkaar maar ook voor de familieleden en vrienden die jou het meest aan het hart liggen. Dit, omheen een grote tafel gevuld met lekker eten. Solo? De zomer verrast je met een ontmoeting die uitmondt in een mooi verhaal. Qua geld moet je uitkijken want een reis of verbouwing valt duurder uit dan voorzien. Op het werk is het stressen en geef jij alles. Waarna het resultaat niet op zich laat wachten.

Tweeling

gemini
Er rijzen obstakels, Gemini. Zowel professioneel als privé. Maar je zet stug door en slaagt er telkens in om beweging in de zaak te krijgen. Zin om nieuwe vrienden te maken? Augustus is daartoe de ideale tijd. In de familie heerst een ontspannen vakantiesfeer. Met partner en geboren tussen 21 mei en 8 juni? Het rommelt tussen jullie. Solo? De meeste singles trappelen ter plaatse. Op het werk praat je tegen dovemansoren, maar je haalt je slag toch thuis. Hou rekening met onvoorziene uitgaven.

Kreeft

cancer
Maand vol beweging, Kreeft. Eerst en vooral in de vriendenkring. Professioneel denk je richting verandering. En die zit er dus echt wel aan te komen. Eén advies echter: forceer niets. Financieel kan er nu iets gebeuren rond vastgoed. Met vaste partner en geboren tussen 4 en 11 juli? De relatie kan in een crisis belanden die ook de rest van de familie beïnvloedt en bezwaart. Solo? Je kan in augustus iemand ontmoeten die jou helemaal ligt, maar voorlopig blijft het hier enkel bij goede babbels. Oefen geduld.

Leeuw

leo
Topperiode waarin alles lijkt te lukken, Leo. Want jij bent het gelukskind deze maand. Wat liefde betreft: met vaste partner? Jullie hebben het nu superzalig samen. Single? Je verleidt, wordt verleid en ontmoet zelfs de ware indien geboren tussen 14 en 22 augustus. Professioneel blijf je -ook op vakantie- steeds alert, wat zeker vruchten zal afwerpen. Thuis en in de familie ben je er voor iedereen, terwijl je als motor fungeert in je vriendenkring. Je kan je nu financieel verrijken als je goed uit je doppen kijkt!

Maagd

virgo
Als Virgo ga je een overwegend toffe maand tegemoet. Augustus is overigens dé maand waarin je bruikbare professionele contacten kunt leggen. Doen! Financieel kan je nu opbrengst verwachten uit een vroegere transactie. Met partner? Jullie gaan samen op in het sociaal leven. Single? Alles begint met een toevallige, losse babbel of gedeelde activiteit, waarna Amor in het plaatje sluipt. In de familie kan jouw kritiek of een erfenis, verdeeldheid zaaien. Verwacht je aan topmomenten in de vriendenkring.

Weegschaal

libra
Gemengde, zelfs wat stressy maand, Libra. Professioneel kan je nu succesvol nieuwe -of de jou reeds beloofde- voorwaarden, afdwingen. Met partner? Je raakt misnoegd door de sleur in je relatie en snakt naar zuurstof. Single? Er kan zich een affaire ontwikkelen, maar de basis ervan blijft wankel. Let op: je ergert je blauw aan bepaalde familieleden. Maar besef dat spreken zilver is en zwijgen goud! Financieel kan het er nu om spannen. Relaxen lukt in augustus nog het allerbest bij je vrienden.

Schorpioen

scorpio
Je conditie piekt, Scorpio, en in de liefde zit het alvast snor. Met partner? Er zijn geen negatieve vibes actief. Het is dus goed samenleven, terwijl er ruimte rest voor de eigen agenda’s. Single? Hier beweegt zeker één en ander, maar er wordt nog meer gefantaseerd. Op de werkvloer heerst rivaliteit en verdeeldheid. Toch kan hier een oplossing gevonden worden. Op financieel vlak zijn er problemen die doorwerken tot in de familie. Voor een luisterend oor, hulp of feestje kan je altijd bij vrienden terecht.

Boogschutter

sagittarius
Eerder moeilijke maand, Schutter, waarin je desondanks overeind blijft. Op het werk wordt de toestand ingewikkeld als gevolg van een gebrekkige communicatie. Qua geld kan je een onprettige surprise verwachten. In het gezin en ook in de verdere familie, primeren discussies en onduidelijkheden. Idem in de vriendenkring. Met partner? Je bent veeleisend en autoritair, waarna de ander zich geviseerd voelt met alle gevolgen van dien. Solo? De kans om nu een relatie te starten is zeker reëel.

Steenbok

capricorn
Best mooie maand, Bok, omdat je her en der de juiste beslissing neemt. Zeker op de werkvloer, waarbij anderen je terecht blindelings volgen. In de familie komen er grote veranderingen, zoals een verhuizing of het begin van een nieuw leven dat je voor jezelf uitstippelt. Met partner? Jullie gaan nu door een moeilijke periode. Solo? Een vriendschap kan uitgroeien tot meer, maar de situatie is complex. Op geldelijk vlak kan je eind augustus een terugbetaling, subsidie of schadevergoeding verwachten.

Waterman

aquarius
Alle sectoren in je leven bewegen, Waterman, en jij beweegt mee vanuit je grote behoefte aan vernieuwing. Financieel is er genoeg instroom, maar helaas ook teveel uitstroom. Met partner? Jullie nemen wat afstand, wat meteen het begin van een crisis kan inluiden. Solo? Die status verandert niet in augustus. De familiale relaties zijn complex als gevolg van jullie situatie als koppel of van een foute organisatie. Bij je vrienden zoek je nu vooral het soort steun dat je professioneel verder kan helpen.

Vis

pisces
Verwarrende maand, Vissen. Maar om je doel te bereiken, zwem je handig tussen beslistheid en compromissen door. Reageer niet te fel op het werk en in de familie, want fricties kan je nu maar beter vermijden. Met partner? Je weet echt niet waar je precies aan toe bent met hem of haar. Solo? Kijk uit: mensen zijn vaak niet wie ze lijken te zijn. In de vriendenkring zijn er frustraties actief. Probeer de zaak meteen uit te klaren. Blijf op financieel vlak alert. Een foute inschatting kan een spijtig staartje krijgen.


Deel.

1 reactie