Horoscoop augustus 2017

0

Wat brengt de maand augustus 2017 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Qua werk boks je het allemaal voor elkaar in augustus, Ram. Een mogelijke promotie inbegrepen. Met partner en geboren tussen 4 en 10 april? Er is tweedracht tussen jullie en dat kan ernstige gevolgen hebben. Single? Een voor jou leuk en opwindend contact kan opduiken, maar het blijft eenrichtingsverkeer. Thuis en op familiaal vlak heerst een prettige drukte. Gelukkig piekt je energie! Je legt vlot nieuwe contacten, waarvan minstens één tot een vriendschap kan uitgroeien. Hou nu je budget in de gaten.

Stier

taurus
Professioneel zet je vastbesloten alles op alles, Stier, dankzij een optimale focus en de juiste visie. Gevolg: je wordt niet langer over het hoofd zien. Met partner? Financiële en familiale moeilijkheden leiden tot conflicten, waarna één en ander snel duidelijk wordt. Solo? Er liggen nu alvast mooie emoties voor jou in het verschiet. Thuis en in de familie is er onenigheid over zowat alles. Je vlucht richting vriendenkring waar je soelaas vindt. Qua geld zit het goed. Zo goed dat je er zelfs aan denkt te gaan investeren.

Tweeling

gemini
Op het werk valt alles mee, Gemini, behalve indien geboren tussen 10 en 16 juni. Dan wil je er liefst de brui aan geven. Met partner en geboren tussen 10 en 16 juni? Jullie nemen wat afstand. Bij de anderen is alles kits. Solo? Een deel van de Gemini’s kijkt kieskeurig rond met het oog op een vaste band. In de familie rijst onenigheid. Let op voor hen die zich vriendelijk voordoen maar het in wezen niet zo goed met je voor hebben. Idem in de vriendenkring. Qua geld kan er een financieel geschil opduiken met een familielid of een ex.

Kreeft

cancer
In augustus primeert vooral het affectieve, Kreeft. Zelfs indien je op vakantie gaat, is het nu aanbevolen op professioneel vlak een oogje in het zeil te houden. Met partner? Kreeften geboren tussen 8 en 15 juli krijgen het momenteel moeilijk. Single? Je bent nu echt op je best én op je mooist, en dat heeft bijzonder leuke, opwindende gevolgen. Thuis, in de familie en bij de vrienden is de sfeer aangenaam en gezellig. Spring voorzichtig om met je geld. Bovendien kan een juridische kwestie je aandacht opeisen.

Leeuw

leo
Topmaand waarin jij de kapitein van het schip bent, Leo. Om te beginnen op het werk. Want wat jij wilt, gebeurt. Met partner? Niet te verwonderen dat je ook hier aan het roer staat. Iets waar echter niet elke partner zit op te wachten. Single? Geen spelletjes meer voor jou. Je gaat enkel voor het echte werk. En je doet warempel een mooie vangst. In de familie gaat alles via jou. In je vriendenkring en sociale cirkel tenslotte, schitter je als nooit voorheen. Zelfs je financiën leveren geen problemen op. Bofkont die je bent!

Maagd

virgo
Augustus staat voor vruchtbaar nadenken en je ideeën trefzeker verwoorden. En dat activeert veel positiefs op het werk, Virgo. Met partner? Tussen jullie staat een hoop onduidelijkheid. Schep klaarheid! Solo? Als je nu de liefde vindt, is ze gegroeid uit een vriendschap. In de familie zijn er veel discussies. Ook kunnen er zorgen komen rond een ouder of een boedelscheiding. Je beleeft nu toffe tijden met je vrienden. Je springt minder voorzichtig met je geld om dan gewoonlijk. Gelukkig krijgt je gezond verstand al snel de bovenhand.

Weegschaal

libra
Deze maand ga je professioneel zeker vooruit, Libra. Want zowel als werknemers als zelfstandigen, krijgen nu hulp. Met partner? De sleur en verveling slaan toe, wat tot een breekbare situatie kan leiden. Solo? Augustus brengt weinig verandering. Thuis en in de familie wordt het vrij stressy via lastige buren, zich opdringende ouders of humeurige pubers. Je geniet zowel van je vrienden als van je ruimere sociale kring. Geboren tussen 7 en 16 oktober? Dan kan je nu een moeilijke financiële passage meemaken.

Schorpioen

scorpio
Mooie maand, Scorpio, waarin je veel succes kan boeken. Op het werk bijvoorbeeld waar alles vanzelf in een stroomversnelling raakt. Met partner? In een sfeer van harmonie bloeit de liefde tussen jullie. Solo? Je verliest jezelf in onmogelijke droomscenario’s. Augustus schenkt je wel een leuke, ontspannen tijd met het gezin en de familie. In de vriendenkring valt er veel interessants te rapen maar evengoed enkele ontgoochelingen. En al wou je het dolgraag anders, je moet nu helaas vaak de hand op de knip houden.

Boogschutter

sagittarius
Je kan bergen verzetten in augustus, Schutter, en daar kan niemand naast kijken. Op het werk ga je ertegen aan als een turbo omdat je nu supergefocust bent. Met partner? Jij bent hier de motor, maar luister op tijd eens naar de ander. Single? Een plotse verliefdheid kan alles veranderen. Je leven én je visie op het leven. Thuis en in de familie kan iedereen op je rekenen, terwijl het contact met vrienden vlot en gezellig verloopt. Financieel komt er nu een transactie aan die je maar beter van heel nabij volgt.

Steenbok

capricorn
Deze maand krijg je diverse stoorzenders geserveerd, Bokje. Zo komt er op het werk een machtsstrijd en worden zaken geseponeerd en beloftes verbroken. Met partner? Jullie gaan door een moeilijke periode. Vraag je af: hoe zien we de toekomst samen? Single? Dat blijft nog even zo en je hebt er zelfs vrede mee. Thuis en in de familie word je overvallen door veranderingen waar je niet echt zit om te springen. Probeer er toch maar het beste van te maken. Idem op het financieel vlak waar je gedwongen de broekriem moet aanhalen.

Waterman

aquarius
Er komen de nodige conflicten op je af deze maand, Waterman. Professioneel kan er nu een eind komen aan je huidige activiteit. Met partner? Jullie beleven nog maar weinig samen. Probeer zeker te praten met elkaar. Single? Er komt wat amusement op je pad, maar daar blijft het bij. Thuis en in de familie wordt er “afstand genomen” onder diverse vormen. Het wordt hier dus zoeken naar een nieuw evenwicht. Qua vriendschap ben je nu opvallend veeleisend. Tracht nuchter en volwassen met je geld om te gaan.

Vis

pisces
Je blijft in augustus strijdlustig op het werk en dat is nodig, Visje. De toestand is er immers onduidelijk en stresserend. Met partner? Misverstanden en de bijhorende stress zorgen voor een bedrukte stemming. Single? Jou wacht een leuke verrassing die voor actie in je liefdesleven zorgt. De sfeer thuis en in de familie is hartelijk en warm. Naar je vrienden toe ben je selectief. Zij die je steeds weer ontgoochelen laat je beslist links liggen. Opgelet voor impulsieve aankopen en voor transacties die niet transparant zijn.


Deel.