Horoscoop augustus 2019

0

Wat brengt de maand augustus 2019 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Maand vol optimisme en energie die je toelaten bergen te verzetten, Ram. Eerst en vooral op het werk waar je ongewenste obstakels en conflicten te boven komt. Met partner? Jullie vormen een goed en hecht team en zetten de gezamenlijke energie in voor een kind of een huis. Solo? Verwacht hier veel actie en een prettige verrassing, waarbij Cupido raak kan schieten. Je kijkt ook aan tegen een geanimeerd sociaal en familiaal leven. Financieel zijn er wel enkele onvoorziene uitgaven via kosten aan het huis of impulsief koopgedrag.

Stier

taurus
Hoop je op een professionele verandering, Stier? Die uitdaging kan in augustus waar worden via een nieuwe baan. Of simpelweg via een totaal andere invulling van je huidige functie. Met partner? Zit alles kits? Dan beleven jullie een supertijd middels een nieuwe baby of één of ander project. Draait de relatie vierkant? Dan zoek jij de vrijheid. Virtueel of in de realiteit. Solo? Vanaf de 20ste kan de ware je pad kruisen. Er kunnen conflicten in de familie optreden door uiteenlopende visies of egotripperij. Qua geld hoef jij je nu echt geen zorgen te maken.

Tweeling

gemini
Op het werk zijn er in augustus een pak obstakels, Gemini. Maar je legt nu ook vlot contact wat oplossingen vinden, vereenvoudigt. Met partner? Nee, jullie surfen niet op dezelfde vibes en dat laat zich nu voelen. Solo? Tot de 19de kan Amor toeslaan tijdens een uitje met/bij vrienden. Of via een professionele verplaatsing. Helaas loopt deze story niet af zoals gewenst. Verder is het druk en leuk in zowel de vrienden- als familiekring. Qua geld één tip: volg de beweging op je rekening van zeer nabij. Je lijkt immers steevast minder over te houden dan gedacht.

Kreeft

cancer
Augustus staat voor concentratie, alertheid plus de gave om professionele valkuilen te vermijden, Kreeft. Ja, je laat nu zien wat je waard bent. Met partner? Er dringt zich hier een beslissing op inzake een naderende verhuis. Single? Een toffe vriendschap vloeit spontaan over in liefde. Heb je al een oogje op iemand? Dan wordt het nu plots ernst. De meeste Kreeften kruipen uit hun schelp en besluiten plezier te maken met oude vrienden en/of nieuwe contacten. Qua geld rijst er een probleem met vastgoed of een bankkaart. Tracht zen én alert te blijven!

Leeuw

leo
Je loopt over van energie, pit en intuïtie Leeuw. Op het werk neem je mensen voor je in en krijg je zo projecten van de grond. Wel uitkijken voor een te bazige aanpak. Met partner? Hier idem dito, want de vraag is: zal je partner je autoritaire stijl blijven dulden? Solo? Je stelt je sexy en zelfzeker op. En met veel succes. En als het even meezit, krijg je de liefde zelfs op een schoteltje aangeboden. Je schittert ook in de familie en bij de vrienden en je bent altijd en overal van de partij. Aan geld geen gebrek tot de 12de. Kijk daarna uit voor ondoordachte aankopen.

Maagd

virgo
Je bent ondernemend in augustus en hoe, Maagd! Op het werk resulteert dit in meer tempo en een grotere productiviteit. Wat tot promotie kan leiden. Met partner? Mistig sfeertje hier met mogelijks verborgen avonturen. Let op: gooi niet alles weg wat je hebt opgebouwd. Klaar de zaak uit en praat eerlijk met elkaar. Solo? Vanaf de 20ste verhoogt je kans om de ware aan te trekken. In de familie kan het flink rommelen. Lang verzwegen feiten komen aan het licht en/of geldzaken leiden tot een conflict. Je kan nu ook door een periode van dwangmatig kopen gaan.

Weegschaal

libra
Deze maand trek je profijt uit alle mogelijke kansen die zich voordoen, Libra. En zeker op het werk waar je vooral je professionele relaties verzorgt. Met partner? Het is een tijd van huiselijke gezelligheid en van alles wat je samen met je partner kan delen. Single? Tot en met de 19de kan Cupido raak schieten. Laat je dus zeker overal zien en horen. Er zit veel beweging in je sociaal leven, waarbij je het nuttige aan het aangename paart. Qua geld kan er sprake zijn van een rechtszaak die samenhangt met een vervaldag. Er valt hoe dan ook veel te betalen deze maand.

Schorpioen

scorpio
Tot 10 augustus kan je op het werk contacten verbeteren en verzilveren, nieuwe projecten lanceren en een betere organisatie introduceren. Daarna keert het tij en wordt alles een pak complexer. Met partner? De sleur helemaal beu, smacht je naar verandering. Samen een compromis bereiken, is niet makkelijk. Solo? Die witte raaf ontmoeten, lijkt nu mogelijk. Tot hij/zij van zijn of haar voetstuk dondert en jij terug op aarde landt. Met familie en vrienden beleef je deze tijd in een ontspannen en open sfeer. Let op: vanaf de12de gaan je inkomsten onverwacht omlaag.

Boogschutter

sagittarius
Tot de 19de gaan op het werk nieuwe deuren voor je open, Schutter. En dat kan gaan van stage lopen tot nieuwe afzetgebieden vinden. Met als centraal punt: nuttige en verrijkende contacten leggen. Met partner? Het geluk en de liefde lachen jullie toe. Genieten maar. Solo? Ja, je bent op zoek. Naar de ware nog wel die bereid is zich te settelen met jou. De rest kan je gestolen worden. Je sociaal leven loopt lekker. De contacten zijn warm en de sfeer is aangenaam. Volg je financiën nu van nabij. Het kan vastgoed betreffen, een schenking of een boedelverdeling.

Steenbok

capricorn
Tot de 19de kijk je aan tegen conflicten of zelfs een ontslag. Tracht tot dan overeind te blijven. Na de 19de kan je beter onderhandelen voor jezelf of je projecten. Met partner? Jullie begrijpen elkaar niet meer. Tijd dus om orde op zaken te stellen en de toekomst te bespreken. Solo? Als een donderslag bij heldere hemel wandelt iemand je leven binnen die je mening over liefde en leven, dooreen schudt. In augustus zoek je verder vooral contact met mensen met inhoud. Opgelet: sommige Bokjes zien hun inkomsten sterk slinken terwijl de vaste kosten gelijk blijven.

Waterman

aquarius
Woelige maand, Waterman. Op het werk krijg je te maken met tal van problemen. Uiteindelijk kan je het kwaad toch bezweren en alles in je voordeel doen uitdraaien. Met partner? Elk onderwerp wordt aangegrepen om ruzie te maken en compleet naast elkaar te praten. Leer communiceren. Solo? Je hebt nu tijd voor jezelf nodig en die krijg je. In de familie komen er plotse veranderingen die de aanloop zijn naar een nieuwe leef- of woonsituatie. Op financieel vlak dien je waakzaam te zijn. Er kunnen zich hier vergissingen of foute evaluaties voordoen.

Vis

pisces
Augustus brengt onzekerheid, Visje, maar ook veel goeds zoals geluk, grote creativiteit en prettige verrassingen. Op het werk rijzen er problemen die je echter zonder kleerscheuren doorspartelt. Met partner? Jullie verdragen elkaar maar net, wat verbetert na de 19de. Solo? Je zegt ja tegen een pleziertje, maar daar blijft het bij. In de familie verandert er veel. Kinderen gaan op kot of trekken alleen op reis. Of andere familieleden kunnen afstand nemen. Dit alles wordt natuurlijk even wennen. Je kan nu teveel uitgeven, teveel lenen of een zaak te rooskleurig inschatten.

 

Deel.