Horoscoop augustus 2020

0

Wat brengt de maand augustus 2020 voor jou volgens de astrologie?

ram | 21 maart - 20 april weegschaal | 23 september - 22 oktober
stier | 21 april - 20 mei schorpioen | 23 oktober - 21 november
tweeling | 212 mei - 21 juni boogschutter | 22 november - 21 december
kreeft | 22 juni - 22 juli steenbok | 22 december - 20 januari
leeuw | 23 juli - 22 augustus waterman | 21 januari - 19 februari
maagd | 23 augustus - 22 september vissen | 20 februari - 20 maart

Ram

aries
Mooie maand, Ram. Qua werk kan men nu niet om je deskundigheid en praktische aanpak heen. Dat is een ideale onderhandelingspositie vanaf de 24ste. Nieuwe job? Opslag? Promotie? Je sleept het er zo uit! Met partner? Het groot potentieel dat jullie samen vormen, wordt alweer duidelijk in een nieuw, gezamenlijk project. Solo? Je zelfvertrouwen en charisma pieken. De 19de is hier een topdag. In de familie kunnen er harde woorden vallen. Herpak je. In de vriendenkring is er goodwill en wederzijdse hulp, ook soms financieel. Wacht met belangrijke financiële transacties tot na de 24ste.

Stier

taurus
Qua werk waren er wijzigingen die je niet toejuichte, Stier. Maar nu is het even stiller tot de 22ste, waarna je creativiteit vergroot en gelijk ook het verloop van je project(en) versnelt. Met partner? Hier zien we tederheid, passie en grote affiniteit tot zelfs een huwelijksaanzoek toe. Solo? Eind augustus kan een contact uitgroeien tot een sterke band. Enkele familieleden willen je de wet voorschrijven. Geef streng meteen en streng, je grenzen aan. Bij de vrienden is de sfeer magisch en kan een ontmoeting je een soulmate opleveren. De laatste week van augustus zit het financiële in de lift.

Tweeling

gemini
Wees voorzichtig op het werk, Gemini. Eind augustus krijg je maar geen helder zicht op de zaken. Ga analytisch te werk. Beter nu te voorzichtig zijn dan rekenen op je lucky stars. Voor hen met en zonder partner, geldt in de liefde krek hetzelfde. Zet je speelsheid en nieuwsgierigheid in om de partner te betoveren. Dan lukt je alles. In de familie loopt het prima en de sfeer zit vaak helemaal raak. Bovendien krijg je hier een leuke, financiële surprise. Bij de vrienden zit er veel leven in de brouwerij en op de koop toe kan jou hier een bijzondere, zelfs onvergetelijke ontmoeting te beurt vallen.

Kreeft

cancer
Overwegend positieve maand, Kreeft. Laat je door niets of niemand overdonderen op het werk. Je staat heel sterk in augustus via je veerkracht, autoriteit, langetermijnvisie en intuïtie. Met partner? Jullie visies staan haaks op elkaar. Maar aan het eind van de maand strijken jullie de plooien weer glad. Solo? Laat gewoon je charme werken en laat je vervolgens meedrijven. Kreeften gaan een leuke vakantie tegemoet. Want zowel in je familiale als amicale bubbel ontmoet je optimisme, goodwill en creativiteit. Geniet met volle teugen. Qua financiën boek je deze maand een mooie overwinning.

Leeuw

leo
Op het werk krijg je, soms terecht, kritiek te slikken, Leo. Herbekijk je doelen en aanpak, trek jezelf op kruissnelheid en ga ervoor. Want je reputatie is intact en vanaf medio augustus komt je kundigheid weer helemaal bovendrijven. Voor zowel hen met als zonder partner geldt: bekijk eerst je liefdestraject vooraleer verder te gaan met je partner of een nieuwe te zoeken. De hele familie gooit zich op de klussen die jouw leven aangenamer moeten maken. Vraag ook je vrienden om hulp. Na de 20ste komt er een financiële meevaller langs die het resultaat is van maandenlang hard werken

Maagd

virgo
Augustus vraagt je moedig te zijn op het werk, Virgo. Vooreerst door te verhinderen dat anderen succes boeken via jouw inzet/moeite. Verder om je zin in vernieuwing en bijscholing waar te maken. Met partner? Het lukt je steeds beter die te vertrouwen met als prachtig gevolg: samenwonen? Trouwen? Baby? Huis met tuin? Solo? Voor jou is dit dé periode om een contact met toekomstperspectief te versieren. Kan prima middels je vriendenkring. In die vriendenkring en ook in je hele familie, verloopt alles soepel, plezant en fantasierijk met zowel klein als groot. Qua geld: durf te investeren!

Weegschaal

libra
Spicy maand, Libra! Op het werk maak jij je (indien mogelijk) nog meer onmisbaar. Je krijgt dan ook een geniale ingeving. Een familielid steunt je hier via zijn/haar ervaring. Met partner? Jullie botsen, waarna zowaar goedmaakseks volgt. Single? Kijk toch even goed rond op het werk of in je vriendenkring… Als Libra heb je nu maar 1 wens: wegvluchten uit je familiekring. Naar de armen van je geliefde of naar je vrienden waar het dolle pret is. Vooral als je single bent. Qua financiën moet er een familiale kwestie geregeld worden. Ga ervoor, je zal aangenaam verrast zijn.

Schorpioen

scorpio
Augustus is spek voor je bek, Scorpio. Op het werk zindert het van de actie en jij duikt er volledig in. Intensiteit gegarandeerd. Met partner? Je relatie beleeft een soort magische revival. Zet je schrap. Idem voor de singles die rond de 22ste een zusterziel ontmoeten. Van een surprise gesproken. En die kan van overal op je afkomen. Zelfs uit je sociale kring die nu heel attent is. In de familie loopt alles prima indien je hen deelgenoot maakt van je plannen. Je draagt meer verantwoordelijkheid op het werk. Vraag daarom om meer loon. Zet meteen je charisma in, dan komt alles dik in orde.

Boogschutter

sagittarius
Toffe maand, Schutter. Eind augustus oogst je professioneel gezien, lof en bijval van zowel je werkgever als van klanten. Met partner? Jullie gaan samen voor het plezier via erotiek en seks. Single? Jij doet krek hetzelfde. Weg met die taboes en dat keurig gedrag. Je besluit je te amuseren en gooit alle remmen los. De harmonie viert hoogtij in je gezin en jullie laten de hele familie delen in dat geluk. In de vriendenkring weet een nieuwkomer je te overtuigen via zijn/haar persoonlijkheid. Vanaf de 18de zit het financiële in de lift. Eindelijk kan je een reserve aanleggen of een vastgoeddeal doen.

Steenbok

capricorn

In augustus verras je vriend en vijand, Bokje. Omdat je nu kiest voor vernieuwing en oude paden verlaat. Op het werk ben je er niet echt bij met je gedachten. Herpak je en blijf hier alert. Met partner en in een lastige fase? Jullie vinden elkaar helemaal terug in een betoverend sfeertje. De andere paren doen het net zo goed. Solo? Je snakt naar een relatie. Vergroot dus je zoekveld. Het internet? De bibliotheek? Het park? Terrasje? Denk breed. In de familie rijzen er spanningen en conflicten. Een oude vriend/in biedt je steun. Je geeft nu vooral veel geld uit aan alles wat trendy is.

Waterman

aquarius
Augustus staat voor veranderingen op alle vlakken, Waterman. Zoek je ander werk? Een nieuwe omgeving? Eén tip: bescherm je bestaande goede werkrelaties. Je zal ze nodig hebben als de verandering zich doorzet. Met partner? Jullie vertellen elkaar geheimen vooraleer een nieuwe start te nemen. Dat vereist moed. Solo? Stuur je grootste wens de ether in. Veel kans dat die nu verhoord wordt. In je gezin komen er grote, dringende veranderingen qua woonst. Aarzel niet om familieleden en vrienden om hulp te vragen. Een slepende moeilijke financiële situatie wordt eindelijk opgelost.

Vis

pisces
De focus ligt in augustus op de liefde in al haar vormen, Visje. Qua werk moet je het nu hebben van je netwerk. Om er dat project door te krijgen of om een andere job te bemachtigen. Met partner? Er hangt iets magisch in de lucht. Dat is de superlijm die jullie weer samenbrengt. Solo? In de 2de helft van de maand ga je er helemaal voor, beschermd door Amor himself. Met succes, dat spreekt. Gedaan met de frustraties in de familie- en vriendenkring. De vakantie brengt verbondenheid, begrip en plezier. Je krijgt eindelijk meer financiële armslag, een rechtstreeks gevolg van je grote inzet.

Ben jij paranormaal begaafd? Doe de test!
Paranormaal begaafd?

Deel.